Jak wam podoba się nowy odcinek. Myślałam, że wątek J i NAte bardziej rozkręca.
Fajny odcinek!!! Mimo, że nie było za dużo scen z B i C to i tak miło sie go oglądało... troche mi szkoda Jenny(mimo że za nia nie przepadam).. brak zrozumienia ze strony jej ojca zaczyna byc irytujący :/ za to wcale nie szkoda mi Vanessy (ale tego nie potrafie wytłumaczyc..:P:P) ogólnie wątek Emmy i jej prób utraty dziewictwa śmieszny..:))
jak dla mnie było w nim dosc dużo takich.. emocjonalnych scen bo co chwile wrzeszczałam itd. ^^
literki, osobiście niemalże bez różnicy mi jest czy oglądam z napisami czy po angielsku. ;p
Szczerze mówiąc to trochę się zawiodłam, czekałam na jeden z lepszych odcinków a ten niestety taki nie był. Scenarzysta miał dobre chęci ale mu nie wyszło zarówno z wątkiem N. i J. jak i całym pokazem w trakcie balu....
z promo odcinka nr 10 wynika ze będzie on.. jakiś smutny. Jenny płacze, Chuck grozi Danowi, Serena jakas zamyślona xD
chciałabym żeby był jakiś wątek z Jenny i Natem, ciekawe co z tym listem który wysłał jej na końcu odcinka.
co do sceny z pokazem, mi się strasznie podobało. zwłaszcza piosenka^^ [Sheena is a Punk Rocker - Thurston Moore and Jemina Pearl]
hoho promo bardzo ciekawe. Czego Agness pali rzeczy Jenny. Kim jest nowy chłopak Sereny. Co Dan ma na Bassa. Jedyne czego chce to żeby nate był jednak z Jenny. Ciekawe co było w liście.
Nowy chłopak Sereny to Aaron, są zdjęcia na których oni się całują. Patrząc po promo to właśnie w tym odcinku będzie
Co wam sie tak podobalo w tym 10 odcinku? Ja niestety musze obiektywnie stwierdzic ze 10 odcinek nawet zwiatunu nie mial ciekawego... ogolnie co nastepny odcinek gg to gorszy. taka prawda :/
osobiście się nie zgodze.;) co się tam podoba.. hm, no jakaś akcja, generalnie nowe osoby, coś świerzego. bynajmniej z mojej strony. pozatym jestem poniekąd na etapie uzależnienia także jaram się każdym odcinkiem^_^
http://galeria.plotkara.info/displayimage.php?album=247&pos=13
Vanessa chyba czyta tu ten list od Nate'a.
rozumiem że ja w takim razie jestem Malwiną A ^_^
wie ktoś co to za dziwny watek z mamą B. i tym śmiesznym niskim ludkiem? nie pamiętam kim on tam był, zreszta może jak dojdę do siebie to mi sie przypomni. :p
Co do wyglądu Jenny: Taka młoda dziewczyna a maluję się strasznie. Nie sądzicie, że te czarne przydymione oko jest nieodpwiednie dla młodej dziewczyny.