Kurde!!!
Przecież Spangbob jest milion razy gorszy.
Nie ma nic do niego,Skalmar jest śmieszny.
Ale pingwiny są lepsze!!! O.O
Popieram, ale ludzie! Nie odpowiadajmy na zaczepki trolla!
Lubisz pingwiny - ciesz się, że są wysoko w rankingu, nie lubisz - odwal się!
"Chociarz...poco gadać z uzależnionymi osobami." - tak wygląda twoja wypowiedź.
Chociaż... Po co gadać z uzależnionymi osobami? - tak powinna wyglądać.
Widzisz różnicę?
A co do Pingwinów i Spongeboba - nie trolluj i nie pisz, że jeden serial jest lepszy od drugiego, każdy ma inny gust. A to, że PzM są wyżej w rankingu, oznacza, że ludzie wolą ten serial od Spongeboba. Czyli że w opinii wielu osób jest on lepszy.
1. Widziałeś ile osób podpisało petycję, żeby tego nie robili?
2. Czasem producenci wolą skasować serial, gdy ma dużą oglądalność, żeby potem nie stracić widzów, a tym samym mnóstwa kasy.
3. Serial dzieje się pomiędzy Madagaskarem 2 i 3. Ile między nimi może minąć miesięcy, lat? Na pewno niedużo, a tym samym Pingwiny mają ograniczoną liczbę przygód do przeżycia, jeśli mnie rozumiesz.
Sam jesteś dziwny!
Spongebob jest... Lol... To beznadziejna animacja... -.-''
Jeśli już, to ,,na pewno'' , nie ,,napewno'' . Poza tym w tym temacie rozmawiamy o PzM i Spongebobie, nie o FiCC. Wiele seriali może być gorszych od Spongeboba , ale to jest kwestia subiektywna,a tu starajmy rozmawiać obiektywnie.
A ty jeszcze dziwniejszy.
Skoro tak nie lubisz pingwinów, to co ty tu jeszcze robisz?
Ta kłótnia jest bez sensu. Ja też uważam,że pingwiny są lepsze,ale każdy ma inny gust i może lubić coś innego. Proponuję zakończyć ten temat.
Tak, tylko że... Dawidking jest doskonałym przykładem początkującego trolla. Wszędzie uważa inaczej, co jest niby normalne, jednak np. nie uzasadnia. Nie stosuje zasad poprawnego pisania (choć ostatnio nawet lepiej pisze niż na początku...). Obraża inne opka (na przykład), a sam lepszych nie tworzy... Jest wiele innych przykładów.
Kochani, nie dajcie sie sprowokować. Takim ludziom właśnie tylko o to chodzi, żeby narobić szumu. Dlatego najlepiej odrazu nie reagować na tego typu zaczepki, a niech se pisze co mu sie podoba jak ma mu ulżyć ;)
Z tego, co mi kiedyś pisał, ma bodajże 16 lat. Choć pisze tak, jakby mu się odjęło połowę z tego...
Mów co chcesz, uważaj co chcesz, jak dla mnie ten cały Spongebob jest idiotyczny :P
Zgadzam się. Pingwiny są dużo lepsze, Spongebob- co w nim śmiesznego? Ale wiesz co. Cokolwiek nie powiemy jest na odwrót u ciebie. Więc...no sam widzisz. Ja wolę Pingwiny z Madagaskaru, są dużo, dużo, dużo lepsze.
O jeju ! Żółta gąbka o imieniu Spongebob ! Ale to mnie ciekawi , normalnie wybuchnę jak nie zobaczę ! (SARKAZM-dla tych co nie wiedzą)
Lol... Spongebob...
Popieram przedmówców... Dla mnie to też jest idiotyczne... Przełączam Nicka jak to się zaczyna... -.-''
A co śmiesznego jest w pingwinach?Tylko Skipper i Julian rzucają świetnymi tekstami. W Spongusiu wszyscy rzucają super tekstami.
Jeśli oglądasz serial dla jednej postaci, to gratuluję. Jak dla dwóch - niewiele lepiej. Marnujesz całe godziny, wiesz o tym?
On nie marnuje godzin...
Przecież wszyscy dobrze wiemy,jaka jest jego znajomość serialu.
Talko laik nie wie jak naprawdę nazywa Strażniczka Zoo...
Odcinek pingwinów ~ 20 min. Wiemy o tym, że oglądał wszystkie specjalne (5 razy 20 min + jeden razy 45 min). No i jestem pewna, że musiał obejrzeć też kilka innych, jak np. Wyobcowani, bo o nich wspominał. Więc marnuje godziny.
Nieźleeee ;D
Skipper i Julek śmieszni.
Hahaahahahahahahahha
Dzięki za poprawienie humorku ;D
Angelo, akurat Skipper czasem jest śmieszny (choć nie najśmieszniejszy). Julek już nie. Ale tak czy tak mnie rozwalił tą wypowiedzią...
Hehehe...
Dziękuję ;D
Ale faktycznie jego wypowiedź podniosła mi aurę!
I humor!
Buhahahahaah ;D
A Spangbob jest taki genialny,że pęknę!
Hue hue hue :>
A ogólnie rzecz biorąc to jestem zła,bo nie powinno się zakładać tematu o Spangbobie w rozmowach o PzM.
Jeżeli masz potrzebę o tym pogadać to wejdź na forum Spangboba.
A teraz sądzę,że powinniśmy zakończyć tą bezsensowną dyskusję. ; )
Masz rację. A przy okazji... Tam na górze jest wyszukiwarka. Wpisz sobie "Spongebob" i naciśnij pierwsze od góry. Wejdź sobie na forum, a potem... Spie*dalaj.
Sorry, ale mnie wkurzył.
Tzn. Angela - żebyś sobie nie pomyślała, że to było do ciebie...