Ta gra polega na tym, by napisać jakiś dialog z filmu, i przekręcić na pingwiny.
Gdy ktoś odpowie poprawnie, może napisać swoje.
Lepiej żeby to było coś klasycznego.
Zaczynam:
Hans: Nie Szeregowy. To ja jestem twoim ojcem.
Szeregowy: NIE!
Hans: Szeregowy, dołącz do mnie wspólnie będziemy rządzić Central Parkiem.
Szeregowy: Nigdy!
A teraz jeszcze chciałbym takie chamstwo walnąć, że czyj rozdział, ale nie będę taki xd
Wal xP
:P
"Adela wracała w świetliste poranki, jak Pomona z ognia dnia rozżagwionego (neologizm - rozpalony), wysypując z koszyka barwną urodę słońca - lśniące, pełne wody pod przejrzystą skórką czereśnie, tajemnicze, czarne wiśnie, których woń przekraczała to, co ziszczało się w smaku; (...)" - :PP Chole*nie trudne, ale za to jest to drugi akapit na pierwszej stronie xd Właśnie to czytam xPP
Jakiś pomysł? xD
Eeee....................................
WHAAAAAAT?! Czytasz to z własnej woli?! xD
POOOOOOJEEEEE*******ŁŁŁO?! xPP Przegrałam zakład xD Muszę to przeczytać i zdać relację, a skoro przede mną kilka godzin drogi, coś tam się przeczyta xDD
Eh... I niech mi ktoś powie, że ci z trzecich nie przeginają z zakładami..xD
Krzyżacy? xD
Ee, nie przesadzają xD Ale co jak co, zakłady i butelka na przerwach zawsze są ;D
Rozwaliłeś mnie xD Nieee xD A czytałeś w ogóle Krzyżaków? xPP
No, chyba, że ktoś nie chce wykonać zadania to cała przerwa mija :(( xd
Ja czytałam, niestety xD A kiedy będziesz to coś czytać? xDD Life is a bitch ^^
Każdego szkoda xD
Wszyscy chyba muszą przez to przebrnąć..xD I co w tym takiego wesołego, że jest dziwką? xD
Twoje nowe powiedzonko typu "mleko?", "co zrobisz jak nic nie zrobisz", tak? xd
Niestety tak xD Nic, ale te ponętne przyciski "^" tak mnie kusiły, by je nacisnąć, aż uległam… :PP Ale tak serio - nie jest to śmieszne, to jest smutne ;__; Ale za to jutro nie idę do szkoły :D
Tak starutkie jak ty? ^^
Skombinuj sobie jakąś drużynę i będziecie wyjeżdżać na rozgrywki ^^ Chyba, że nie lubisz sportów xd
A nawet starsze :D
Lubić lubię, ale bez przesadyzmu, barana z siebie robił nie będę xd
Nom xd Powstanie tego powiedzonka datuje się na jakieś trzy lata przede mną... z 33 będzie xDDDD [sarkazm, jakby kto mało ogarnięty był xP]
Ja nie mówię, że nie xD
"Ci z trzecich" nie przeginają xD Przeginają "Ci z pierwszy liceum". My, to amatorzy xD