PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127570
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Lubie pingwiny...ale jak mogą mieć wyższą ocenę od Spongeboba?

użytkownik usunięty
dawidking2

Mnie dziwi raczej porównanie... Pingwiny i Spongebob? Przecież nie można porównywać ze sobą animacji dla dzieci w wieku 3 - 6 lat jaką niewątpliwie jest Spongebob i animacji uniwersalnej... U mnie w domu fanami Pingwinów jest prawie cała rodzina - moja 12 letnia siostra, ja i moja matka. A Spongebob? Ogląda go tylko mój 4 letni kuzyn kiedy u nas siedzi... Więc po co porównywać? No ja tu sensu nie wiedzę...

użytkownik usunięty

Nic dodać, nic ująć.

ocenił(a) serial na 8

Mądrość przemówiłą!!!
Moja rodzinka jak to kiedyś zobaczyła tego Spongeboba, to powiedziała bez zastanowienia:
-Ale głupia ta bajka nie ma co. Przecież to bezsens do kwadratu.
No właśnie, a jak szły pingwiny:
-Chyba geniusz wymyślił tę bajkę, jest arcy-śmieszna.
Chyba jest różnica?? -.-
Ale słuchaj Anabell, Davidking (sory Davidek) jest początkkującym trollem, robi wszystko by nas wkurzyć, o tym się jeszcze zapewne kiedyś przekonasz.. Specjalnie takie chore porównanie. Dziecinną bajeczkę z epicką animacją. Równie dobrze mógłby porównywać Gwiezdne wojny do Świnki Peppy. ;) takie to jego rozumowanie, jak przystoi na mikroorganizm. A i faktycznie....Spongebob śmieszy tylko ee...dzieci od wieku 3-6 lat lub osoby z mózgiem w kształcie kartofla, takim jaki ma Davidek (jeśli woogóle ma). A pingwiny nie mają ograniczeń wiekowych, śmieszą, rozweselą każdego, no z wyjątkiem osób który mają minusowe IQ (konkretnie: -50) nie rozumieją nic mądrego tylko dlatego że ich mały mózg (karofel) tego nie rozumie, nie nauczony został. :P taki to morał z tego. ;D

LastDay

Uważaj na słowa.

dawidking2

A ty masz mózg wielkości jagody.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Ale riposta. :D

ocenił(a) serial na 8
Merkura

heheh :D no właśnie. Uch! Szkoda tylko że według ciebie... ;P mam mózg wi wielkośći jagody (do Davidka) :D
Ps. Nie rozmawiam z mikroorganizmami.

LastDay

Ani z Dwutlenkiem Węgla.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

hahah. ;D lepszego pomysłu nie było? Może jeszcze powiesz że z kwasem flourosiarkowym! A zapomniałam...ty nie wiesz co to kwas fluosiarkowy :P

LastDay

Dobrze wiem co to jest.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Na serio??? :D Jej!!! Nie gadaj! Wiesz co to kwas FLUOSIARKOWY?? Niesamowite. Naprawdę wiesz, czy się jeszcze raz pytam Czy ty wiessz co to kwas FLUOSIARKOWY???

LastDay

Tak.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Niesamowite. Aż mi ciśnienie podskoczyło. Kwas Fluorosiarkowy, to coś. Mówię ci, ten kwas wymiata normalnie. I aż ciężko uwierzyć że jest mocniejszy 1000 razy od zwykłego kwasu siarkowego. Rozumiesz AŻ TYSIĄC RAZY!!!! To takie....niezwykłe. A wiesz jeszcze że zmieszany z pentafluorkiem antymonu tworzy kwas magiczny!!!! Kwas magiczny!!! Który jest jednym z najmocniejszych. Rozumiesz? JEDNYM Z NAJMOCNIEJSZYCH SUPERKWASÓW! Ale jaja, prawda?

LastDay

Wiem.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Weź się człowieku...
A potrafisz zdysocjojawć wodorotlenek,sól lub chociaż kwas?
Jeżeli sądzisz,że takie przechwalanie się zrobi na nas wrażenie,to jesteś w dużyyyym błędzie

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

To super że mamy te same zainteresowania. Co powiesz na to żebyśmy pogadali o historii. Np. weźmy temat ... renesansu. Inna nazwa renesansu to odrodzenie. Okres w historii, określany częśto jako odrodzenie sztuk i nauk. Obejmuje ona XV i XVI w. W tej epoce rozwija się medycyna, literatura. Pojawiają się też odkrycia geograficzne, i w dużym stopniu też rozwija się filozofia. Głównymi jakby prądami filozofii tego okresu to: humanizm, scholastyka renesansowa, a także renesansowa filozofia przyrody. Jeśli chodzi o odkrycia geograficzne to np. Kolumb odkrył Amerykę w 1492 r. Oprócz odkryć geograficznych, medycyny i filozofii. W sztuce, artyści zaczęli się wzorować na starożytności. Wiele dzieł nawiąje do mitologii np. obraz Leonarda Da Vinci "Leda z łabędziem". Czyż to nie fascynujący temat?

LastDay

Moja ulubione dzieło to mozaika Michała Archanioła w Kaplicy Sykstyńskiej.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Tylko, zę autor nazywał się Michał Anioł... A konkretniej Michał Anioł Buanarotti... ^^

Szeherezadaa

HAHAHAHAHAHA, Michał Archanioł!!! HAHAHA!!! To może jeszcze Gabriel, co? Albo powiesz, że Mojżesz też coś namalował? Człowieku, nie pogrążaj się.

użytkownik usunięty
dawidking2

"[...]Według kryteriów botanicznych jagodami można nazywać pomidory, ogórki, melony czy banany. A największe jagody na świecie są naprawdę ciężkie — to dynie!" - dynie są naprawdę wielkie... Wydaje mi się, że musisz troszkę bardziej się postarać...

ocenił(a) serial na 8

hhhehehe :D dzięki marcin.
Wracając do naszego Davidka, czy to nie dzisiaj idzie dobranocka Spongeboba! Naprawdę? Więc wiooo oglądać ;P

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Dowidzenia i jeszcze jedna prośba ,a mioanowicie :
Nie Wracaj

ocenił(a) serial na 8
Avelignese

Jak to mówić La swidania Davidek!!! :D i....goodbya !!!

użytkownik usunięty
LastDay

Arrivederci, Dawidzie.

Au revoir, Davidku.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Emm,wiesz co...
Twoja riposta jest na poziomie 5-letniego dziecka.
Z resztą jak i reszta twojej 'prawniczej' inteligencji.
Zamiast siać zamęt i nas wkurzać,weź się wreszcie wynieś na forum o Spangebobie.
Zniosłam wiele rzeczy:
obrazę moich ff(przecież nie każdemu mogą się podobać),twoją wielką nienawiść do Kowalskiego,a nawet twoje super długie opowiadania na baardzo wysokim poziomie,które z całą pewnością napisał jakiś wykwalifikowany prawnik.
ALE OBRAŻANIA KOLEŻANKI NIE ZNIOSĘ!
Człowieku,jak nie masz kolegów do zabawy,to wyjdź na podwórko i poszukaj.
Może znajdziesz kogoś w swoim bezmózgim typie.
I przestań wreszcie obrażać wszystkich dookoła w ogóle nie patrząc na siebie!
A na razie życzę ci miłego kanciastoportego dnia!

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

z wyrazami szacunku. Podpisała Angela 1997 :)
dzięki Angie, poprostu jemu się wydaje że mu tu wszystko wolno. No to witamy w realu. Wszystkich tu obraża, dziecko neo -_- i rrzy przed tym komputerem jak głupi do sera. Ale on se narobił już tu wrogów. Odkąd tu jestem a nawet wcześniej, bo przedtem tylko przeglądałam to forum. To natrafiając się na jego posty, tak mnie irytowały sze szok. Jeśli myśli że powiedzenie że mam mózg jagody, mnie coś urazi, to się myli. Mam to szczerze w d**ie. I bardziej śmieszy mnie coś takiego, niż obraża. Czemu? Bo tak mówią tylko 5-latki które nie potrafią wymyślić nic oryginalnego. Chłopie! Ty nawet nie wiesz co to są prawdziwe riposty lub przezwiska, po którym faktycznie można się popłakać. Ale twoje śmieszą, chłopie! Śmieszą!!

LastDay

Może i obrażasz Spongeboba ale mojej osoby obrażać nie będziesz Łajzo.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

hahha ;D dziecko....powiesz coś jeszcze więcej?

LastDay

Dawno skończyłem 18 lat.I Uniwersytet Warszawski.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Dawid, ty zawsze poprawiasz mi humor. :D Masz bujną wyobraźnię. Ale proszę. Żyj dalej w swoim własnym świecie.

Merkura

To było na poważnie.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Tak, tak. Dobrze.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

To gratulacje. ;) jesteś normalnie Arcy-mistrzem. Szacun!
Pytanie następne: Jak u diabła mogłeś skończyć Uniwersytet Warszawski mając 16 lat???
Człeku, sprawdź se w kalendarzu, notatniku, na zegarze, na wskazówkach. NIE WIEM W CZYM! Ale sprawdź
ile ty masz lat. 27? 16? 18? ;/ naprawdę O POMSTĘ WOŁASZ. Policz na palcach! Licz fazy księżyca, wypalone świeczki na torcie. Ale się zdecyduj!!!!!

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

ŁAJZO?
Ale się postarałeś...
Nie no zszokowałeś mnie O.O

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

hehehhe ;P no jak na jego możliwości, to naprawdę jakiś wyczyn. :D

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Haha,a to 'Jesteś bezmózgiem' mnie rozwaliło ;P

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

no mówię ci. Facet ma poczucie humoru :P do kabaretu się nadaje.

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Nooo,nie ma jak ripostować,to powtarza wyrazy po innych ;O
LOOL ;P

dawidking2

Łajzo? Oż ty kłamliwy, głupi,podły,fałszywy, zakłamany, durny,niemądry, pospolity,parszywy ,pokrętny,bałamutny ..... Nieee, nie ma odpowiednio złego słowa na ciebie, ty... Ty... No nie ma >:(

marina1318

Życie mnie takim uczyniło.

dawidking2

Życie w ciągłej ucieczce, gdyż jesteś wygnaną z rodzinnego świata za szerzenie złośliwości i podłości jaszczurką, która siedzi sobie teraz w głowie jakiegoś (szesnastoletniego?Dwudziestosiedmioletniego?) faceta i poruszasz takimi dźwigienkami, aby szerzyć zło i trolling, tak?

Angela1997

Jak ktoś tu jest bezmózgiem to ty.

dawidking2

Ona jest bezmózgiem? Chyba kpisz. Spójrz, w jaki sposób ONA się wypowiada, jaki ONA ma styl pisania ff, jakie ONA podaje argumenty, a jak te trzy rzeczy robisz TY. W dodatku odwal się i od Angie, i od LastDay, bo gdyby nie TWOJE idiotyczne wypowiedzi, to ONE by się słowem nie odezwały na temat sflaczałej gąbki. Zachowujesz się jak 5-letni DZIECIAK, czasem gorzej. Naprawdę, idź powk*rwiać innych ludzi, skoro ci to sprawia taką przyjemność. Polecam ludzi w realu, najlepiej dresów, którzy może dadzą ci wp*erdol i będziesz miał nauczkę. + jeśli mnie obrazisz, to wiedz, że mam głęboko w D*PIE opinię takiego idioty, jak ty.

Flutterlie

A podasz swój Adres ?

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Skomentuję to tak...
Żal...
Człowieku na jakim świecie ty żyjesz...
Ja cię.

dawidking2

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
To się uśmiałam, dzięki za poprawienie mi humoru. To nie było na serio, prawda? Bo w takim wypadku wyszedłbyś na kompletnego debila.

Flutterlie

Lepiej byś mych intencji nie znała.

dawidking2

Zakamuflowane groźby karalne... Jesteś prawnikiem, więc pewnie wiesz, na ile się idzie siedzieć za to,tak?

marina1318

Tak? Już się boję. Trzęsę się jak galareta. No po prostu zaraz od tego trzęsienia wypadnę za okno.
To był sarkazm, jak coś. Mam cię w nosie (nie będę tyle przeklinać ;)). Poza tym, Marina dobrze gada.