hmm.. odcinek ciekawy. H. Duff jakoś mi nie podchodzi - sama jeszcze nie wiem dlaczego. Gratuluje Serenie odwagi. W końcu miała okazję postawić się Lily, no i ta praca. I Blair powiedziała po polsku do Doroty: "szybko" :D:D
a jakie są wasze opinie ?
w w w. filmweb. pl / topic / 1222403 / 4x03. html#3448305
Tam się dowiesz (jak się pozbędziesz wszystkich spacji z adresu).
haha też to zauważyłem.. najpierw nie skojarzyłem, że to w ogóle po polsku, dopiero potem sobie przypomniałem, że Dorota to w końcu Polka.. Be na pewno musiała liznąć coś więcej z naszego języka..
jak ona to powiedziała? "śypko"? ;d
jakbym miał ją naśladować, to powiedziałbym "szibko" :P aktorka grająca Dorotę grała też polską pokojówkę w Rodzinie Soprano:) a tak w ogóle to jestem przekonany, że to właśnie Dorota jest Plotkarą!
A ten głos narratora? Przecież to narrator jest plotkarą.. nie Dorota wiedząca o wszystkim, która nie miała by nic innego do roboty jak siedzenie na internecie i czytanie maili.. och kaman.
Poza tym pod koniec sezonu II dowiedzieliśmy się, że to wszyscy są plotkarą, zbiorowość, a nie pojedyncza osoba.. bo bez Sereny, Chucka, Blair, i innych, Plotkara by nie istniała! :)
gdybym nie wiedziała, że B powie w tym odcinku 'szybko' to nawet bym tego nie zauważyła .___.
Odcinek super:) dzialo sie wiele no i Serena.. mm, bosko wygladala! co do Tyry.. TRAGICZNA z niej aktorka ;/
mi się odc podobał, chyba najlepszy w tym sezonie. i Blair nareszcie rozpusciła włosy i wyglądała jak człowiek! ;D
no ja się zorientowałam dopiero jak poczytałam wypowiedzi i wtedy obejrzałam jeszcze raz
"Szibko" było boskie xD
Hilary faktycznie średnio pasuje, ale jestem bardzo happy że wreszcie pojawił się wątek królowej- małej Jeny ;) i dobrze że Chuck nie pozwolił jej zmienić porządku w szkole, choć raczej zrobił to dla Blair i siebie. Jeny będzie dobrą królową :)
Dan jak zwykle niedoinformowany... no cóż