Czy nie uważacie, że Pingwiny z Madagaskaru powinny być też zrealizowane w formie
pełnometrażowego filmu? Tak, wiem, że jest Madagaskar, ale co z tego? To są inne filmy (i
seriale), więc chyba nie byłoby problemu? Co o tym myślicie?
Ja osobiście myślę o jakiejś arcytrudnej misji z Bulgotem w roli głównej. Nie wykluczam
podróżowania w czasie lub przez wymiary.
O ja...Mam wrażenie,że mi wyskoczą z kartki.Jak żywe ;D
A ten Rico,to chyba jako dziecko,bo taki słodki ;D
Ja tam nie umiem rysować,więc jest o wiele gorszy,niżeli twój najbrzydszy Kowalski ;P
A wierszyk:
"Radości i smutki"
"W naszym życiu pięknym,
jakże czasami szlachetnym,
dobre i złe momenty się zdarzają,
a smutek z radością się wzajemnie przeplatają.
Kiedy ci się coś uda,
pojawia się radość,szczęście i duma,
lecz,gdy ktoś cierpi,mimo swego trudu,
przychodzi zając miejsce rozpaczy i bólu.
Jednak mimo tego się nie poddawajmy.
lecz wciąż do nowych to celów zmierzajmy.
Przecież jak po każdej burzy wychodzi słońce,
tak i nasze trudy mają kiedyś końce.
Do naszych marzeń dąrzmy więc stale,
a żadne przeszkody nie powtrzymają nas wcale... "
Ps.O miłości już chyba był,co nie?
Hehe ;D Bez przesady, na pewno są ładne i mam nadzieje że mi jutro pokażesz ^ ^
A wierszy no.. wow.. Jak go pokażesz pani to na pewno będzie stała jak wryta ;d Mi się twoje wiersze zawsze podobają i zawsze jestem pod wielkim wrażeniem ! Dam ci nobla ;d
Hahaha z czekolady tak jak w naszej historyjce o pingwinach...Mmmm,bo ja uwwiiielbiam słodycze(kolejna rzecz,która mnie łączy z Kowalskim ;P)
Tylko nie wiem który...Tyle ich było.Najchętniej pokazałabym ten co Doris napisała do Kowalskiego,ale nie,on ma mieć premierę dopiero na blogu ;P Czytelnicy maja pierwszeństwo ;D
Haha, no wiadomo ;d Ba! Na pewno nie nauczyciele :P Ostatnio pokazywałam pani z anglika moje rysunki i najbardziej jej się spodobały właśnie pingwiny ; d
A kiedy ten wiersz ma mieć premierę, bo już zapomniałam ^^?
Eheheh nie wiem.Jak napiszę opka,dojdzie do niego kolej.Troszkę zleci,ale najpierw będzie wiersz Kowalskiego,który też mam napisany ;O
Ja za tobą nie nadążam z pisaniem ;P Próbuję wejść na forum o Skilene,ale nie daję rady bo z Tobą piszę(al to dobrze) ;D
PS. Na tym forum jest już nas 6,4 przybyło w tak krótkim czasie.Ładnie,co nie? ;D
Ładnie! Rewelacyjnie ^ ^
Ty za mną nie nadążasz ?! To ja za tobą ;d Za dużo tematów zajmujemy Xd No ale przynajmniej uzupełniamy tą pustkę ! :D Ech! A ja znowu zapomniałam się zarejestrować na to forum !
Ehh tam to nic,ale powiem ci,że fajnie jest.Gadamy sobie o Skilene o Doris i Kowalskim,wymyśliliśmy nawet Julianowi dziewczynę:Julię pustą,plastikową lemurzycę.Jak nys to przeczytała to byś padła.Hahaha,swoją drogą mogłabyś ją narysować byłaby heca ;D
Haha ;d to akurat moja rola Xd No ale można powiedzieć że to było... NO NIE POTRAFIĘ WYMYŚLAĆ ŻADNYCH ZAWIJASÓW SŁOWNYCH ;D
Sam wyraz zawijas słowny,może być zaliczany do tegoż rodzaju lirycznego określania ;D
Więc powiedziałaś coś w stylu Kowalskiego ;D
To był fałszywy alarm :D
No ale blisko było ^ ^ Ja jak zawsze przyjeżdżam do Krakowa do moich kuzynek i do dziadków od strony mamy to zawsze siedzimy do 4-5 rano i dziadek się wkurza bo się za głośno śmiejemy ; P
Hahaha to mój tata tak ma,jak śpi u mnie moja np i gramy w różne gry z mamą i hałasujemy.Zawsze się budzi i nas wyzywa ;P
Ja zazwyczaj tak pod wieczór ^ ^
Ale i tak się nie będę dzisiaj uczyć bo rekolekcje : D
Ooo ! fajnie masz ^ ^ Ja i tak muszę rano wstać bo mamy być na 8.15.. tak jak normalnie do szkoły.. ale przynajmniej potem cały dzień wolny ; P
A ja mam do 16:05
Buuu!!!
Ale już mam plan,że będę mojego tatę wyrzucać z kompa ok 21:00 to chociaż trochę sobie popiszemy :D
Hehe :P Okey ^ ^
Coś bym zjadła ale nie wiem co ; D Muszę ograniczyć słodycze ! aaaaa ! Bo już się uzależniłam.. oczywiście nie bardziej niż od pingwinów ale jednak : P
Ja jestem już uzależniona.Wczoraj o 22,jak z tobą pisałam to musiałam zjeść placka,co upiekliśmy z tatą,bo byłam na głodzie :D
HAHA ; d
wieczorem zawsze chce się najbardziej jeść ! Ja tego nie rozumiem no Xd
Metabolizm jest spowolniony i gromadzisz zapasy...Ale nie powinno się jeść,bo tłuszcz się odkłada...Ale co tam :D
HAHA :d Najlepiej powiedzieć ale co tam ^ ^
Ja tam na szczęście jestem chuda i nie tyje tak szybko ;D Ale coś mi się przypomniało Xd kiedyś jak w Krakowie (też u moich kuzynek) w nocy znowu siedziałyśmy do wieczora.. i strasznie zachciało nam się jeść więc Iza wzięła jakąś surówkę i chyba kabanosa (BLE) i my otwieramy tą surówkę a tam taka ogromna pleśń ! OKROPIEŃSTWO ! Wsadziłyśmy ją z powrotem do lodówki i poszłyśmy spać i od tego czasu nawet tak często na noc nie jem ;d
Fuuuuuuuuuuuu :D
Jejciu ja bym chyba zwymiotowała :>
Szczęściara!Ja tam może nie jestem gruba,ale tyka też ze mnie nie jest...A i chciałabym być wyższa,bo mi się wydaję,że za mała jestem :P
Ja jestem prawie najmniejsza z klasy.. ile ja mam? 1.60 !? Ale nie przejmuje się tym ; ) Jestem jaka jestem i się nie chce zmieniać.. Ale będę pić więcej mleka ; D
Ja mam eee 1.67?Może 8,nie wiem czy coś już urosłam,choć staram się mierzyć regularnie :D
Ja bym chciała mieć z 1.70,ale jak będę niższa to świat się nie zawali.Podobno małe jest piękne,co nie?;D
Och.. i to jak :D
Teraz zauważyłam że jestem sama w domu.. hm.. nawet brata nie ma Xd No są tylko koty ale one się wylegują na tapczanie : P
Jej,nie popiszę z nim jako Kowalski/Skipper...Buuu
A może wcielę się w Juliana...Hahahaha ale by była jazda :D
Hehe ; D On go lubi ale jednak nie najbardziej : P Jedyne co to chyba jego sposób mówienia bo tak to mi mówi że go wkurza bo nie daje spać pingwinkom ;D Ale można spróbować, bo mu jeszcze nawet nie przeczytałam tej wiadomości od Skippera, ale to dlatego że myślałam że on śpi a go nawet w domu nie było Xd
Heheh słuchaj tego:
Som takie sytuacje,kiedy to królewska chwała jest w degustowujoncy sposób pomijana przez nikczemnych i gupich poddanych!Mort mówiłem zamknij troche te jape,bo przez ciebie robi mi sie słabo.Maurice!Dlaczego nie mam jeszcze pysznego soczku u siebie w brzuchu,pytam?!Maurice!!!Gdzie jesteś,kiedy tutaj ważom sie losy mej królewskiej chwały.No co to wszystko muszem robić sam.Jestem zdegustowany!!!
Może być?Mogłabym zrobić,że wepchnął się Kowalskiemu na kompa,co myślisz?
Haha, superowo :D
Ty chyba w udawaniu każdego jesteś dobra ! Phyy.. co ja mówię ! GENIALNA :d Ale ty masz wprawę bo piszesz opki ; P
Ja nawet przed opkami gadałam jak każdy z nich.Najtrudniej udawać Riko,bo z jednej strony wiesz,że nie powinieneś się powtarzać,a z drugiej chcesz zachować charakterystyczność bohatera. :D
Ale co tam Ka-boom wymiata :D
Nom jedyny pingwin,którego nie podrobię.
Ryyyyyybaaaaa!!!!
Co to jakieś jaja?!Ten tekst jest tak dobry,że nawet żadne z trudnych słów Kowalskiego go nie opisze!!1:D
Haha :D Pamiętam jak sobie nagrałam ten fragment i jak mi było smutno to go sobie puszczałam i od razy mi było lepiej ^ ^ Rico dla mnie jest nr 1 ; )
To był świetny tekst.A ja sobie nagrałam z "Dorwać kierowcę" Uchy duchy bru brum i tekst Kowalskiego o antropomorfizowaniu :D
Haha ; D Dla mnie każdy odcinek jest genialny ! Nie wyobrażam sobie tego serialu, gdyby choćby jednej postaci brakowało, tej pierwszoplanowej ^ ^
Nie serial bez Kowalskiego,Rico,Skippera czy Szercia to nie są pingwiny!Choć nawet bez Julina,Maurica czy Morta ten serial nie byłby taki śmieszny :>
Dokładnie,nic więcej nie dodam,bo nie potrzeba.A milczenie jest przecież złotem :D
Dobra! Już mam dosyć tego milczenia :D
A teraz sobie pójdę na spacerek, bo pogoda piękna i trzeba korzystać z uroków natury^ ^
A ja mam znowu ogórkową ! Zupy.. kto je rozumie ;?