PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108251
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

2x22

ocenił(a) serial na 8

I jak wrażenia? Jak dla mnie, to jeden z najlepszych odcinków tej serii. Cieszę się, że C i B ze sobą rozmawiają, nawet jeśli (jak narazie) dotyczy to tylko tematów o S. Ciekawy wątek z Gabrielem i Poppy, chociaż wolałabym, żeby już się skończył; szkoda mi pieniędzy Rufusa i wkręcania S.
Ale i tak najgenialniejsza jest Georgina i jej rzucenie się na Chucka xD a potem jego mina, gdy zobaczył, że nie ma limuzyny^^

ocenił(a) serial na 8
Miss_11

rufus chcial byc samodzielny i "zarobic" troche kasy poprzez inwestycje w firme chlopaka sereny ale okazalo sie ze tamten gosc jest oszustem i razem z Poppy wyciagaja pieniadze od bogatych ludzi i sluch po nich ginie...biedny Rufus
a na koncu Poppy sciemniala ze dala mu iles tam kasy zeby wygladao to bardziej wiarygodnie

ocenił(a) serial na 7
Veniqe

Georgina rządzi w tym odcinku;] Jak zwykle wątek Rufusa trochę mnie przynudza, ale ogółem nieźle. I po tylu odcinkach gdzie Blair walczyła o Chucka i odwrotnie chcę żeby ona żyła szczęśliwie z Natem a Chuck...ma tyle panienek to sobie znajdzie;/;] ciekawe jak zakończą...;)

ocenił(a) serial na 10
Lenny95

hej mam pytanko o co chodziło z Rufusem, bo chyba się pogubiłam?

ocenił(a) serial na 10
Miss_11

A ja się cieszę, że Nate i Chuck ze sobą rywalizują ;DD Przynajmiej się coś dzieje ;DD no i wkońcu Georgina ;DD może jakoś się pogodzą z S i B i wszystkie będą chciały zniszczyc Gabriela ;)
Podsumowując odcinek najlepszy z najlepszych ;D

ocenił(a) serial na 7
Miss_11

rzeczywiście świetny, ,mam cholerny niedosyt po obejrzeniu i nie mogę się doczekać kolejnego ;)
a może, moze jednak Poppy też oszukał i nie ściemniała.? chociaż.. nie pewnie to był tylko jeden z wątków w tej zabawie.
a Rufus.. tak mi go szkoda. :( xp

ocenił(a) serial na 10
malww

Czy mógłby mi ktoś przesłać ten odcinek na e-maila ? Z góry dziękuje katarzynak.1994@gmail.com

Kasioos

350 mb na maila? wątpie. po prostu sobie ściągnij.

mordoklejkaa

a skąd ściągasz?? bardzo proszę o adres.
ponieważ strona z której korzystam ma dopiero linki do 21 odcinka....
pomocy!!!!!!

a_koz

ja z bearshare'a. ale sądzę, że inne programy tego typu też będą mieć nowe odcinki.