Uspokój się. Teraz wyłącz komputer, wyjdź na spacer i zastanów się nad swoim życiem.
Tracisz czas na obrażanie ludzi których nie znasz,
przesiadujesz na forum serialu który Ci się nie podoba.
Ty chyba nie masz znajomych.
Na pewno nie ma bo gdyby miał nie tracił by czasu na obrażanie ludzi. Po prostu chce znaleźć sobie rozrywkę i chjce zwrócić na nas swoją uwagę aby nas wkurzyć ,a gdy my mu odpisujemy on robi z siebie biedaka i nazywa wszystkich, cytuje "łajzami" (bezsens). Ja go po prostu olewam.
bo nie ma. :P hehehe
;D nudzi się dziecku, potrzebuje rozrywki. Mnie on już teraz bardziej bawi. ;P te jego głupoty przewyższają skalę światowej durnoty. To niesamowite. Jeszcze nikomu to się nie udało!!
Nie! Chodzi mi o ciebie szmato. ;/ ty nawet mnie nie denerwuj. Co ty se kurczę myślisz? Myślisz że w ten sposób zwrócisz na siebie uwagę? To się mylisz. Normalnie jedzie ci z japy, jak spod szamba klapy!!! Chciałeś bym była nie miła. Prowokujesz nas. To teraz my tak będziemy prowokować ciebie. Zacząłeś!!!
Eee... Ludzie,którzy na widok Twego avatara puszczaja pawia (czyli mniej więcej 90% ludzi tutaj) się nie liczą.
Keh keh... Przez ciebie prawie się udławiłem! Świetny żart, wiesz?
Ciekawe, CO byś zrobił Flutt, gdyby dała ci adres... Tak... Wydaje mi się, że... O matko! Wtedy... Nie zrobiłbyś nic!
Nie masz co robić? To idź dokuczaj ludziom na forum żółtej gąbki.
http://www.google.pl/imgres?q=Wyjd%C5%BA&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=909&tbm=is ch&tbnid=E4A-PZXYZfTckM:&imgrefurl=http://glamrap.pl/1/4706-zolf-powrot-niebawem -solowa-plyta&docid=CDEcpIrfdWnqIM&imgurl=http://pl.memgenerator.pl/mem-image/ta m-sa-drzwi-wyjdz-pl-ffffff-1&w=574&h=418&ei=U7bpT7iiGY_LswbRz9SBDg&zoom=1&iact=h c&vpx=832&vpy=194&dur=2949&hovh=192&hovw=263&tx=128&ty=110&sig=10623319055748862 6595&page=1&tbnh=149&tbnw=242&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:3,s:0,i:93
Hahahaha,ten obrazek do mnie przemawia.
Nawet jakby Flut podała mu adres to on by nie przyjechał.
Przecież by nie trafił!
Za duży wyczyn na jego maleńki móżdżek.
Marcin, po raz kolejny dziękuję ci za obrazek.
Angela, ależ oczywiście że by nie trafił, choć mieszkam w mieście, które jest znane wszystkim, a dodatkowo na ulicy o bardzo charakterystycznej nazwie. A nawet gdyby znalazł i przyjechał do mnie, to raczej nic by nie zrobił, bo by nie wiedział, jak wyglądam i omyłkowo mógłby pomylić mnie ze moim psem - oto poziom jego mózgu ;)
Ależ oczywiście, a może jeszcze lepiej. Przecież na avatarze mam pegaza, więc... JESTEM NIM! Haha, to by było dobra, jakby latał po całej wawie i szukał Fluttershy ;)
i by ją w końcu znalazł na .... reklamie ściennej w Rynku :P
i pewnie zacząłby żucać takimi tekstam:
-Widzisz! Znalazłem cię! Jestem maczo! Patrz na mój piękny męski profil. Kurde, widzisz lewy boczek mam niczego sobie. O tak! Niektóre cechy mam także damskie. Widzicie! Jestem obojniakiem!!!!
;D to by było niezłe
Hahaha,albo chciałby ją walnąć i by uderzał w bilbord,bo byłby taki głupi,że nie skumałby,iż to tylko atrapa ;P
Czekajcie,a może on nawet nie wie co to jest PEGAZ ;P
To jest coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=6CnsnUwMtps Dzisiejszy "Konik" jest trochę inaczej postrzegany przez ludność cywilną. Niektórzy mają nawet problemy w odróznieniu kaszy od mrożonki. ;P no i widzicie. Jaki to teraźniejszy świat. No więc tak ten dzisiejszy KONIK jest w przybliżeniu podobny do pegaza, trzeba go powiększyć nasączając go w ultra szybkim wzroście końcówek włosów. Zaraz będzie puszysty. Co mu jeszcze zrobić? A! Skrzydła, potrzebujemy dwóch kijków i wbijamy je w konika A następnie narzicamy na nie prześcieradło. A pod futro dajemy mu mp3. Które będzie dawało efekty dźwiękowe takie jak JESTEM PEGAZEM I LATAM. I LATAM, I DO CIASNEJ LATAAAAMMMM. SŁYSZYCIE? LATAM. Fru! Fru! LATAM! :D i dzisiejszy konik ewooluowany przez ewolucję gotowy. :D ta-dam.
LD TY ty szokujesz!
Cóż za psychopatyczna wizja!
Biedny konik ;P
Ale...
I tak nieźle ;D
Buhahahahahah ;D
hehhe. Zrobiłam sobie takiego w domu, a jako szamponu do szybkiego wzrostu włosów użyłam heder szorderlsa. :D i się pieni. hhehe. Moja wyobraźnia miesza się i z humorem i z psychopatycznością. hehe
No faktycznie założę Kabarecik. :D wszyscy mi mówią że mam poczucie humoru. ;D Dobra, zapraszam na następny spektakl pt. Jak zrobić worek treningowy na Davida. hue hue ;D i różne inne połapki na niego. ODCINEK SPECJALNY! Nie przegapcie!
A ty nagle wyciągasz taśmę, nożyczki, klej, tekturę, worek. I się pytasz: Co mam teraz zrobić? ;D ja piszę, a ty:Yhy...tutaj podkleimy, tam dorysujemy. Voila worek zrobiony!! :D
Skąd wiedziałąś że taki mam plan?
Może się nam nie zmieścić, ale wiesz co? trzeba mu nogi podtopić jakimś silnym kwasem siarkowym. To się zmieści. Jak myślisz?
Ale się fajnie buja ;D jak na hamaku. I nawet kręci. Jak karuzela. Hue hue ;D no patrz jak słychać symfonię bólu i łez. Normalnie jakby grał tam Chopin, a nie jego jęki. :)
supeeerr! !!!
No co wy... Za długa, nie dałby rady zapamiętać :P
Na jego poziomie "Wlazł kotek na płotek" będzie w sam raz ;]
Zawołam do tego dzioda Zbycha on się do takich rzeczy na daje. (woła) Zbychu!!!! He no tutaj zaglądnijcie!
Zbychu: Co ześ ten młody cłek nawierusył, poscujmy go razo i dwo.
Ja: Nie martwcie się! On tak zawsze zaczyna swój prolog. Później się rozkręca.
Zbychu: Dobze, wiko myje. I roz za nieróbstwo (wali kijkiem w worek w którym znajuje się David) I roz za Pingwiny, (wali znów worek) I roz za to keno okno zbite w salonie (wali w worek) A no pocćie jakie to dozarde musysko. Tzyba je tutaj łapką na muchy. I roz, psia kość. Jesce protestuje? I pocćie jakie to heno dozarte. I roz za dozartość, ja juz swoje zrobiłem. Teroz idę na ciągnicek i wajchocek, potruchtamy powoli do lasku tym o to mercedesem/
Uuuu ;o mocnee....pewnie są tak mroczne i czarne, że aż kolor czarny jest za mało czarny by określ ich czerń. Mówisz na niego Czarny-Czarny?
Spoooko.
Emm,wiesz co...
Gdybyś miał pisać na takim poziomie jak ja,to musiałbys siedzieć przed komputerem dzień i to z rozmaitymi słownikami
Więc weź się nie udzielaj i nie ośmieszaj,bo nawet nie wiesz z kim piszesz...
Angie bezmózgiem? Khy....Khy.... MAM PRZEZ CIEBIE ZAWAŁ SERCA!!!! OK,OK,żyję....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ty to umiesz żartować :D :D :D Bo to był żart? Prawda? Bo jak nie, to niestety muszę stwierdzić,iżeś durny ^_^
JUŻ WIEM! Ty żyjesz w alternatywnym swiecie! Gdzie wszyscy kochają ten ser (wiem, wiem. To gabka morska, ale trzeba przyznać - wygląda jak ser ;) ), nienawidzą pingwinów, ty jesteś prezydentem, bo jesteś najfajniejszy, najmądrzejszy etc. a my to półgłówki, debile i konowały nieumiejące pisać ff, w przeciwieństwie do ciebie, bo ty jesteś przecież doskonały! Więc... dam ci radę. WRACAJ DO TEGO SWOJEGO CHOLERNEGO ŚWIATA, GDZIE JEST TAK, JAK TY CHCESZ I KU*WA NIE WRACAJ!