PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Lubie pingwiny...ale jak mogą mieć wyższą ocenę od Spongeboba?

użytkownik usunięty
dawidking2

Właśnie o to chodzi. To bez sensu, najlepiej wybierać na jakimś forum ogólnym, niżeli forum dotyczącym PzM lub SpongeBoba.

dawidking2

Zgadzam się z powyższym.Mógłbyś se ten temat odpuścić -,-

dawidking2

To jest twój problem. TWÓJ, nie nasz.
Patrz, to logiczne:
1. Serial ma wyższą ocenę
2. Skoro ma wyższą ocenę, to więcej ludzi go oceniło pozytywnie.
3. Skoro więcej ludzi go oceniło pozytywnie, to ma więcej fanów.
4. Skoro ma więcej fanów, to odpowiedzi negatywnych na post ganiący dany serial jest więcej niż pozytywnych.
5. Skoro odpowiedzi negatywnych na post ganiący dany serial jest więcej niż pozytywnych, to większość ludzi uważa, że dany serial jest lepszy od innego.
6. Skoro większość ludzi uważa, że dany serial jest lepszy od innego, to tak JEST (decyduje większość, nieprawdaż?).

Takie trudne? Jeśli uważasz że przygody sflaczałej gąbki są lepsze - to tak uważaj, nikt ci nie broni. Ale negować, który serial jest lepszy dla OGÓŁU, to nie masz takiego prawa, bo najzwyczajniej w świecie 1 głos przeciw wielu głosom nie znaczy nic.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Zgadzam się z najwyższą stanowczością.
Fakty są jasne i MUSISZ je zaakceptować...

Flutterlie

Poziom jest właściwie ten sam.A to że inaczej to rysowali,to moim zdaniem plus.Do tego jest więcej odcinków.

użytkownik usunięty
dawidking2

Spongebob - premiera: 1999
PzM - premiera: 2008
O matko... -.-

No akurat to, że rysowali inaczej to żaden argument "za"... Ale poziom jest najwidoczniej lepszy w PzM, skoro więcej osób oceniło go na plus...

Na komputerze to każdy może tak rysować.

użytkownik usunięty
dawidking2

Tak, tylko trzeba talentu. Z resztą: nie zauważyłeś, że odrzuciłem argument przeciwko dobrej ocenie Spongeboba?
Słowa "argument" używam dziś chyba ósmy raz...

ocenił(a) serial na 8

słuchaj Marcin! Nie rozmawiaj z Saprofagiem. Bo on czerpie radość z naszych złości, śmieje się jak my się złościmy. Nie warto marnować słów z saprofagiem który żywi się obumarłymi szczątkami organicznymi. To bez celowe ;P

użytkownik usunięty
LastDay

Jakbym mógł... :(. Mówię ci: jak palnie jakąś głupotę, to nawet nie mogę się opanować...

ocenił(a) serial na 8

Wiem, i to jest właśnie najgorsze. Jak coś powie, to spróbuj powiedzieć sobie szybko. To debil, który swoim rozwojem mózgu nie dorównał rybie. Nie trzeba zwracać na niego uwagi.
Ja czasami tak robię, dziecko neo które już nie ma z kogo czerpać śmiechu, się nudzi. I idzie gdzie indziej. Zakopmy ten temat. TO go bardzo wkurzy :P mówię ci.

użytkownik usunięty
LastDay

"ZGŁOŚ NADUŻYCIE"! JUHU! Jak ja uwielbiam ten przycisk... :P

ocenił(a) serial na 8

no mówię ci Bomba i luksus ^-^
nie ma to jak użyć tego przycisku, koło postu DavidKinga? Króla Dawida? No ludzie miejcie litość. Błagam. Król Dawid był przynajmniej kimś z historii. Przecież to on zwyciężył potężnego Goliata. A ten? To przecież sam tłuszcz i nic więcej.

użytkownik usunięty
LastDay

Przybył ktoś, kto doniósł Dawidowi: „Serca ludzi z Izraela zwróciły się do Absaloma”. Wtedy Dawid dał rozkaz wszystkim swym sługom przebywającym wraz z nim w Jerozolimie: „Wstańcie! Uchodźmy, gdyż nie znajdziemy ocalenia przed Absalomem." (2 Sm 15,13-14a)

Taak, Króla Dawida podziwiam za jego odwagę i pewność siebie, a tego TUTAJ... Chyba się nie da...

ocenił(a) serial na 8

ja podziwiam go że jest wybrykiem natury. Austropitektem ostatnim na ziemi. :P co wy na to? Weźmiemy go i będziemy przeprowadzać na nim badania i testy, eksperymenty. By odkryć styl życia wczesnego człowieka? hehe

ocenił(a) serial na 10

Jeeeej,dobra zaskoczyłeś mnie O.O
Nieźle...
Król Dawid był znamienitą postacią.
Pokonał Goliata i dzięki jego działaniom lud Izraelski stał się bardziej podporządkowany.
Nie ustrzegł się błędów,ale każdy je przecież popełnia...
A ten tu nasz osobnik,jest jego zupełnym przeciwieństwem...
NIESTETY ; /

LastDay

Marna prowiokacja.

dawidking2

Emm... David? To nie była prowokacja.

Flutterlie

Ani prowiokacja, nieważne, co by to było -,-

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

To według ciebie prowokacja?? -_- chłopie! Ty nawet nie widziałeś prawdziwej prowokacji!!! Sam tego chciałeś!! -_- Ja mogę być jeszcze bardziej nie miła. Ty chyba nie widziałeś jak my potrafimy obrazić. To, co my robimy to NIC!!! W porównaniu z czym możemy zrobić!! Chciałyśmy być miłe, dałyśmy ci szanse, ale ty jej nie wykorzystałeś, trudno..... Chcesz poznać nas od złej strony?? Proszę bardzo, nie będziemy się z tobą cackać jak z dzieciakiem. Chcesz wojny, kłótni? Proszę bardzo!!!!!!!!!

LastDay

Poznaj mnie od złej strony

dawidking2

Znamy ją już - nazwałeś LD łajzą, Angie bezmózgiem,a Marcina idiotą. Sorry, ale to jest nie dość, że podłość, to i kłamstwo >:( Chcesz wojny?

marina1318

Mogę gorzej.

użytkownik usunięty
dawidking2

Dawaj, dawaj. Ciekaw jestem.

Hmm, ciekawe, on się chyba mnie boi, bo mnie jeszcze nie obraził (spytał tylko o adres, idiota).

dawidking2

Serio? Akurat.... Serio chcesz wojny.

dawidking2

CZY TY NIE ROZUMIESZ PO POLSKU!? Gdzie do kur. wy nędzy ja pisałam o technice plastycznej? GDZIE!?
Kurde, Dawid, staram się z tobą dyskutować normalnie, ale chyba się nie da. Co do poziomu - CAŁY mój wywód tyczy się tego, że ludzie wolą PzM, a skoro tak jest, to dlatego, że ma wyższy poziom.
Ja pierdzielę, czy ja gadam z totalnym idiotą?

użytkownik usunięty
Flutterlie

Tak, gadasz z totalnym idiotą.

Dziękuję za odpowiedź. Z nim naprawdę ni cholerę nie można normalnie porozmawiać.

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

Awykonalne Flutt. Wiesz na jakiej do zasadzie się odgrywa?
On jest inną osobą tutaj, tutaj sobie pozwala, bo wie że przez internet mu nie wiele zrobimy.
W realnym życiu, siedzi pewnie jak mysz pod miotłą. cicho, bo wie jakby zaczął pyskować, to do niego podeszłoby dwóch osiłków i by mu w mordę wpieprzyli, bez zastanowienia.
Tutaj zgrywa kogoś innego, no bo przecież internet Nic mu nie zrobimy. Jedyne co możemy to go powyzywać od idiotów i głąbów ale jak wiemy to na niego nie działa. No to trzeba go omijać i tyle...

LastDay

Tak, wiem o tym. Co nie zmienia faktu, że wkurza mnie jego debilizm.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Szczerze mówiąc ŻAL mi tego kolesia.
Czuję się tak jakbym rozmawiała z kimś kto ma rozdwojenie jaźni.
Raz gada,że pingwiny są spoko(nawet zakłada o nich tematy),by za chwilę powiedzieć,że Spangebob jest od niego ileś razy lepszy.
Kompletny bezsens.
Ja nawet nie mam siły już tego komentować ; /

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Nie zwracajmy uwagi na austropiteka. Nie będziemy przecież my mądrzy ludzie rozmawiać z jednostką niezdolną do samodzielnego życia lub mowy. Po co my mamy rozmwiać z kimś którego objętość mózgu wynosi 0,01 cm3. czekaj (liczę) 0,001 cm3. Nie ma sensu rozmawiać z niższą perfidną cywilizacją,która swoim rozwojem dorównała ledwo mikroorganizmowi. To nie ma sensu! Ich tycie główki nigdy nie zrozumieją niczego więcej co by przekroczyło takie wyrazy jak:
Kot, Płot, Pies, Kura, Zielony, Czerwony, Niebieski.
Oprócz tych wyrazów dalej nie pociągną. (zawialo przemądrzaniem się Kowalskiego :P no ale co mi tam! )

ocenił(a) serial na 10
LastDay

EEE nie widziałaś wymądrzania się ;D
W TYCH SPRAWACH JESTEM EKSPERTKĄ(WIDZISZ? JUŻ DZIAŁA ;P)
A tak naprawdę to ten koleś jest jedynie nędzną bakterią salmonelozy,która próbuje zarazić nas chorobą pasożytniczą.
Ja o tym wiem...Ale nie odczuwam potrzeby o tym rozmawiać ;D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

a ja tak!!! :D hehhe.
Ty masz przemądrzanie, a ja mam przezywanie.
Ja już tyle przezwisk w życiu wymyśliłam że szok. ;D jak będę się darła, raz a dobrze. Żeby wszystkie moje wrzaski tutaj się na DavidKinga zmieściły, to byśmie musiały ten post czytać pół godziny. Byście se wzięły popcorn, i zasiadły do fascynującej lektury.

użytkownik usunięty
LastDay

Taaak! Dawaj, dawaj! Mam w szafeczce popcorn, więc jestem gotowy!

ocenił(a) serial na 8

poczekam tylko aż znów coś zacznie pyskować. :D

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Haha,ja popcornu nie mam,ale i tak posłucham ;D

użytkownik usunięty
Angela1997

Poczęstować cię? :) Rzucę na monitor, może jakoś się przeteleportuje do ciebie. XD

ocenił(a) serial na 10

Em... chyba trza coś przełączyć, bo wpadło do mnie! XD
A ja mam popcorn! :D Dobra... (klikam coś...)
Marcin, spróbuj teraz ten popcorn Angie przesłać! ;)

ocenił(a) serial na 10

Miły jesteś ;P
Czekaj,czekaj.
Może to popcorn?
NIE TO KAMYK ;P
Ale co tam ;P
Kamyk są good ;D

Idiotów to ja widzę na codzień.Chodzi o ciebie.

użytkownik usunięty
dawidking2

Cholera, nie wiedziałem, że mnie widzisz! Muszę poszukać ukrytych kamer [IRONIA. BEZ TEGO BYŚ PEWNIE NIE ZAŁAPAŁ...].

"Idiotyzm nie jest chorobą zakaźną. Chociaż. Jeśli trzymasz się bandy idiotów, to na pewno sam też zdurniejesz." - Terry Pratchett. "Banda" zamienić na "osoba". Ostatnio brałem szczepionkę, mnie to nie dotyczy... XD
[PONOWNIE: IRONIA].

Swoimi tekstami już mnie bardziej śmieszysz. "Tak głupi, że aż śmieszny" - tak to można powiedzieć. ;)

Podpisuję się pod ostatnim zdaniem.
Wiesz, Marcin, ja szczepionki nie brałam. Ale za to mam syrop na idiotyzm. Wystarczy, że polejesz nim osobę zakażoną tą nieszczęsną chorobą i BACH! staje w płomieniach. Problem solved.
[to wszystko to też ironia, Davidku].

dawidking2

Marcin idiota?Marcin? Ten Marcin? Cóż... Ujmę to krótko - BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! Bo Marcin na pewno idiotą nie jest!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Hehehe ^^ Hue hue hue...
BUAHAHAHAHA!!!! XD XD XD XD
Nie no,.... w kabarecie powinieneś wystepować : > Albo... idź do sejmu! Tam, gdzie miejsce takich baranów jak ty!
Znaczy to było do davida, jak coś ;)

Szeherezadaa

Spoko :D Dobrze,że dodałaś,bo bym straciła kontrolę nad swą żądzą mordu ^_^

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Nie no, co ty! Przecież cię lubię, traktuję jak przyjaciółkę ;)
Ciebie bym przecież tak nie zjechała, bo nie mam za co :> Poza tym, napisałam "powinieneś" ;)

Szeherezadaa

Fakt :D Sorry :( I dzięx :D

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Lubie Spongeboba ale pingwiny z Madagaskaru są od niego lepsze, a tak w ogóle po co zakładać temat o spongebobie na forum pingwinów z Madagaskaru