Witajcie, nazywam się Kowalski (co pewnie już wiecie, jak wynika z moich badań). Chciałbym, żebyście mnie pytali o co chcecie, a ja będę próbował na te pytania odpowiadać
:)
Właśnie, albo dlaczego w niektórych odcinkach siedzisz i czytasz książkę skoro nie umiesz czytać?
P.S. Jakie jest rozwiązanie tej zagadki: Szeregowy przeczytał adres zamówienia w odc. "Operacja dobry uczynek" chociaż nie umie czytać. Jak byś to wytłumaczył????
To wina scenarzystów :P
P.S. Możliwe, że Szeregowy nie jest tym, kim się wydaje, hmm?
Urodziłem się na Antarktydzie jako ósme dziecko w rodzinie emigrantów z Polski, uciekających z ojczyzny z powodów politycznych.
Skippera poznałem w czasie wycieczki do Gwatemali. Rica poznałem, gdy Skipper zwerbował go do oddziału we Francji. Natomiast Szeregowego poznaliśmy, gdy odbiliśmy go z Warszawy.
Z twoich wypowiedzi wnioskuję,iż jesteś pasjonatem nonsensopedii.
Jestem w stanie zrozumieć,że chcesz "zaistnieć" tu jako Kowalski,ale powinieneś chociaż widzieć o nim kilka ważniejszych rzeczy!
I przede wszystkim mieć świadomość tego,iż imię "Rico" jest nieodmienne.
Tak więc niemożliwością jest napisanie"Rica poznałem".
I tyle.
Trafne spostrzeżenie. :> Ja jakoś nie skojarzyłam o tych emigrantach i nonsensopedii(ale o homoseksualistach już nie napisał. :D)
I może to nawet lepiej,i tak mam spaczony pogląd na to,co było opisane na owej stronie! :3
To ta Nonsensopedia splagiatowała moją historię z autobiografii "Kowalski - Geniusz czy szaleniec?"!!!
P.S. Jestem pingwinem. Mogłem zapomnieć zasad poprawnego odmieniania rzeczowników.
I tyle w temacie.
Nic do ciebie nie mam,ale szczerze powiedziawszy w tej chwili mogłabym stworzyć konto"Pingwin z Madagaskaru Kowalski"lub coś w ten deseń,i też całkiem nieźle dałabym radę jako on!
Ale mimo to pomyliłeś się,czego oryginał by nie uczynił-powiedziałeś,że zmiana w kwasie dezoksyroboflawinowym wywołała multiplikację po czasową,a wywołała chromosomową retroelastyczność...
Oj tam, to było parę miesięcy temu, mogłem zapomnieć!
P.S. Za długi miałabyś nick :P
Nie jesteś prawdziwy, każdy oprócz Ciebie to wie xD
Dobra, sorry, wnerwiam się, bo chora jestem i noc filmowa w szkole mnie minie.
A mieliśmy (wg mnie, bo zamierzałam przynieść) oglądać pingi....
Ło ku*wa, a myślałem że tylko ja mam pingi na DVD.
Prawie 3 godziny pierwszego sezonu!!!
BTW. Heh, kiedyś miałem noc filmową na koloniach. Oglądaliśmy Bazyl: Wielki Mysi Detektyw (9/10!), Asterix i Obelix: Misja Kleopatra (też 9/10) i coś jeszcze. Nie pamiętam co, bo zasnąłem w trakcie Asterixa :P
Koniec świata to tylko internetowa błahostka, stworzona przez tzw. "gimbusów", mająca na celu wystraszenie naszej społeczności. Ale nie wątpię, że kiedyś się wydarzy. Wg moich badań koniec świata nastąpi w 3252 roku. Zostanie wywołana przez trachikteotyczną konwulsję, jaką będzie... oranżada w proszku.
Mówiłem wcześniej. Pff.
Nie puszczą. Jestem tego pewien, bo Ci z Pulsu są tłumokami.
Oryginalny jesteś -,-
Używasz zaskakująco kolokwialnych wyrażeń jak na geniusza.
A co sądzisz o amerykańskich fanfikach (chodzi mi o te z pseudoprzesłaniem)?
AAAA... Mądry jesteś... ?????
Puls to nie tłumoki... Mam dowód... Wczoraj a dokładnie o godz. 19:30 na Puls
Był odc. pt. Mała stopa i to z mamą. Czyli że... jest 3 sezon. Je
<"Matczyna miłość" c;>
Niby geniusz,ale taki jakoś mało kumaty...Noo,ale jak nieprawdziwy...!
A niby skąd miałem wiedzieć, że będzie trzeci sezon jak nie mam dostępu do polskiej telewizji? -.-
Cóż, ja też myślałam ,że na Pulsie będą w kółko puszczać pierwszy i drugi sezon. To już zaczynało być nudne.
To w koło macieju Powrót zemsty czy skarb zł. wiewióra.
Normalnie wiecie jak szalałam z radości wczoraj.
Piszczałam z radości.
Pierwszy sezon?O_o
A ten,to kiedy puszczali?Od września oglądam,i nie widziałam...Ehh...!
Moja reakcja była nie do opisania...Wpierw zdziwienie,a później wybuch radości,niczym wulkan...!c;
Mi to mówisz.
Za niedługo na Pulsie powtórka. z wczoraj <wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spadam>
Nom... Brakuję mi 1 sezonu. To tak jakby czytasz ksziążkę od środka
Wcale że nie!!! Może i masz lepszy sprzęt (ty mendo!), ale nie masz lepszych wynalazków!!!
P.S. Po przecinku robi się spację.
P.P.S. Aha, i nie robi się spacji za kropką.
Podaj choć 1 powód,dla którego twoje wynalazki są lepsze.
P.S. Przestań tak się czepiać tej pisowni.
Dobra, NIE!!! KONIEC!!!!! Nie wytrzymam kolejnego idioty, który będzie się podszywał pod postacie z PzM!!!!!
Możesz się wreszcie uspokoić ? Mówiłam przecież, że ten świat nigdy nie będzie w pełni 'normalny'...Jak ci się coś nie podoba to po prostu nie wchodź na ten temat.
Chodziło mi o to, że jestem ciekaw ile jeszcze będzie osób biorących przykład z "Kowalskiego" :P
I jeszcze byłem ciekaw co mi odpowie niedoszły Bulgot :)
I to prawda. Świat nie będzie nigdy normalny, bo zawsze trafi się jakiś psychopata :D
Do tych którzy mają dość takich idiotów, którzy sie podszywają pod naszych ulubionych bohaterów? Bo jeśli tak, to tak :P
Nie, nie podszywam się pod Szeregowego:P Z tym nickiem wiąże się pewna historia i dlatego tak się nazwałam:D