Nie wiem, czy taki temat się przyda, ale go założyłam ;) Chodzi o to, że jak ktoś napisze
następny rozdział (odcinek, część, czy po protu nowe opko), może się tu pochwalić ;)
Tak się rozpisujecie (odpowiedź, na odpowiedzi ;)) że czasami trudno zauważyć ;)
Oczywiście nie mam wam tego za złe :D
Więc może ja zacznę: nn u mnie :)
www.mypom.bloog.pl
Wiecie co? Jak czytam wasze posty, to czuję się najnormalniejszym człowiekiem na Ziemi... XD. Tzn. bez obrazy, ale jesteście naprawdę zwariowane... W pozytywnym sensie. ;)
Heh, czuję dokładnie to samo :D To i tak nic - żebyś wiedział,co się wczoraj działo... Orzechy i Pinkie Pie atakująca nocą.
Gdzie niby orzechy i PP?
Ja podobnie, tzn. gdy czytam dyskusję Angie/Mika, nie Angie/Mika/ja, bo wtedy to widzę ludzi, których stan psychiczny jest podobny do mojego (tzn. Pinkamena Diane Pie+PsychoTwi ;P), ale jak dyskutujecie same, to... nic nie ogarniam, nie mówiąc o nadążaniu :)
Ej nie mów PP
Ja się jej boję...
Nie wiesz co Mika,wymyśliła w związku z nią
Ja się boję spać w nocy :P
Emmm...
To nie patrz
To raczej jest normalne i powinnaś za to dziękować,bo gdyby nie to to nie powstałoby Rainbow Cupcakes...
Ale skoro ty twierdzisz,że się tego boisz,to spoko...
Hehehe wiemy
:)
Ale ja już się przyzwyczaiłam
W dużym stopniu to także zasługa gadu,gdzie tworzymy własne historie,a potem nawiązujemy do nich tutaj...
No ale weź,skoro ja chciałabym spotkać Kowalskiego w prawdziwym życiu,to faktycznie coś ze mną nie tak :D
HUE HUE !
najlepiej.. JAK ZAWSZE WSZYSTKO NA MNIE!
dzisiaj jak zapomnieliśmy jakieś zakichanej sałatki (jak szliśmy na ten gril) to na kogo spadła cała wina? NO NA MNIE! kurde.. wy chyba jesteście w jakieś zmowie..
ale moment.. czy ktoś ma coś do ORZECHÓW !
mówić mi tu, albo zamilczeć na wieki..
tamtarada! PP paczy 24 na dobę..
WHY! WHY!
gadacie mówicie o mnie za moimi plecami!? nikt mnie nie rozumie! bue bue bue!
wariaci na tym świecie są spostrzegani w na prawdę nieeeeeeesprawdziedliwy sposób..
hu hu hu ! sowa mi lata w pokoju !
U nas PP...
Ona ma dziwne zamiary wobec mnie :O
Zobaczycie
Jakieś pamiętniki
Chora przeszłość
LOL
Ja cię rozumiem,w końcu uciekłyśmy z jednego psychiatryka :p
Sowa?
To mi smok siedzi na krześle
A Kowalski z kartona patrzy jak na idioma :P
NIE DZIWIĘ SIĘ :P
Zrozumiesz jak przeczytasz....
A zdanie od "Ja cię rozumiem.."
Jest do Miki :P
A PP naprawdę chce mi coś zrobić...
jak bum cyk cyk ! jestem tego pewna...
kurde.. ale mi tu jedzie chlorem !
blee... -.-
YEYEYEEY !
WOHOHO !
ja codziennie wchodzę na kanał hotdiggedydemona i rozglądam się czy nie ma kolejnego MOV'a ;D
teraz ma być z PP ! hue hue
jak myślisz.. jak się będzie nazywał? już padła odpowiedz że GLASS.MOV Xd
PP?
NIEEEEEEEEEEEEEE
MAM NADZIEJĘ,ŻE NIE BĘDZIE TAM... MNIE :O
Żart...
Chlor?Może Arlena do ciebie wpadła w odwiedziny :P
hahaha Xd
nie.. okazało się że to mama coś wlała do zlewu..
zlew.. he..he..
heheheheheh
hahaahaaaah
HAHAAHAAAHA
BUHAAHAHAH
ech.. przeszło mi ;D
nuuuuuuuuuuuudy ! piszemy co albo co !? co, co, co, co, co, co?!
Nie wiemmm....
Nosi mnie ;D
ZLEW?
I RD NIE PRZYLECIAŁA???
W końcu wiesz... :P
Buhahahahahha :D
HAHAHAHA XD
no nie wiem.. pewnie tramwaj nie przyjechał
ech.. długo mam jeszcze patrzeć jak trawa rośnie? ;p
Nom...
Trawa rośnie pomału
Chyba,że ją potraktujesz swoim urokiem :P
Na pewno podziała :D
oczywiście !
już się sąsiedzi skarżą że nie mogą nic zobaczyć przez swoje okna.. trochę przegięłam ale przecież mnie się nikt nie oprze! jestem taka cudowna.. mądra.. piękna!
a wkrótce i wszechmogąca! kiedy zapanuję nad tym marnym światem każdy inny będzie mi posłuszny! wtedy nikt niestanie mi na drodze ! BUHAHAHAHAHHAAH
ale najpierw dopełnię zemsty na tych, którzy nie wierzyli z moje możliwości.. przekonają się jak to jest być kimś odrzuconym przez społeczeństwo.. zobaczą jak to jest cierpieć! ale tym razem to ja będę im sprawiać przykrość.. obrócę ich świat do góry nogami.. zniewolę rodzinę i przyjaciół a ich samych zamorduję na oczach całego świata! niech czują wstyd.. niech wiedzą że to przez nich wszyscy zginą pod moją kontrolą.. niech poczują to co ja czułam przez te wszystkie lata!
rozczarowana, porzucona, samotna... ale to już koniec.. już nikt tego nie zmieni.. taka kolej rzeczy.. taka moja wizja.. końca ludzkości!
BUHAHAHAHHAHAHHA
kurde.. a wody smakowej brak !
bum cyk cyk
orzecha?
Ejjjjj,ale mnie też chcesz,no wiesz...dednąć?
Bo muszę sprawdzić,czy mam na to czas i powiedzieć ci mniej więcej kiedy możesz do mnie wbijać :P
Uwierz,że mam tak samo.A nawet jeszcze gorzej.Wszyscy się ze mnie śmieją,bo prawdopodobnie pozostanę starą panną wielbiącą nieistniejącego pingwina...No weź,dlaczego oni tego nie rozumieją????
Aż tak trudno się wczuć w moje położenie?Nikt mnie nie rozumie,a teraz to już nawet kpią z mej inteligencji.Ale ja kiedyś zrobię machinę do przenoszenia w świat animacji i im wszystkim pokażę!Ale się zdziwią!!Buhahahahahahaha
A o czym my to....A tak,u mnie też nie ma wody,ani nawet Tymbarka.TO STRAAASZNE :P
Cyk cyk bum...
Poproszę,muszę się zmądrościować :P
hue hue hue
odwala nam obu.. i to PUBLICZNIE !
ciekawe co sobie myśli taka osoba czytająca nasze chore posty i przemyślenia ;D
a ty przyszykuj się w szczególności.. bo to ciebie oczekuję na własnym przyjęciu pożegnalnym..
i..
kurde co jest.. znowu burza -.-
to tak chyba specjalnie dla mnie tu przybyła.. żeby lepsze efekty były ;D
Przyjęciu pożegnalnym?!
O co znowu chodzi?
Niedoinformowana jestem ??
:O
Nawet zaproszenia nie wysłałaś...
Wstydź się :P
U mnie znowu nie było burzy...
I skończył się Tymbark...
Ale jest woda smakowa :P
Cyk bum cyk :>
super
a u mnie ani wody smakowej (co jest po prostu niedopuszczalne!) ani żadnego tymbarka.. jest tam jakiś sok ale ja nie chce SOKU ! bunt na pokładzie!
a mi przez ciebie ostatnio naprawdę nieźle odwala.. chodzę po domu i bum cyk cykam Xd
źle działasz na moją psychikę.. ale wprawdzie to nawet dobrze, bo chociaż gorzej być nie może ;D
kyc kyc mub - hue hue ! od tyłu ! hahahaha
Widzę,metoda lustra :P
Ja na twoją?!
Ty na moją jeszcze gorzej...
Przez ciebie boję się Pinkie...
A jak tam Tinkie Winky??
Buhahahahaah :)
U mnie też już nic nie ma
A ja usycham z pragnienia!
Raaaaatunku :P
Bum cyk bum
weź mi nawet nie przypominaj tego zboczeńca !
pedofil jeden... żeby gadać o MNIE takie rzeczy? i co on ma wgl. do tęczy się pytam! go dednę jako pierwszego.. nie będzie mi się tu taki typ panował po świecie, który zresztą za niedługo opanuję i będę miała prawo nazywać go ,,swoim" buhaha
ale wczoraj nie mogłam nadążyć ;D
na telefonie jednak tak szybko nie da się pisać, ale myślałam że padnę.. Xd
oplułam sobie wielokrotnie ekran serem !
a teraz też go jem.. taki biały! mniam! z CUUUUUUKREM... znaczy no.. ser.. hue hue hue hue
a pan z historii znowu zapomniał o tym sprawdzianie;D
niedane jest mi go pisać Xd
jeszcze powiedział że robię sobie na jego lekcji noclegownie ;D to nie moja wina że tak zanudzają w tej szkole... ech.. a teraz znowu weekend wolny!
Hehehe ja też nie mogłam sprawdzianu z historii napisać...
Cóż zrobić :P
Weź a TW cały czas patrzy-jak PP :O
I jeszcze ten twój sen...
Załamać się można :O
tam miało być ,,panoszył"... booo wyobrażasz sobie gdyby TW rządził światem !! APOKALIPSA + 3 wojna światowa.. on wraz z całą ekipą. SZOOK!
jaki sen? ja o niczym nie wiem! ja próbuję zapomnieć ! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! czy tylko u mnie ten post tak się zwęził Xd?
U mnie też :O
Masakra :D
CCCOOOO?!
TW RZĄDZIŁ ŚWIATEM?!
Ty byś miała przechlapane :>
Weź koalicja RD i TW ;O
Mnie zaś prześladowałaby PP.
A co jeśli zabiłaby Kowalskiego?!
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..Ja też zapominam...A ty mi nawracasz i twierdzisz,że zdradziłam mojego Geniuszka : >
sorry ale sama zaczęłaś wygadywać jakieś głupoty! ale to jednak nie zmienia faktu że go zdradziłaś! buuu ! wstydź się.. a co do tych pierwszych linijek tekstu to.. MASAKRA! weź ty mi nawet nie mów.. chyba bym nie wiem... sama się kaboomowała.. to by było chyba jedyne rozwiązanie
Dokładnie...
Ale ja nie mogłam tego zrobić,ty masz jakieś urojenia!
Przecież ja go kocham..
Nie mogłabym tego zrobić.Masakra :O
tak, tak.. wmawiaj sobie ;D hue hue
ja mam urojenia? odezwała się ta normalna, która sama wyobraża sobie jakieś głupoty.. ON NIE ISTNIEJE! przynajmniej chce byś tak myślała! buhahaha
Jak możesz?!Rujnować w brutalny sposób,me nadzieje...
A przez ciebie miałam ten chory sen...
Musiałam skasować mu pamięć,chociaż powiedział,że mnie kocha :(
Więc sugerujesz,że że on mnie nie lubi??TY POTWORZE!
och, dziękuję. Przyzwyczaiłam się już do komplementów z twojej strony, ale naprawdę.. daruj sobie. I oczywiście całą winę zwalasz na mnie? To ja równie dobrze mogę ciebie obwinić za te moje chore sny tak? To okey. A żeby tego uniknąć więcej już się do ciebie nie odezwę ! <foch>
Ostro pani pogrywa :O
Hmhmh,wina po o bu stronach leży i tak jest zawsze : >
Pewnie,że możesz mnie wini},jestem jak samo winna jak ty.
Tylko błagam nie gadaj,że ja go zdradziłam,bo to kłamstwo jest wierutne : O
A jeśli cię uraziłam,to przepraszam
:-)
nie no spoko.. ale wiesz jaka ja jestem, albo potrafię być.. wredna! hue hue hue! ale obiecuję że już nie powiem ani słowa na ten temat może że mnie z jakiś niewyjaśnionych powodów zdenerwujesz ;D
Dziękuję za ten cudowny przejaw życzliwości :)
Postaram się cię nie denerować dla swojego i twojego dobra :P
Hue hue,śniło ci się coś?
Ja prawie wcale nie spałam :O
śniło! i to co.. tylko kur.. za nic w tym momencie nie mogę sobie przypomnieć co ; / mi się codziennie coś śni. Hmm.. znając życie przypomni mi się wieczorem. Ech.. ale nie miał nic z niczym wspólnego. Bum. Idę jeść ciacho! chcesz? a co z tą historią.. już cię nie nosi XD?
Hep hep,nosi mnie po tym śnie i wymyśleniu tego rozwiązania!
Trza by było napisać
Mi tam rzadko się coś śni :P
ja pierniczę.. słuchaj.. położyłam się na chwilę o 18.. zamierzałam wstać po 19 żeby się pouczyć z geografii na sprawdzian, no i obudziłam się ale po 2! ja tak sobie myślę.. no kur. czy to mi się śni? Jeszcze zasnęłam w tych ciuchach co byłam.. ech... potem nie mogłam spać.. a jeszcze cały ten czas od tej osiemnastej miałam włączone gg na telefonie ;D wszyscy pisali a ja spałam Xd teraz mama mi powiedziała że kompa wyłączam o 10 -.- masakra.. bum! a jeszcze jaki porąbany mi się śnił sen. Że jechaliśmy na jakąś wycieczkę.. najpierw byłam w szkole, na kółku biologicznym, potem moja pani wychowawczyni powiedziała że załatwiła mi miejsce, żebym jechała na tą wycieczkę. Pojechałam z tymi wszystkimi książkami a to był kilkudniowy wyjazd a ja żadnych bagaży nic. Jeszcze kol biegała mi po bluzę do sali, którą wszędzie teleportowałam (?) LOL a na koniec okazało się że ta wycieczka była na boisku szkolnym i tam mieliśmy spać o.O
Hahaha zwała :)
Ja patrzyłam czy jesteś,ale cię nie było O.O
Położyłam się około 23:30
I spałam do (UWAGA):9:50
Chlorelcia nie wiem co się ze mną dzieje,to chyba przez ta chorobę.
Śpię tak długo,że szook..
A ja dzisiaj przez sen wymyśliłam kawałek mojego opka...xD ;D
ooj! jeśli wstajesz później niż 6:00.. wiedz że coś się dzieje.. bum bum bum bum bum..
ja serio coś mam z tym ,,bum" bo nawet na lekcji mi się powiedziało przez przypadek.. jakiś tik czy co?
bojem siem. HAHHAHAHAH
wooooooohooooooooo!
O tygrysek! :P
Weź,masakra,coś jest nie tak!
I to na pewno przez....PP
;O
Bum wymiata...
Wariujesz na lekcjach???
Ja raz walnęłam Ka-boom,jak pani książka spadła :P
hue hue hue ;D
z ka boom też tak miałam.. wgl. zachowywałam się jak porypane dziecko z ADHD, bo nawet w miejscu nie mogłam przez chwilę usiedzieć, a z czasem już się uspokoiłam ;P
jutro wielki dzień! idę coś zjeść!
HUEEEEEEEEEEEE................. hi hi hi ha ha ha