Jak sądzicie czy scenarzyści "PzM" dodadzą do serialu jakieś nowe postacie?Czy powinni to zrobić?
Nie mówię tu o Doris,bo o niej wiadomo już od jakiegoś czasu,że wkrótce się pojawi.
Chodzi mi o jakieś nowych bohaterów,którzy mogli by zamieszkać w zoo...
Nie gadaj?!
Potwornie,masakrycznie,strasznie....
Współczuję.
Już kiedyś zawieszałaś nie?
Mam nadzieję,że szybko przełamiesz kryzys i dalej będziesz pisać :D
Jakby co chętnie służę pomocą...Pisz śmiało na GG ;D
Dzięki za wsparcie,po raz kolejny :D
Czy ty mnie chcesz przyprawić o zawał? Już myślałem, że się uspokoję (dwa tygodnie), kiedy nagle popatrzyłem dalej (max pół roku) i oniemiałem. Błagam, wróć wcześniej!
Życzę ci, żebyś nie miała za dużo nauki, komp ci się naprawił i żebyś wypiła herbatkę Lipton (Łyk inspiracji... XD) :).
CO?! Nieeeeeeeee!!! <płaczę>
Jak ja tyle wytrzymam?! Niee!!! <ścieram mopem mokrą plamę łez z podłogi>
Jak mu-usisz, to-o tru-udno! <tonę w łzach. RATUNKU!>
A tak na serio: Współczuję :( Życzę ci inspiracji i żeby komputer ci się nie zawieszał... I jakby co to też jestem chętna do pomocy :) Jak coś, to pisz na gg, albo na prywatnych wiadomościach, albo na czacie na forum ;P
WHY!? Dlaczego mi to robisz!? CO ja mam czytać? Ok, jest Marcin, Szeherezada i Angie (i ich opka są genialne, jak twoje), ale ja się przyzwyczaiłam do czytania większej ilości!
Ok, jestem nie fair, sama nie piszę (naprawdę, muszę mieć chwilę spokoju, a przez szkołę nie mam w ogóle), "Zrozumieć kobietę" skończę jakoś w czerwcu. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że wznowisz bloga szybko, może w wakacje będziesz pisać. Życzę weny :) (ale z filmweba i forum nie znikniesz, będziesz z nami gadać, prawda?)
Jejku...
Pół roku?!
To ja przez tyle bym nawet chyba nie wytrzymała :D
Mam nadzieję,że uda ci się wcześniej....
Jakby co to wenę,możemy siłą zmusić do powrotu,a kompa i szkołę,no wiecie...
KA-BOOM :P
I sprawa załatwiona ;>
Hehe ^^ Idę z tobą na akcję rozkaboomowania szkoły ^^ A na wenkę są sposoby :P
Hej, hej, spoko,nie kabumujmy szkół :) A co do weny - nie martwcie się, powoli zaczyna wracać,ale następna notka... No, tego to nie wiem :( Ale wielkie dzięx za wsparcie :D :D :D
Od razu kabumnijmy Ministerstwo Oświaty,to będzie spokój ze wszystkimi szkołami!
I będę mogła pisać tylko opków,ile będę chciała!
Yaay!
Dokładnie....
Kurczę,szkoda,że Miki nie ma.
Ona zawsze ma jakiś sprzęt do Ka-bumowania ;D
uwaga tygrys cd
Rico , Kowalski i Szeregowy biegali przestraszeni , ale Skipper dał im plaskacza. Szeregowy postanowił odwiedzić sąsiada ... Cdn
Nie lepiej. Krótkie i pomieszane. spację daje się TYLKO po przecinku, nie przed. Z resztą, po co biegali?
Weź jak dwa zdania(Nawet nie pełne),mogą być kontynuacją opka?!
Przecież z tego nawet poważnych wniosków wysnuć się nie da...
Dobrze,że chociaż zaczynają się wielką literą...
A ja się z wami zgadzam.Jeśli uprzemy się na to zdanie, to lepiej by brzmiało z "więc" zamiast z "ale". I nie, nie ubliżamy ci, my wyrażamy swoją opinię o twoich opkach. Prędzej ty ubliżasz Angie, bo mówisz nie tylko o jej opkach, ale też o niej samej w niemiły sposób. A gdy mówisz o jej ff, to tylko "słabe" - nie podając przyczyny.
Dokładnie....
Właśnie,ja bym chciała się dowiedzieć tej przyczyny...
W końcu zawsze mogę spróbować coś poprawić ;D
Błagam, to nie jest kontynuacja. To są DWA zdania. Spójrz, komentarz Angie jest dłuższy (mój też pewnie będzie). A ile ci zajęło napisanie tego? Minutę? Nad opowiadaniem trzeba popracować, posiedzieć trochę, żeby coś z tego wyszło.
Hmhmh,spoko.
Dwa zdanka....
Hehehe,więcej ja piszę codziennie komentarzy,ale spox.
Skoro na TYLKO tyle cię stać...
Ok, to ja w 5 min napisałam 1,5 strony. Ty w minutę dwa zdania. Jeśli ci się nie chce, to nie pisz, a jeśli powiedziałeś, że coś napiszesz, to poświęć na to chociaż 5 min.
Dokładnie.
Święte słowa ;D
To powinna być przyjemność,a nie rzecz do pokazania,że ma się rację.
Z resztą tylko prawdziwy pingwinio-maniacy,będą pisać fajne opki,bo wychodzi to prosto z ich serca ;D
Zgadzam się z wami. Po co pisać ff, skoro nie ma się na to czasu/ochoty/weny? To ma być przyjemność, jak nie, to nie pisz.
No właśnie! Ale... serio. DWA? Zdania?... To ja już normalnie mówię dłużej niż ty piszesz, a do gaduł nie należę... Zwykle odpowiadam trochę dłużej niż monosylabami....
Ale dość o mnie!
Albo pisz po co najmniej 10 LINIJEK (tyle to już coś), albo nie pisz codziennie, a pisz rzadziej i tyle.
Kurczaki, no bez przesadyzmu! To po prostu parę słów i maltretowanie entera.... Serio, nic wielkiego :) Po prostu wyrażenie mysli :)
Hahahaha,spoooko
Jak ci tak bardzo zależy,to dobra.
Jest fajny,ale normalny :D