PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Lubie pingwiny...ale jak mogą mieć wyższą ocenę od Spongeboba?

użytkownik usunięty
Jazza91

Nie lubię określenia "bajka" (wolę "kreskówka"), ale dobra wypowiedź. Zostań politykiem, bo ci obecni są żałośni.

ocenił(a) serial na 10

Popieram!!!
Człowieku mądrze gadasz ;D

oj tam ;p
Bez przesady xD

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Nie no!
Dyplomata z ciebie niezły ;D
Weź zostań jakiś ambasadorem lub specem od negocjacji ;D

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Nom :)
Może pomógłbyś naszemu krajowi wstać z klęczek... Bo politycy na to nie pozwalają... :/

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Nooo,albo zacząć jakoś rozsądnie prowadzić gospodarkę ;D

Angela1997

niezła a nie niezły :P bo poczuje się zaraz męsko ;D
Nigdy w życiu! polityka nie jest dla mnie, z reszta nawet nie mam o niej zielonego pojęcia xD

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Hehe, a to przepraszam ;P
Ale dyplomatyczne sprawy załatwiać potrafisz ;D
Takie pytanko,czytałaś może kiedyś któreś z naszych opowiadań o pingwinkach ?

Angela1997

Nic sie nie stało :)
Kilka dni temu się za to zabrałam, oczywiście musiałam się w to wciągnąć ;p i musze przyznać, że scenarzyści to sie powinni od was uczyć! Albo wziąć pod uwagę to jak niesamowicie piszecie i zaproponować współprace : ) To się nazywa talent!

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Hehehe,no niektóre FF są naprawdę genialne.
Nie wiem czy miałaś kiedyś do czynienia z moim?
;D

Angela1997

Byłam na Twoim blogu i przeczytałam wszystkie. No co tu dużo mówić, masz naprawde OGROMNY talent i wyobraźnie:) Oby tak dalej, a może wreszcie zostaniesz zauważona i tego Ci życze:)

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Hehehe,miło mi to słyszeć...
Chociaż osobiście uważam,że są znacznie lepsi ode mnie ;D
Ale dzięki za taką opinię ; )

Angela1997

Ejj noo, więcej wiary w siebie ! ;)
sama bym chciała tak umieć pisać, no ale nie dany mi jest ten talent :(
Wole szyć i rysować pingwinki i reszte :D

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Eee,pisanie nie jest u mnie taką super stronką ;P
Szycie spoko,a pingi też rysuję ;D

Angela1997

Jeśli chcesz to możesz podać maila. To Ci wyśle kilka moich uszytych "dzieł" xD i wyrazisz swoją opinie :) :P

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Spoko
Wbijaj
angiekowalski@wp.pl
Lub GG:
42507333

Angela1997

Angela miałam Ci własnie pisać że już nie musisz maila podawać (ale i tak Ci wysłałam xD) bo uznałam że może warto spróbować tego bloga założyć i tam pokazywac każdą pracę, ale nie mogłam tu dodać komentarza bo limit mi sie skonczyl i musiałam czekać do północy ;/

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Hehehe,ale widziałam,że i tak mi wysłałaś ;P
Skomentowałam ci pracę ;D
Jestem nimi zachwycona i urzeczona ;D
Po prostu bomba ! ;D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

A Jazza91 co sądzisz o moim blogu.

dawidking2

Normalnie.Pingwiny więcej osób lubi.Dziękuję,do widzenia.

dawidking2

Ja uwielbiam PoM i Spongeboba:) Tylko po to mam nickelodeon ^__^ Ale jednak pingwinki to moja pasja;pp

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Osobiście nie cierpię Spongeboba za to uwielbiam pingwinki :)). Może dlatego.

użytkownik usunięty
Ellen Page

O widzisz! I od razu cię lubię! ;)

ocenił(a) serial na 8

:)))))))))))) Ja ciebie też

użytkownik usunięty
Ellen Page

Och, dzięki. :)

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Ooo i ja też!
Witaj w klubie Pingwino-maniaków,ale ostrzegamy przynależność kończy się uzależnieniem.
Hehehe ;D

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

no to widaj w klubie. My cię od razu polubiliśmy. Wszyscy którzy mają manię pingwinów tutaj jest ich miejsce!!
No patrz choćby na Angie, taka niby prosta dziewczyna, a w środku prawdziwy Szekspir. Widzisz, tutaj każdy ma swoją osobowość. My wszyscy. Angie jest Szekspirem i wielbicielką Kowalskiego.Marcin James Bondem :) Szery założycielką przesadyzmu i kultury gadania bez ograniczeń-podobnie jak ja. Flutt to prawdziwy znawca pony. Marinka to fanka Skilene. Avelignesse i Tinel poprawiają mi humor. Ale co ja tam mówię WY WSZYSCY poprawiacie mi humor (pomijając takiego innego który jest właśnie odwrotnie) Mika lubi gadać, to mi też odopowiada. Woogule wy wszyscy jesteście super. :) a ja? No cóż taka dusza artystyczna? ;p i paplania bez końca. ;D także miło cię poznać ;3

ocenił(a) serial na 10
LastDay

No dokładnie!
Ja Szekspir?
No wiesz...Ale dzięki
Hmh,myślałam,że jestem Geniuszem ;P
Bo ciągle Kowalszczę ;D
Ale no cóż...
Ja też was uwielbiam1
Z wami zawsze jest zabawa!I za to wam dzięki ;**

LastDay

Ja na zawsze pozostanę znawcą kucyków pony xD Naczelna Pegasister Pingwinomaniaków... Proszę mnie od dziś tak nazywać :P Przepraszam, że się czepiam, ale gdzie wspomniano o moim umiłowaniu do Skippera i sarkazmie? Nie no, żartuję, a tak w ogóle, witam EllenPage :) Miło mi cię poznać.
No i ja też was wszystkich uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 10
LastDay

O! Witaj EllenPage! :D Miło mi cię poznać :) Im nas więcej, tym lepiej ;D
Hehe ^^ Dobra, więc... Naczelna Pegasister Pingwinomaniaków... W skrócie NPP ;) Gdzieś pisałaś, że ci się rok szkolny kończy wcześniej... Więc: Kiedy dokończysz opo? ;)

Szeherezadaa

Żartowałam z tą Naczelną... Ale mogę być NPP (Najlepsza Przyjaciółka Pony - ile to ma znaczeń ;)). Więc u mnie rok szkolny kończy się jutro, więc mam wyj... znaczy się, mam luz. http://www.demotywery.pl/uploads/2011_03/09/8836_240_image_Like-A-Boss.jpg
Opo (myślałam, że już o nim nie pamiętacie, tym samym macie gdzieś, czy je dokończę), a raczej jego zakończenie napiszę... eee... niebawem? Serio, sorry, że musicie tyle czekać, ale miałam naprawdę sporo do roboty przez ostatnie 2 mies., + mam lenia. (ja zawsze mam lenia). Ale ku chwale ojczyzny postaram się zmobilizować i skończyć to opowiadanie!

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

I CHWAŁA CI ZA TO!!!
Yeah i życie znowu nabiera kolorków ;D
Na twoje opki zawsze warto czekać,bo są genialne ;D

Angela1997

Angie, przestań, nie żyłaś 2 mies. w jakiejś czarnej żałobie. A chwała... Prędzej należy mi się hańba za lenistwo ;)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

E tam! Mnóstwo jest leni na świecie! (na przykład ja...) Ale serio - piszesz świetnie i nie mogłam się doczekać nawet jakiejś informacji, kiesy zaczniesz znowu pisać ;P A jak teraz wiem, to mi ulżyło ;D

Szeherezadaa

Ale aż takich leni jak ja to nie ma ;) Dziękuję bardzo, i zaczyna mi się robić głupio że was tyle przetrzymywałam (i przetrzymuję nadal). Przepraszam :(

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Spoko :)
Rozumiem, obowiązki :)
Tiaaa... Ja w olimpiadzie dla leni, zajęłabym drugie miejsce. Bo na pierwsze trza by było wejść na 1 stopień, a mnie by się nie chciało. :>

Szeherezadaa

Hahaha, dobre ;)
Obowiązki były, są i będą, ale przez 2 mies. od nich odpocznę :D Jak ja kocham wakacje ;)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Jak każdy...
Wiecie co wczoraj zrobiłam?
Położyłam się o 21:30
Myślę,nastawię budzik na 22,obejrzę jeszcze końcówkę drugiej połowy(mecz),ale oczywiście zamiast wstać to spałam.
Wstałam dopiero rano xD

Angela1997

A wiesz co ja zrobiłam?
W przerwach w szkole, poszłam dziś 2 razy do domu a także do sklepu z zabawkami ;D Nie ma to jak ostatni dzień w szkole :D

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Hehe,nieźle ;D
Ja jeszcze tydzień...
Ehh i tak od środy nie byłam w szkole ;P

Angela1997

A ja już mam wakacje :D YAY!

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

A ja pewnie nic nie będę robić.
Wiem,będę grała w szachy z kolegami ;D
Co tam,że nie umiem ; )
Zawsze można się podszkolić ; )

Angela1997

Ja umiem :) Mogę cię nauczyć ;)

użytkownik usunięty
Flutterlie

Też umiem. Pomógłbym ci w nauczaniu, Flutt... Gdyby nie to, że umiem w zaledwie 10%... XD

Ja kiedyś dużo grałam w szachy (na komputerze - ale komp nie jest chyba takim złym graczem, prawda?). Teraz już rzadko, ale nadal jestem niezła ;) A oczywiście możesz mi pomóc - przy okazji i ciebie podszkolę ;)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Heheh,ja z kompem też gram ;P
Z kolegami to jeden dzień grałam i to akurat wtedy kiedy mnie nauczyli ;P
Wcześniej nie miałam o niczym pojęcia...
Ale jak chcecie to chętnie odbędę przyspieszony kurs szachów ;D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Też grałem umiem grać, i powiem wam jedno w grze trza być skupionym przemyśleć każdy ruch, a potem moja taktyka wieżą i bumjakasza i po graczu

ocenił(a) serial na 10
lisek696

No woow.
Chociaż ja osobiście lubię grac Konikiem!
On jest spoko...

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie co do seriali, ale czemu wypowiedziałeś się tutaj, na forum PzM? Zrozum lepiej dla ciebie, już nie nas ale ciebie , by było gdybyś wypowiedział się na forum Spongebob'a. Przecież tam są fanio Spongebob'a więc by cię pochwalili, a tu są pingwinomaniacy więc cię skarcili. Może być też tak że poprostu chciałes się z nami pokłócić...

Avelignese

Problem dotyczy obu seriali.