Witajcie, nazywam się Kowalski (co pewnie już wiecie, jak wynika z moich badań). Chciałbym, żebyście mnie pytali o co chcecie, a ja będę próbował na te pytania odpowiadać
:)
To bardzo dobre pytanie. Otóż raz jest dobrze, raz źle. Fajnie jest być mózgowcem drużyny, choć NIE fajnie jest być popychlem drugiego pingwina. Głowa mnie już boli od tych plaskaczy szefa :( Czasem chciałbym się wyrwać, najlepiej na Hawaje! Wziąłbym tylko mój notes, pisałbym opowiadanie o mnie i Doris, popijając przy tym zimną lemoniadę... Eeee, jakie było pytanie?
Ciekawie,bardzo ciekawie...<pomysł na konto i taki temat na miarę geniuszu Kowalskiego!>
Hmm...
Czy gdyby nie wydarzenia z"Pingwina,który mnie kochał"popełniłbyś samobójstwo z powodu niespełnionej miłości?:B
Drogi Kowalski.
Czy dalej kochasz Doris ?
<Co do pytania Merkury. Widziałam takie devy z Skipperem i Kowalskim że strach>
Heh, gdy JA po raz pierwszy ją zobaczyłem, myślałem, że kompletnie jej odpier*oliło xD
Czy to prawda,że w okolicach 16 sezonu planujesz samobójstwo?<a ja znowu swoje!>
Gdzie nauczyłeś się tych wszystkich zasad matmy, chemii, fizyki kwantowej itd.?
Matka fizyczka mnie nauczyła. Ona zaś nauczyła się od małpy, która jej przeczytała książkę od fizyki, chemii i matematyki.
Hmm... to mam jeszcze jedno pytanie, Kowalski. Jaką zagadkę wszechświata uważasz za najbardziej fascynującą albo którą chciałbyś jak najszybciej rozwiązać?
Dobra, odpowiem na te wszystkie pytania w jednym poście:
1. Zagadkę testów IQ Rico.
2. Wiedzie jej się dobrze, flirtuje ze mną od czasu od czasu ;)
3. Analiza :D
Twoje pierwsze skojarzenie z tym rysunkiem ?
http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/216/c/3/kissy_by_moonwolf03-d59smbm.j pg
Jakie jest twoje zdanie na temat osób nie potrafiących odnaleźć się w matematyce ani fizyce,ale za to w chemii?
@Merkura Niestety nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, gdyż cenię wszystkich ;)
@Annqa Mają duży potencjał.
I kolejne pytanie<nieco z wiedzy o "tobie">:
Co<w przypadku Żelusia>spowodowała zmiana w kwasie dezoksyroboflawinowym?(d)
Ha,mam dowód!Nie jesteś prawdziwym Kowalskim!Zmiana w kwasie dezoksyroboflawinowym wywołała chromosomową retroelastyczność!
Pytanie do ciebie jak do całego oddziału.
Czy to nie jest trochę żenujące że jedzcie po całym Manhatanie RÓŻOWYM autem.
Ekhem. Każdy wie że pingwin nie ma kieszeni.
To jak mi powiesz geniuszu skąd ty bierzesz te swoje liczydła. A pozatym. Ile ichasz.
A czy jesteś zły na Rico że przerobił twój nowy kalkulator.na kubek.
\to był mój nowy kalkulator. Był/
Różowe auta szybciej jeżdżą! To naukowo stwierdzony fakt!
P.S. Przykro mi, nie powiem, to ściśle tajne.
P.P.S. Furrr burrr