Jakiś czas temu szukałam fanficów z PzM. Po polsku niestety niewiele jest takich
opowiadań, ale jakieś znalazłam:
http://www.fanfiction.net/s/7567161/1/Dziwne_nawyki - krótkie anegdoty, nawet niezłe
http://forum.vampirciowo.pl/viewtopic.php?t=387 - to opowiadanie nie ma zbyt wiele akcji,
bardziej skupia się na uczuciach, ale strasznie mi się spodobało
http://angelika-smigielska97.blog.onet.pl/ - blog Angeli1997, opis jest niepotrzebny - należy
przeczytać to samemu :).
No i jest jeszcze moje opowiadanie:
https://docs.google.com/document/d/1vsEHlZdTo_XUmIfRzpXPN9ca16DvVefuWGuS9k9NF
Fk/edit - może nie jest jakieś wybitne, ale miło by było gdyby ktoś się skusił i przeczytał :)
Znacie inne fanowskie opowiadania? Jak tak, to dawajcie w komentarzach (głównie chodzi
mi o fanfici pisane po polsku, ale jak są jakieś wyjątkowo dobre po angielsku, to też mogą
być)
haha ; D
no niestety nie każdy ma okazje zobaczyć te cuda ^^
no ale wszystko kosztuje.. ja bym chętnie oddała komuś taki bilet samolotem do afryki.. ja jeszcze nie raz pojadę... chcesz :P?
miałam jechać w czerwcu.. jakoś tak, ale wyjazd trochę się opóźni.. jeszcze nic nie wiadomo, bo to są tylko takie plany.. Ale najprawdopodobniej do Tunezji..
no przecież każdy ma do tego prawo, więc nie przepraszaj ^^ akurat za rok to ja podaje pomysł, gdzie jedziemy na wakacje to zaproponuję Kenie i cię zabiorę :P
U mnie jest właśnie taki podział. W tym roku ja wybierałam imiona dla kociaków, ale niestety to już będzie ostatni miot. Fusie trzeba wysterylizować, bo jak już teraz mam 5 kotów to wiesz..
Ja byłam tylko we Francji (parę raz) i Niemczech (głównie tylko przejazdem :( ) :P W górach byłam raz, nad morzem też raz (francuskim :D).
ostatnio nigdzie nie wyjeżdżałam. A najbardziej, to w przyszłości bym chciała podróżować po świecie. Wypuszczę serię książek, zbiję fortunę i będę podróżować na rowerze, albo autkiem. :3 Czasami też samolotem, albo statkiem :D I będę kupować we wszystkich krajach nalepki z flagami i sobie na walizkę naklejać. ^^ Będę co miała wnukom opowiadać... XD Eh... Marzenia :)
A tak na serio, to najbardziej chcę pojechać do Japonii, ale też ci zazdroszczę. Też chcę pojechać z tobą! ;)
No i:
P.S. Dałam nową notkę. Napisałabym wczoraj, ale jak chciałam napisać, to mi pisało, że przekroczyłam dobową liczbę odpowiedzi, czy coś takiego :(
hah ^ ^
fajne marzenia.. też tak bym chciała :D albo poszukiwać jakiś nowych gatunków zwierząt.. być takim badaczem :P Albo tak leczyć dzikie zwierzęta.. coś pięknego.. kiedyś miałam taką grę, co się właśnie jeździło po sawannie i zabierało się ranne zwierzęta, zawoziło do kliniki i leczyło ^^ nawet ją tak gdzieś jeszcze mam, ale oddam mojej małej kuzynce.. na pewno przyniesie jej to lepszą frajdę:P Ja zabiorę was wszystkich ! :D ukryję was w walizce
Nom, jednym z moich marzeń wchodzącym w skład tego z podróżą, jest żeby znaleźć jakieś jeszcze nie znane nikomu plemię, które nie poznało smaku cywilizacji ;)
To fajna taka gra :)
Jupi!!! :D Trochę spora będzie musiała być ta walizka, skoro się mamy wszystkie pomieścić ;) No chyba, że Kowalski wymyśli jakiś promień zmniejszający :D
hahaha ; d
pewnie już dawno nad tym pracuje ; P
oby tylko nie rozwalił połowy dzielnicy, bo będą tego niezłe koszty : D
Nom :D Zrobię nam tymczasowe mieszkanko w pudełku po butach i na czas podróży tam będziemy mieszkać XD
P.S. Znów mi pisało, że przekroczyłam dobową liczbę wypowiedzi, więc założyłam sobie nowe konto. Nick mi się różni tylko dodatkowym "a" na końcu, więc jakby co - to ja XD
spoko ; D
mi się coś takiego nigdy jeszcze nie zdarzyło, ale często samo mnie wylogowuje i to najczęściej w tym najmniej odpowiednim momencie..
noom.. np. pisze post a nie mogę wysłać bo pisze że nie jestem zalogowana.. i tak muszę wychodzić z tego tematu, logować się a potem znowu pisać.. masakra.. ale na szczęście coraz rzadziej mi się to już zdarza.. ^ ^
Możesz też kopiować to co napisałaś ;)
To fajnie, jeden kłopot mniej :) A ja miałam wczoraj, że przekroczyłam limit i dzisiaj też. Nie rozumiem o co w tym chodzi, ale szczegół ;)
no a myślisz że wszystko przepisywałam Xd?
wiadomo że kopiowałam to, ale i tak byłam wkurzona, bo tylko czas traciłam na logowanie. Może jakiś błąd ? error :P
Pewnie ja nigdy nie wyjadę.
Chociaż mam ciocię w USA I baaardzo chciałabym, do niej pojechać.Cała moja wiedza o świecie opiera się jedynie,na tym co widziałam w TV,bądź czytałam :O
Kowalski tak nie mówi...
On by powiedział..
Pffiii,co to za jakieś konstuktywnie astrologiczno-resrtykcyjne?To się nie pokrywa naukowo :P
Hehehe,ja się mogę przebrać za słonia,albo żyrafę,hipopotama,zebrę,pingwina...
Chwila,chwila to nie MADAGASKAR :P
Yuuuupi!!!!
Masz odrzutoweic?
Yuuuupi!!!!
Będę chyba miała NICKA!
Yuuuuupiii!!!! :D
Trzy razy Yuuupi!Przechodzimy do kolejnego etapu :P
hahaha ; D
to ja załatwię sprzęt.. i kolejny odrzutowiec bo jeden właśnie uległ.. hm.. ka boom : D
hah ; D
to kiedy organizujemy ten wyjazd : D
eii ! bo ja już nie nadążam za odpisywaniem Xd
nie ma za co dziękować! to ja tobie dziękuję... za momenty płaczu,śmiechu,szczęścia... za poczucie magii pingwinów.... jesteś najlepsza.... już czekam na następne opko!