PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

2x10

ocenił(a) serial na 10

Oglądaliście już nowy odcinek ? ^^
ja przyznam się ,że jeszcze nie ;( ale nie mogłam się powstrzymać ,żeby nie zobaczyć zwiastuna następnego

http://www.youtube.com/watch?v=5-s5zhX3JbE

Czy tylko mi wydaje sie jasne jaką decyzje podejmie N. ?

ocenił(a) serial na 10
Panna_Filmowa

Jeśli chodzi o 10 odc. pojawi się w nim Cyrus Rose

ocenił(a) serial na 9
Panna_Filmowa

Wątek S. z A. zupełnie mi się nie podoba, a syn Cyrusa jest tak samo "przystojny" jak on sam. POza tym kiedy S. całowała się po raz pierwszy z D. czuć było jąkąś więzi, ich wzajemną fascynacje, a z A. jest zupełnie innaczej. Tak mi się wydaje ale oczywiście każdy może sie nie zgodzić.
A Little J. jak zwykle zachowuje się jak histeryczka i coraz bardziej mnie denerwuje.

ocenił(a) serial na 8
olcia000

Jenny jest beznadziejna!! Jedynie wątek jej z Nathanem mi sie podobał ale szybko się skończył. Pozatym ta dziewczyna ma 15 lat a wyglada jak 30 na nocnej imprezie.

ocenił(a) serial na 10
Panna_Filmowa

Uhh... jakiś taki bez ikry ten odcinek. J. i jej wielka kariera robi się już nudna, może w kolejnych odc zejdzie na ziemie ;/

ocenił(a) serial na 8
glosna_ika

A ja właśnie musze się nie zgodzić...!! J wie czego chce i dąży do tego, mimo że jej nie lubie to ja popieram... każdy w tym wieku miał wielkie marzenia ale nie każdy potrafi tak o nie walczyć... mimo, że idzie po trupach to mam nadzieje, że jej ojciec wkońcu sie do tego przekona i zacznie ją wkoncu wspierac... bo dla mnie jego rozumowanie jest troche nielogiczne... pozwolil jej zaczac staz u Eleonor a nie chce podpisac zwyklego swistka dzieki ktoremu J moze stac sie znana projektantka...:|

papryczka17

Podoba mi się nawet Jenny w tym odcinku, coraz bardziej ją lubię tylko ta akcja z wyrzeczeniem się rodziców...
Dla mnie odcinek jeden z gorszych, wątek Sereny i Aarona jest beznadziejny, mam nadzieję że długo z nim nie pobędzie i wróci w końcu do Dana.
Nie wiem czemu, ale cały czas czuję się jakby S go zdradzała.
A Blair i Cyrus? Może być ciekawie, chociaż naprawdę pierwszy raz jestem zawiedziony tym serialem.

ocenił(a) serial na 9
max_c

To koniec Nate'a i Jenny!

" Question: I love Nate and Jenny on Gossip Girl. They are amazing together. Any news about what's ahead for them?

Answer: Amazing together? Are we watching the same show? I haven't been that turned off by two actors kissing since Christopher Atkins planted a sloppy one on Linda Gray almost two decades ago on Dallas. Thankfully, a Gossip Girl insider assures me that Jate, Nenny - whatever the hell the kids are calling Nate and Jenny - will be euthanized faster than you can say "statutory rape." "

ocenił(a) serial na 9
Panna_Filmowa

Widzę że nie tylko mi Aaron nie przypadł do gustu:D On jest beznadziejny:/ A tak swoja to stworzył by idealną parę z J. i mogli by razem pojechać gdzieś baaardzo daleko:D

ocenił(a) serial na 10
olcia000

Podpisuję się oboma rękami pod tym wyjazdem :D

olcia000

Odcinek nie za ciekawy, Serena i Aron nuuuda. Jenny, mam nadzieje że wymyślą coś ciekawszego z tą jej "karierą", "Poor little orphan Jenny."

blumarine

A mi szkoda Jenny. W ogłóle to jest moją ulubioną postaacią moją w tym serialu. Każdy lubi co innego. Widzę że tu większość nie przepada za nią. Nie cierpie Aroona. Jest okropny i według mnie brzytki. Mogli by się lepiej postarać. Aha. No i ten nowy facet mamy Blair. Przesadzili z wyglądem. Patrzeć się nie da.
Nic nie piszecie o Chucku i jego ojcu. Jeden z głównych wątków 10 odcinka. Chuck prosi o coś Dana. Szok i łał. Niby fajnie wyglądał z taką inną twarzą, ale nie pasuje mi do niego. Ten odcinek najgorszy z 2 serii wdg mnie. Wkurzające jest też to że Jenny nic nie wychodzi i wszystko się komplikuje. Mam nadzieję że ojciec jej przeprosi się z nią. Właściwie to J powinna go przeprosić.

ocenił(a) serial na 10
Malazaa

zgadzam sie ze ten odcinek byl najgorszy!
zdenerwowala mnie Agnes jak spalila J. sukienki
i szkoda ze nie bylo niczego miedzy B.a C. Wielbie ich!!I bardzo bym chciala zeby byli razem!!!

Panna_Filmowa

hej :) ma ktoś może napisy do tego odcinka? bo kurde zawsze ściągam ze strony www.napisy.info.pl ale do tego odcinka chyba jeszcze nie ma...? jak ktoś ma to proszę o wysłanie na adres a_niukla@o2.pl
dziękuje z góry :*

a_niukla

polecam ściągnąć ' napi project '. ja ściągnęłam w czwartek napisy.