Nie za bardzo umiem angielski i jak ktoś by mógł to proszę, żeby opisał odcinek.
przed chwilą obejrzałam. nie będę opowiadac szeczegółowo, ale mam nadzieję,że wystarczy. jak coś to pytaj ;)
Tripp przyjmuje Serene do pracy. Jenny szuka partnera na bal debiutantek. Nie może go znalezc, więc Eric proponuje jej, żeby poszła z Johnatanem. Kira, była koleżanka Jenny, żeby przypodobac się Jenny zalatwia jej pójście na bal z idealnym kandtydatem, Grahamem Collinsem. Jenny wychodzi, Eric odczytuje wiadomośc od Grahama, że słyszał, że nie ma partnera i czy by chciała pójśc z nim. Eric odpisuje, że ma kandydata. B. i S. nadal są pokłocone. Olivia otrzymuje propozycje zagrania filmie lecz się nie zgadza, ale potem ktoś (menagerka?) karze jej wystąpic w filmie. Olivia postanawia wziąc sobie rok przerwy od szkoły(?). Dan i Vanessa czytają w gazecie co każdy musi zrobic przed ukończeniem szkoły. Postanawiają wypełnic wszystkie punkty z listy. Jednym z nich jest trójkąt. Vanessa, Dan i Olivia zaczynają się całowac itp. Gdy śpią w jednym łóżku Olivia dostaje sms, że filmu jednak nie będzie. Jenny dowiaduje się o spisku Erica i dzwoni do Grahama, który zostaje jej partnerem. Little J. twierdzi, że skoro ma Grahama nie potrzeba jej Blair jako mentorki na balu debiutantek. B. i E. knują spisek. Robią z Kiry nową królową, a Eric namawia Grahama, żeby poszedł z Kirą. Na balu Jenny spotyka Nate'a. Gdy J. ma już debiutowac okazuje się , że Graham przyszedł z Kirą. Jenny jest załamana. Dzwoni do Nate'a. Debiutuje w towarzystwie z Natem i staje się królową królowych XD Johnatan zrywa z Ericiem. Chuck knuje spisek. Próbuje pogodzic B. i S. Zamyka je w windzie we własnym hotelu. Dziewczyny godzą się. S. opowiada Blair, że Tripp wyznał jej, że ciężko jest mu się opanowac gdy ona jest w pobliżu. S. za namową Blair rezygnuje z pracy i pozostaje z Trippem w niby przyjacielskich stosunkach. Lilly znajduje w poczcie list do Sereny od jej ojca.
Uh, miałam się nie rospisywac! ;D Chyba jednak sporo zrozumiałam XD
Dzięki wielkie. :)
Właśnie się zastanawiałam co im strzeliło do głowy z tym trójkącikiem, a to przez jakąś listę zrobienia rzeczy w collegu. XD
z tego co zrozumiałam to S dalej pracuje dla Trippa bo ją przeprosił i powiedział, żeby pozostali na stopie przyjacielsko profesjonalnej :)
A mi się wydaje, że między Sereną, a Trippem coś się zdarzy i później oboje będą tego żałować. W sumie to mogłoby być ciekawe, bo S wciąż była z tymi samymi chłopakami. A tu jakaś nowość ;]
no ja tylko na to czekam ;0 pierwsze odcinki tego sezonu były strasznie denne moim zdaniem, ale teraz od ostatnich 3 zaczyna się rozkręcać i mam nadzieję, że będzie co oglądać. Liczę na romans S i Trippa. No i trójkącik mnie straaaasznie zaskoczył :)
he Ja też liczę na romansik :D
Aa trójkącik to swoja drogą też był dla mnie zaskoczeniem ;D Początkowo myślałam, że to będzie Chuck, Blair i ktoś jeszcze, a tu niespodzianka ;) Zobaczymy co z tego wyniknie ;]
I co mnie jeszcze rozbawiło : "Nate jest epicki" haha. Co za zainteresowanie jego osobą wśród licealistek.
A ja czytałam, że będzie wątek Nate - Serena. Szczerze wolałabym żeby Nate był z Jenny, ale już nudni są wciąż nowi faceci Sereny, więc mam nadzieję, że znajdzie wreszcie kogoś na dłużej niż 5 odcinków.
N i S..? Hmm.. W sumie oni chyba tak do końca nigdy nie byli razem, jak mnie pamięć nie myli?
Nie byli xD
Oni się tylko przyjaźnią, a kiedyś tylko pieprzyli xD
Mnie też rozwaliła epickość Nate'a xD
Egl, tv w USA nie chciała puścić tego odcinka ze względu na ten trójkąt, dlaczego?
Nic przecież takiego nie wiadomo jakiego nie zrobili xD
A w USA powstają gorsze filmy dla młodzieży ; p