Nie wiem, czy taki temat się przyda, ale go założyłam ;) Chodzi o to, że jak ktoś napisze
następny rozdział (odcinek, część, czy po protu nowe opko), może się tu pochwalić ;)
Tak się rozpisujecie (odpowiedź, na odpowiedzi ;)) że czasami trudno zauważyć ;)
Oczywiście nie mam wam tego za złe :D
Więc może ja zacznę: nn u mnie :)
www.mypom.bloog.pl
Jeśli mam do tego zapał to w ciągu 2 dni :) (nie że cały dzień nad tym siedze, tylko tak góra z 3 godzinki) ;)
Przepraszam, ale czy mogłabyś jeszcze raz przesłać adres swojego bloga?
Dwa formaty komputera w ciągu jednego miesiąca to chyba trochę za dużo... Dobrze, że udało mi się zachować mój kochany zbiór odcinków PzM...
Ja też mam ten problem z onetem. Już wcześniej chciałam wrzucić zdjęcie na bloga ale wyskakiwało mi że blog został zablokowany ;/
Jeszcze nie zaplanowałam. W środe wyjeżdżam znów na tydzień, więc nie bedę miała czasu, ale może najdzie mnie tam jakaś wena, więc jak wrócę to się za coś zabiorę :)
MA...MA...MAMUSIU!!
Kowalski i do tego strasznie podobny!
Dziewczyno podziwiam cię. Ile ja bym dała,za takiego własnego Geniuszka...
Śliczny jest ;D
Braaawo! ;D
Hihihi,dzięki ;D
Wszyscy mi mówią,że moja miłość do Kowalskiego to przesada,ale dzięki wam nie przejmuję się tymi opiniami ;D
Uwaga, ogłoszenia parafialne! Na blogu mariny1318 po miesiącu pojawiła się nowa notka. Chętnych autorka zaprasza do czytania i szczerego komentowania.Dziękuję za uwagę ;D
Nie mogę skomać tam,więc wpiszę tu ;D
Notka ekstra!
Zaczyna się robić mrocznie,a to lubię :P
Julek mnie rozwalił totalnie!!
Notka naprawdę świetna i czekam na ciąg dalszy ;)
Nie ma nowej notki, ale byłybyście takie miłe, by przesłać mi jeszcze raz wszystkie adresy swoich blogów? Bo ZNOWU musiałem formatować kompa i ZNOWU zapomniałem o stronach... Mam ochotę kopnąć kompa z całej siły...
OK :D Mogę w imieniu części osób podać:
www.mypom.bloog.pl
http://angelika-smigielska97.blog.onet.pl/
http://pzm-for-me.bloog.pl/
http://kroljulianopowiada.bloog.pl/
http://mojepingwinyzmadagaskaru.blog.pl/
Przedstawiamy najnowsze wiadomości.
Na wstępie krótka informacja: Szeherezada, użytkowniczka portalu Filmweb oraz forum Skilene opublikowała na swoim blogu kolejną notkę. Autorka serdecznie zaprasza do czytania i komentowania.
A teraz nasz sponsor - ciasteczka Oreo!
O-re-o, o-reo, o-reo! ;)
Ooch, w końcu w wiadomościach coś ciekawszego niż durnowata polityka!
PSChNW. ;)
W alejce piątej wyprzedaż ogórków kiszonych.
W alejce szóstej krem odmładzający do twarzy.
W alejce siódmej wyprzedaż telewizorów LCD.
W alejce ósmej nowa notka. Skrót przez blog www.mypom.bloog.pl
;D
Nowa notka.
Czy któreś z was jeszcze w ogóle te opka pisze? Bo już dawno nie widziałem u nikogo nowej notki. Ta ostatnia była u Mariny i to 8 dni temu (Właśnie, muszę ją przeczytać!).
Chciałam skomentować pod opkiem, ale jak dodaje komenta to się ładuje wieczność i nie widać żeby się dodał :| , więc skomentuje tutaj:
Intrygujące i bardzo wciągające :)
Cieszę się że pojawił się w końcu dalszy wątek o Bulgocie :D
No i wiadomo, czekam na następne :)
Ja pracuję nad notką... Prawdopodobnie w roku szkolnym sobie dłuuugo poczekacie, więc wolałabym skończyć ten rozdział przed końcem wakacji ;)
No i PSChNW ;D
Przeczytałam, ale nie mam pomysłu na komentarz (wybacz) - ale notka mi się bardzo podobała :)
Ja... cóż, w tej chwili nie za bardzo piszę. Nie mam siły, ogarnia mnie czarna rozpacz (związana ze szkołą), pomysł... jakiś jest, ale taki sobie, prawdę mówiąc. Poza tym, obiecałam sobie, że skupię się teraz na moim drugim ff, związanym z MLP (co nie oznacza, że porzucam pingwiny. Będą notki, tylko... dosyć rzadko), ale za niego też się nie zabrałam.
Oj! Słuchajcie! Trzeba by cudu byście dostali tą notkę dzisiaj :)
Chociaż....
Jeśli Bardzo, ale to bardzo, bardzo chcielibyście.
To Może Jednak dla WAS mogłabym się poświęcić i pisać po północy, całe godziny.
By zrobić DZISIAJ lub JUTRO notkę. ;)
Nom xD
Ale muszę jeszcze raz twoje opko, od Nowa przeczytać. Bo mi się coś tam pogmatwało i chyba jakiś rozdział pominełam xD