Jakiś czas temu szukałam fanficów z PzM. Po polsku niestety niewiele jest takich
opowiadań, ale jakieś znalazłam:
http://www.fanfiction.net/s/7567161/1/Dziwne_nawyki - krótkie anegdoty, nawet niezłe
http://forum.vampirciowo.pl/viewtopic.php?t=387 - to opowiadanie nie ma zbyt wiele akcji,
bardziej skupia się na uczuciach, ale strasznie mi się spodobało
http://angelika-smigielska97.blog.onet.pl/ - blog Angeli1997, opis jest niepotrzebny - należy
przeczytać to samemu :).
No i jest jeszcze moje opowiadanie:
https://docs.google.com/document/d/1vsEHlZdTo_XUmIfRzpXPN9ca16DvVefuWGuS9k9NF
Fk/edit - może nie jest jakieś wybitne, ale miło by było gdyby ktoś się skusił i przeczytał :)
Znacie inne fanowskie opowiadania? Jak tak, to dawajcie w komentarzach (głównie chodzi
mi o fanfici pisane po polsku, ale jak są jakieś wyjątkowo dobre po angielsku, to też mogą
być)
Hah ^ ^
ja też rysuję teraz pingwiny jako kucyki ; D
dzisiaj na matmie dokańczałam Szeregowego ^ ^ został jeszcze Rico. No to ja chętnie zobaczę ! coś przeczuwam że twoje rysunki będą rewelacyjne.. a już na pewno lepsze od moich ^ ^
ja tam mogę rysować wszędzie, o każdej porze i godzinie :D
Heheeh,na pewno będą lepsze od moich...
Ale co tam,niektórzy mają to szczęście do różnorakich talentów,inni muszą się uczyć,bo tylko to im pozostało :P
hah ; D
ale moim zdaniem każdy ma tam jakiś talent.. nie ma osoby która nie byłaby nim obdarzona, choć jej się tak wydaje.. trzeba po prostu chcieć go w sobie odkryć ^ ^
Czy ty na mózg upadłaś (bez obrazy)? Moje bohomazy ładne!? W dodatku zniszczyłam je jeszcze bardziej, bo zachciało mi się poprawić je cienkopisem... Masakra. Aczkolwiek, jak przerysuje je bez cienkopisów, to może strzelę fotkę i ci pokażę... Może.
może : D ?
haha.. na pewno ; ]]
uwierz.. ja jestem przekonywująca :D
ja teraz próbuję narysować Kate, albo Isabelle, tak jak chciałyście, ale co z tego będzie to jeszcze nie wiem ;d
czekam na twoje prace ^ ^
O, Kate :D!!! Doczekałam się :D
Ja w ogóle nie mam pojęcia, jak narysować Skippera jako kuca. Wiem, że dobrze wyglądałby jako pegaz, ale z grzywą mam problem.Jaką Skipper miałby fryzurę? :P I cutie mark (dla niewtajemniczonych: to jest to coś na tyłku :P Ma związek ze specjalnym talentem kucyka)?
Na razie mam Kate-pegaza, Rico i Kowalskiego jako jednorożce (wiem, te są niby najsłodsze [jak dla mnie nieprawda, nie lubię jednorożców], ale mają magiczne zdolności. Kowalski mógłby używać telekinezy, a zdolność umieszczania połowy dzielnicy w żołądku też chyba kwalifikuje się pod magiczną? :P). I jeszcze Szeregowy jako kucyk ziemski (bez skrzydeł i rogów).
hah ; d
wyobraźnia to rzecz najważniejsza !
oczywiście mi pokarzesz, prawda? : D
grzywa? na pewno jakaś krótka.. wiesz co nie mam pojęcia.. to wszystko zależy od ciebie.. to ty decydujesz jaki twój rysunek będzie.. może mieć nawet afro ; d
http://i42.tinypic.com/2roji37.jpg - luknij.. przypomina ci to Kowalskiego? ; d
ja również zaczęłam rysować pingwino kuce, w zeszycie od polaka, ale u mnie ani nie były pegazami ani jednorożcami.
To twój? Fajny :)
Mój mózg jest wypaczony kucykami (zgodnie z tym: http://bronies.soup.io/post/125598055/my-brain-is-full-of-pony) i dlatego myślę, kto pasowałby do jednorożca/pegaza/ziemskiego kuca.
Grzywa, wiem że krótka, ale jaka? Są różne krótkie :P
Tak, pokażę ci je (pokazać pisze się przez "ż", sorry, że poprawiam, ale nie lubię błędów ortograficznych :P). Może... :P
ach ! :D teraz zauważyłam ^ ^
sorka.. mam 3 z polaka ;d z czasem po prostu tak szybko piszę że nie zwracam na to uwagi.. tak pół na pół.. moje wykonanie.. jaka? ja nie wiem : D jakbyś dała kilka do wyboru to co innego ^ ^ jak ci wyobraźnia podpowiada.
Wyobraźnia zamilkła :P
Ależ nie szkodzi, to tylko ja mam takie zboczenie poprawiania błędów (horror mola książkowego...)
hah.. to ja nienawidzę niegramatyczności moich kolegów na lekcji angielskiego... no jakaś masakra.. albo moja kol. ona mówi : can't can is speak on english
a niby to znaczy: nie mówię dobrze po angielsku... :|
a ona jeszcze śmie mnie pouczać, jak ja większość życia spędziłam za granicą
Jakaś idiotka. Jak ty większość życia spędziłaś za granicą, to chyba wiesz lepiej... Poraża mnie idiotyzm takich ludzi <facepalm>
nooom.. i wiesz.. ona nie da sobie wmówić że jest inaczej, bo jej mama uczy się angielskiego.. fajnie.. a moja wychowała się w Anglii.. no to.. ; \
Hahahaha,to teraz wiem skąd wy tak dobrze po angielsku mówicie...
Ja nigdy z Polski nosa nie wychyliłam.
Ba,nigdy nie byłam nawet w polskich górach...Tylko morze...
Ale co zrobić :(
łoo ! serioo ; o
to ja mam szczęście, bo wprawdzie jeżdżę po całym świecie :D w wakacje zorganizuję sobie wyjazd do afryki :P ale będę musiała się szczepić na malarie.. yhh
Jaki czad :P
(Czaisz chwyt?)
Ja tam pewnie przesiedzę nad opkami,albo w Mrówkach...Ale tam też pewnie będę pisać opki :D
gdzie być nie była to piszesz opki ; D
ja tam zawsze ze sobą biorę szkicownik ^ ^ a w afryce na pewno będzie co rysować :P ooo ! zabiorę cię ze sobą, chcesz? :P
Dobra,rozpowszechnię tam moje opki i będę sławna.Może zrzucą się na machinę do przeniesienia w świat bajek??:O
taaaak ; D
ja chciałam taką zastosować w moim opku : D
ale właśnie nie wiem.. czy zrobić tak żeby się przenieść do ich świata, czy raczej żeby już w nim.. oj.. ZA DUŻO GADAM !! : X
serioo ?
no ale ja to już mam od dziecka :D
nie no.. dobra.. nie będę ,,kradła" (choć nieświadomie) pomysłu, bo ja o tym już wcześniej myślałam, ale mam coś jeszcze innego : D hahaha
A ja ciem hańbiem za to,że ty mnie hańbisz.
Chwila nie można ohańbić krola...Haham siem głośąno z mojego kolejnego tryumfu :P
hm.. lepiej zostawić szaleńca z jego szaleństwem i to samo się dotyczy, tych zdrowo inaczej, bez obrazy ; d to w przypadku króla Juliana ; p
ja bym się z tego zwycięstwa za bardzo cie cieszyła.. ha ha ha ; ]]
Tak sondzisz gupi ptaku.To zejdźże mi z moich oczodołów!
Maurice słabo mi!
Buhahaha,taka moja wariacja na temat :P
hah.. wiesz co wolę zostawić ten post bez komentarza i odejść w spokoju do bezpiecznego regionu, nie narażając się na ten.. załamanie nerwowe
Ale to ja...Już wróciłam.Włączył mi się tryb Juliano-debil,ale go zwalczyłam :P
no.. więc tym bardziej wolę się udać do bezpiecznej strefy :D
nie no żart.. ^ ^
jaa?
ty się bój szafy narożnej ! może że chcesz pogadać z ławą heską, biurkiem Zdzichem albo fotelem Agamemnonem? wiedli sobie spokojne, sielankowe życie, kiedy to ja zawitałam w ich progi..
POSZLI
DO
HEBLARNI ! : O
Ale ja nie mebel :P
Buhahahahahahah :D
Reformacja to ruch społeczno-religijny mający na celu odnowę chrześcijaństwa.
W Polsce występują następujące klasy społeczne:
WYŻSZA,ŚREDNIA I NIŻSZA.
Twierdzenie Pitagorasa:
a2+b2=c2
Spike spoke spoken :D
PRZESILENIE OBWODÓW!Czas do łóżka :P
aaaaaa ! RANISZ MNIE TĄ WIEDZĄ !
TWA POTĘGA NAUKI DORÓWNUJE MOJEJ POTĘDZE ZNISZCZENIA ! ! ! !
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ŻEGNAJ, O OKRUTNY ŚWIECIE ! KTÓRY DZISIAJ BYŁ JESZCZE BARDZIEJ OKRUTNIEJSZY NIŻ DOTYCHCZAS ! żeby iść na głoda spać? to jakieś jaja są?
CO TO JAKIEŚ JAJA?!
To jest tylko cząstka tego czego musiałam się dziś wykuć.
jaj ?
czekaj, czekaj.. trochę nie kumam : D ja tu rozpaczam nad swoim losem w ty mi tu a jakiś jajach XD?
Sama powiedziałaś "to jakieś jaja są"
Więc ci mówię jak Rico:Co to jakieś jaja?!
haha.. wiem... po chwili skapowałam : D
przecież wiesz że jestem niekumata no ! nie miej do mnie pretensji ^ ^
pomyśleć to za dużo powiedziane.. ja to wywnioskowałam z podanych wcześniej danych. ale o myśleniu nie ma mowy.. JA NIE MYŚLĘ.. JA DZIAŁAM : DDD
LOL,to działaj eee lepsiej!COOOOOOOOOOOOOO!
AAAAA,ja kaleczę polszczyznę...Buuuu(płaczę)
zamiana ról Xd ja zacznę mówić mądrzej a ty ten no.. no wiesz co mam na myśli :D
hahahaha
czas by skorzystać z profesjonalnego sennika. Wbrew pozorom, sennik nie jest czymś przeznaczonym jedynie dla osób zainteresowanych szeroko rozumianą ezoteryką, bowiem w wielu przypadkach znaczenie naszych snów może płynąć wprost z podświadomości.
dobra.. dosyć ! papa : Dd
Nic nie rozumiem z waszej rozmowy. Czyżby to znaczyło... NIE! Jestem bardziej normalna niż wy! Aaaa!
W moich ustach powiedzieć komuś, że jest wariatem to komplement :P
A z początków tejże rozmowy: Angela, ja w życiu nie wychyliłam nosa poza UE, a za granicą głównie rozmawia moja mama. Sama byłam poza Polską tylko raz, i to niedawno, wtedy kiedy nie było mnie przez tydzień. W Pl górach byłam raz, i zdecydowanie bardziej jestem człowiekiem morza/oceanu. I Mika, nawet nie wiesz jak bardzo ci zazdroszczę podróży do Afryki... Moje marzenie...
hehe ^ ^
ja do dziecka podróżuję po całym świecie.. teraz uświadomiłam sobie jak mam dobrze..
zabiorę cię ze sobą ; P tylko nie zapomnij się zaszczepić i zabrać ze sobą czystej bielizny ; D
Ja zaczęłam podróżować za granicę w wieku 10 lat. Jak na razie byłam w około 7-8 krajach.
U, fajnie :D Ale mama mnie nie puści :P
wow ^ ^ to tak masz dobrze ;d są takie osoby które całe życie spędzają w Polsce. Ja większości podróży nie pamiętam, bo byłam wtedy za mała, ale mam wiele nagrań ;d można się pośmiać ^ ^
puści, puści ; d a jak nie to ukryję cię w bagażniku :D