Nie lubię określenia "bajka" (wolę "kreskówka"), ale dobra wypowiedź. Zostań politykiem, bo ci obecni są żałośni.
Nie no!
Dyplomata z ciebie niezły ;D
Weź zostań jakiś ambasadorem lub specem od negocjacji ;D
Nom :)
Może pomógłbyś naszemu krajowi wstać z klęczek... Bo politycy na to nie pozwalają... :/
niezła a nie niezły :P bo poczuje się zaraz męsko ;D
Nigdy w życiu! polityka nie jest dla mnie, z reszta nawet nie mam o niej zielonego pojęcia xD
Hehe, a to przepraszam ;P
Ale dyplomatyczne sprawy załatwiać potrafisz ;D
Takie pytanko,czytałaś może kiedyś któreś z naszych opowiadań o pingwinkach ?
Nic sie nie stało :)
Kilka dni temu się za to zabrałam, oczywiście musiałam się w to wciągnąć ;p i musze przyznać, że scenarzyści to sie powinni od was uczyć! Albo wziąć pod uwagę to jak niesamowicie piszecie i zaproponować współprace : ) To się nazywa talent!
Hehehe,no niektóre FF są naprawdę genialne.
Nie wiem czy miałaś kiedyś do czynienia z moim?
;D
Byłam na Twoim blogu i przeczytałam wszystkie. No co tu dużo mówić, masz naprawde OGROMNY talent i wyobraźnie:) Oby tak dalej, a może wreszcie zostaniesz zauważona i tego Ci życze:)
Hehehe,miło mi to słyszeć...
Chociaż osobiście uważam,że są znacznie lepsi ode mnie ;D
Ale dzięki za taką opinię ; )
Ejj noo, więcej wiary w siebie ! ;)
sama bym chciała tak umieć pisać, no ale nie dany mi jest ten talent :(
Wole szyć i rysować pingwinki i reszte :D
Eee,pisanie nie jest u mnie taką super stronką ;P
Szycie spoko,a pingi też rysuję ;D
Jeśli chcesz to możesz podać maila. To Ci wyśle kilka moich uszytych "dzieł" xD i wyrazisz swoją opinie :) :P
Angela miałam Ci własnie pisać że już nie musisz maila podawać (ale i tak Ci wysłałam xD) bo uznałam że może warto spróbować tego bloga założyć i tam pokazywac każdą pracę, ale nie mogłam tu dodać komentarza bo limit mi sie skonczyl i musiałam czekać do północy ;/
Hehehe,ale widziałam,że i tak mi wysłałaś ;P
Skomentowałam ci pracę ;D
Jestem nimi zachwycona i urzeczona ;D
Po prostu bomba ! ;D
Ja uwielbiam PoM i Spongeboba:) Tylko po to mam nickelodeon ^__^ Ale jednak pingwinki to moja pasja;pp
Ooo i ja też!
Witaj w klubie Pingwino-maniaków,ale ostrzegamy przynależność kończy się uzależnieniem.
Hehehe ;D
no to widaj w klubie. My cię od razu polubiliśmy. Wszyscy którzy mają manię pingwinów tutaj jest ich miejsce!!
No patrz choćby na Angie, taka niby prosta dziewczyna, a w środku prawdziwy Szekspir. Widzisz, tutaj każdy ma swoją osobowość. My wszyscy. Angie jest Szekspirem i wielbicielką Kowalskiego.Marcin James Bondem :) Szery założycielką przesadyzmu i kultury gadania bez ograniczeń-podobnie jak ja. Flutt to prawdziwy znawca pony. Marinka to fanka Skilene. Avelignesse i Tinel poprawiają mi humor. Ale co ja tam mówię WY WSZYSCY poprawiacie mi humor (pomijając takiego innego który jest właśnie odwrotnie) Mika lubi gadać, to mi też odopowiada. Woogule wy wszyscy jesteście super. :) a ja? No cóż taka dusza artystyczna? ;p i paplania bez końca. ;D także miło cię poznać ;3
No dokładnie!
Ja Szekspir?
No wiesz...Ale dzięki
Hmh,myślałam,że jestem Geniuszem ;P
Bo ciągle Kowalszczę ;D
Ale no cóż...
Ja też was uwielbiam1
Z wami zawsze jest zabawa!I za to wam dzięki ;**
Ja na zawsze pozostanę znawcą kucyków pony xD Naczelna Pegasister Pingwinomaniaków... Proszę mnie od dziś tak nazywać :P Przepraszam, że się czepiam, ale gdzie wspomniano o moim umiłowaniu do Skippera i sarkazmie? Nie no, żartuję, a tak w ogóle, witam EllenPage :) Miło mi cię poznać.
No i ja też was wszystkich uwielbiam :)
O! Witaj EllenPage! :D Miło mi cię poznać :) Im nas więcej, tym lepiej ;D
Hehe ^^ Dobra, więc... Naczelna Pegasister Pingwinomaniaków... W skrócie NPP ;) Gdzieś pisałaś, że ci się rok szkolny kończy wcześniej... Więc: Kiedy dokończysz opo? ;)
Żartowałam z tą Naczelną... Ale mogę być NPP (Najlepsza Przyjaciółka Pony - ile to ma znaczeń ;)). Więc u mnie rok szkolny kończy się jutro, więc mam wyj... znaczy się, mam luz. http://www.demotywery.pl/uploads/2011_03/09/8836_240_image_Like-A-Boss.jpg
Opo (myślałam, że już o nim nie pamiętacie, tym samym macie gdzieś, czy je dokończę), a raczej jego zakończenie napiszę... eee... niebawem? Serio, sorry, że musicie tyle czekać, ale miałam naprawdę sporo do roboty przez ostatnie 2 mies., + mam lenia. (ja zawsze mam lenia). Ale ku chwale ojczyzny postaram się zmobilizować i skończyć to opowiadanie!
I CHWAŁA CI ZA TO!!!
Yeah i życie znowu nabiera kolorków ;D
Na twoje opki zawsze warto czekać,bo są genialne ;D
Angie, przestań, nie żyłaś 2 mies. w jakiejś czarnej żałobie. A chwała... Prędzej należy mi się hańba za lenistwo ;)
E tam! Mnóstwo jest leni na świecie! (na przykład ja...) Ale serio - piszesz świetnie i nie mogłam się doczekać nawet jakiejś informacji, kiesy zaczniesz znowu pisać ;P A jak teraz wiem, to mi ulżyło ;D
Ale aż takich leni jak ja to nie ma ;) Dziękuję bardzo, i zaczyna mi się robić głupio że was tyle przetrzymywałam (i przetrzymuję nadal). Przepraszam :(
Spoko :)
Rozumiem, obowiązki :)
Tiaaa... Ja w olimpiadzie dla leni, zajęłabym drugie miejsce. Bo na pierwsze trza by było wejść na 1 stopień, a mnie by się nie chciało. :>
Hahaha, dobre ;)
Obowiązki były, są i będą, ale przez 2 mies. od nich odpocznę :D Jak ja kocham wakacje ;)
Jak każdy...
Wiecie co wczoraj zrobiłam?
Położyłam się o 21:30
Myślę,nastawię budzik na 22,obejrzę jeszcze końcówkę drugiej połowy(mecz),ale oczywiście zamiast wstać to spałam.
Wstałam dopiero rano xD
A wiesz co ja zrobiłam?
W przerwach w szkole, poszłam dziś 2 razy do domu a także do sklepu z zabawkami ;D Nie ma to jak ostatni dzień w szkole :D
Hehe,nieźle ;D
Ja jeszcze tydzień...
Ehh i tak od środy nie byłam w szkole ;P
A ja pewnie nic nie będę robić.
Wiem,będę grała w szachy z kolegami ;D
Co tam,że nie umiem ; )
Zawsze można się podszkolić ; )
Też umiem. Pomógłbym ci w nauczaniu, Flutt... Gdyby nie to, że umiem w zaledwie 10%... XD
Ja kiedyś dużo grałam w szachy (na komputerze - ale komp nie jest chyba takim złym graczem, prawda?). Teraz już rzadko, ale nadal jestem niezła ;) A oczywiście możesz mi pomóc - przy okazji i ciebie podszkolę ;)
Heheh,ja z kompem też gram ;P
Z kolegami to jeden dzień grałam i to akurat wtedy kiedy mnie nauczyli ;P
Wcześniej nie miałam o niczym pojęcia...
Ale jak chcecie to chętnie odbędę przyspieszony kurs szachów ;D
Też grałem umiem grać, i powiem wam jedno w grze trza być skupionym przemyśleć każdy ruch, a potem moja taktyka wieżą i bumjakasza i po graczu
Rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie co do seriali, ale czemu wypowiedziałeś się tutaj, na forum PzM? Zrozum lepiej dla ciebie, już nie nas ale ciebie , by było gdybyś wypowiedział się na forum Spongebob'a. Przecież tam są fanio Spongebob'a więc by cię pochwalili, a tu są pingwinomaniacy więc cię skarcili. Może być też tak że poprostu chciałes się z nami pokłócić...