W sumie to fajne zakończenie , tylko sie wkurzyłam z tą akcją z blair i chuckiem.No ale może jakby tak od razu byli ze sobą to potem by nie mieli za bardzo co w drugim sezonie dać. A tak to będzie przynajmniej coś ciekawego. Tylko dlaczego ten facet blair taki brzydki!?
Gdyby Chuck nie zaczął zarywać tej panienki zamiast Bliar byłoby coś nie tak. Przecież to Chuck Bass. -,-
Zaskakujący odcinek. Tego się nie spodziewałam. Serena bez Dana :O mam nadzieje, że będa razem. Tylko żeby nie zostało Vanessa i Dan i Nete i Serena;/
Wiadomo, że Chuck Bass to Chuck Bass i inaczej nie da się go poprawnie określić. Wiemy, że on nie może się ustatkować i zawsze robi coś czego najbardziej się nie spodziewamy, ale pomimo tego ... Cóż...miałam nadzieje, że jednak nie zawiedzie Blair. Jako para, moim zdanie, byliby świetni. Ale co prawda to prawda - gdyby pierwszy sezon zakończył się rozwiązując wszystko co intrygujące i budzące w widzu jakieś emocje, to sezon drugi to byłaby kompletna klapa. Miejmy nadzieje, że właśnie tak się nie stanie.
kurczę. musieli to kontrowersyjnie zakończyć... macie rację, bo inaczej nie byłoby sensu drugiego sezonu. ja już napisałem wcześniej, że pewnie będzie tak, że Serena znajdzie sobie kogoś nowego, a Dan sie ocknie jak już będzie za późno. ale to tylko koje domysły. więc wiecie;p