PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108373
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

2 sezon............

ocenił(a) serial na 10

Czy są jakies nowe informacje na temat 2 sezonu<?> Wpisujcie ty wszsytkie informacje: o nowych bohaterach, promo, spoilery różne filmiki itp.itd. Wszystko co ma związek z gossip girl 2.

P.S chuck pod koniec 18 odcinka zachowal sie jak prawdziwy dupek(byl nim zawsze ale lubilam to w nim)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
aga49_

A co do Chuck'a - nie martw się, Blair mu już pokaże... ;) Przynajmniej tak się zapowiada w najnowszym promo. XD

aga49_

A mi głupiej, przez sekundę przeszło przez myśl, że mogła by być z nich idealna parka xD

turqusowa

ha mi też :) no ale takie typy jak on sie nie zmieniają

ocenił(a) serial na 7
boczis

jak on mógł!? Byłam nieźle wkurzona jak zobaczyłam co zrobił. Mam nadzieję, że wrócą do siebie i choć przez 3 odcinki będą normalną parą(żeby nie było ciągle problemów jak u DiS).

ocenił(a) serial na 10
_S_

Tak, ja tez się wkurzyłam. Bylam już pewna ze wszytsko zakonczy sie happy endem i że naprawde się zmienil, po tym co powiedział na ślubie.

Wiecie kiedy 2 sezon bedzie mozna obejrzec w Polsce?

ocenił(a) serial na 10
DIANA_2

UWAGA! UWAGA! Nowe sceny z drugiego sezonu!

http://pl.youtube.com/watch?v=rHfH1mOIQOQ

może ktoś przetłumaczy?

Już mam ulubioną scene(gdy chuck dostrzega serce na rękawie) słodkieeeee.

aga49_

hmm też czekam na 2 sezon w Polsce, ale skoro dopiero w Stanach będzie od 1 września to nie wiem kiedy u nas...

Fajnie by było gdyby wątek C i B bardziej się rozwiną, a nie w kółko Serena, Dan, Serena, Dan...

ocenił(a) serial na 7
turqusowa

Dan będzie miał nową dziewczynę :( Ciekawe jak długo, bo w końcu i tak będzie z Sereną :]

ocenił(a) serial na 8
aga49_

Czy jesteście pewni że 2 sezon będzie w USA od 1 września bo ja nie mam zamiaru czekać na premiere w Polsce :D a na necie można zawsze ściągnąć każdy odcinek jeden dzień po premierze w USA !!!

ocenił(a) serial na 10
DaRcIaG5

tak, jestesmy pewni:) jak juz znajdziesz odcinki wrzucaj tu linki;) tylko na tlumaczenia jeszcze poczekamy;p

ocenił(a) serial na 9
DIANA_2

Wlasnie obejrzalam Sneak Peak na Youtube i jestem pod wrazeniem ;] 2 sezon zapowiada sie swietnie !

ocenił(a) serial na 8
Calanthess

wkurzylam sie pod koniec 1 sezonu na Dana co za frajer, jak mogl sie dac tak zmanipulowac?! a co do Chucka to ojcieg go wystraszyl , nie moge doczekac sie 2 sezonu, (jak bedziecie mieli odc z 2 sezonu to wrzucajcie tu linki ale z RapidShare [prosze] ) na pewno znajdzie sie ktos kto szybko przetlumaczy :)
http://gossipgirl24.net/ <-- 5 min. 1 odc. 2 sezonu

ocenił(a) serial na 8
aga49_

nowy odcinek jest ssssssssuuuuuuupppppeeeeer // Mam tylko jedno zastrzeżenia czemu zawsze Serenie i Danowi w końcu sie układa a Blair i Chuck nie potrafią być razem chociaż przez jeden pełny odcinek !!!

ocenił(a) serial na 10
cheeky

ma ktoś "npasiy" do GossipGirl 2x1? :>??????

ocenił(a) serial na 8
_NaTaLcYa_

dołączam się do pytania

<za krótki>

amerykanka_2

bez przesady, dopiero nie cały dzień odcinek jest i już napisy? Trochę cierpliwości :)

ocenił(a) serial na 8
Kasia_30

widziałam już takie cuda^^ co nam szkodzi zapytać? ;)

ocenił(a) serial na 7
amerykanka_2

jest juz 1 odcinek drugiego sezonu do sciagniecia:D

ocenił(a) serial na 8
marfynka

no co ty nie powiesz:)

<za krótki>
<za krótki>

ocenił(a) serial na 8
amerykanka_2

Ludzie wystraczy zainstalowac napiproject jak pojawią sie napisy to ten program sciagnie je:D

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

posiadam napiprojekt, napisów jeszcze nie ma:]

ocenił(a) serial na 8
meredith21

Wie ktoś może ile dokładnie odcinków będzie miał 2 sezon ?

ocenił(a) serial na 8
meredith21

same napisy są już w napiprojekt

za krótki <br/>