Jak wrazenia...jak dla mnie to byl jeden z lepszych odcinkow...Kurcze zal mi tej sereny...mam nadzieje ze Dan nie zdradzi jej:/.... a wy co o tym myslicie?:D
jeden z lepszych no nie wiem. Dla mnie z pewnością moment namawiania s. do zwierzeń ( - nikt z nas nie jest święty, ja uprawiałam seks z nim na tylnim siedzeniu limo, - ja uprawiałem seks z tobą gdy byłem z nią - Ja, Ja jestem Chuck Bass ) był najśmieszniejszy w całym serialu.
Z drugiej strony zirytowało mnie trochę to, iż wielka tajemnica s. dręczyła ją od jakieś 5 odcinków a tu w 5u końcowych minutach odcinka rozwiązało ją pojechanie do rodziców tego kolesia i szczęśliwa S. przyjechała z bananem na buzi do D.
a D. zachowuje się jak frajer, wierząc w każde słówko "biednej" G.
Za tydzień finish ^^ Mam nadzieję że B. będzie z C., i Mrs van der Woodsem z Rufusem ^^, chociaż było pokazane wesele w promo ;(.
Według mnie odcinek ciekawy,ale poprzedni o wiele bardziej mi się podobał. Nie mogę uwierzyć,że Dan tak się zachował wobec Sereny, mam nadzieję,że jej nie zdradzi :( W ogóle nie wiem, jak może wierzyć we wszystko co powie G skoro zna ją dopiero od niedawna... I ulżyło mi jak się okazało,że tak właściwie Serena nikogo nie zabiła, a on i tak wcześniej czy później wiadomo co...Już nie mogę się doczekaj kolejnego i ostatniego odcinka tej serii :( :D
JA mam tylko nadzieje że D bedzie nadal z S i że sprawa G wyjdzie na jaw i D zrozumnie jaki błąd popełnił.
dla mie też 17 the best ,a skoro 18 ma byc ostatnim tego sezonu to mam nadziej że ie skonczy sie pod znakiem zapytania xD chociaż znając serialne pewnie tak xP