Mógłby ktoś napisać co się działo ogólnie w tym odcinku (szczególnie co było w liście od ojca sereny).
Odpowiem tak, ze screenów oczywiście bo całego odcinka nie oglądałam - czekając na polskie napisy.
Jest rocznica od tego jak umarł tata Chucka - ma on wizje, że dalej kieruje jego życiem, widzi go jak ten mu doradza- krytykuje- pogarszają się jego związek z Blair bo ją odtrąca.
Nie wiem jak się nazywa kobieta ta co była żoną Trippa podajże - ale ona szantażuje i jego i Serenę, która ma pod koniec wypadek samochodowy, wtedy to właśnie Blair dzwoni do Chucka no i on sobie przypomina jak to było rok wcześniej, jedzie do szpitala, tam zastaje Blair, która go pociesza itd i są oczywiście ze sobą dalej.
Koniec końców Chuck idzie z kwiatami na grób ojca, tam spotyka kobietę, która go rozpoznaje ale ucieka, on znajduje jej chyba klucze, gdzie jest zdjęcie jego ojca - wydaje mi się, że to jego biologiczna matka czy coś i się skończyło;d;d
Ogólnie bo ogólnie ale bez napisów ani rusz ;))
SPOILER
W liście było napisane, że Lily spotkała się z ojcem Sereny w jego pokoju hotelowym... w czasie, gdy powinna być u matki (tak przynajmniej powiedziała Rufusowi).
Czy się z nim przespała - nie wiadomo.
W liście nie było napisane co Lily i stary van der Woodsen robili w tym pokoju hotelowym... Maureen sugerowała, że Lily zrobiła mały skok w bok.
:)
ciekawe, czy wprowadzą postać ojca Sereny do obsady, czy tylko tak jak do tej pory bohaterowie beda o nim rozmawiac, wspominac go etc.
SPOILER
a jak mysliscie ? na koncu to byla zywa matka chucka czy taki duch jak byl bart pokazywany ? ;d i czy to byla matka chucka ? bo mi sie wydaje ze tak ;)
Raczej tak bo w koncu zostawiła kwiaty, a duch by chyba tego nie zrobił:D,
miała takie przeczucie ze jak C. tam pojedzie to własnie spotka swoja matkę
ale wlasnie mi sie zaczelo mylic - ponoc ta matka umarła tak? bynajmniej tak mi sie cos kojarzy, a tu nagle ja ozywili xD nie ma to jak nowy watek ^^
SPOILER!
Matka jest prawdziwa. Czytałam gdzieś spoilery. Jack, ojciec Chucka - i ona chyba też, ale nie jestem pewna - coś uknuli.
__
Już obejrzałam odcinek,trochę nudny, ale przynajmniej koniec związku Tripp-Serena. :)
osobiscie uwazam ze niepotrzebnie wpakowali jeszze matke Chucka.
No chyba ze jakos to fanie rozwiążą a nie zrobię z tego jakiejś ckliwej, rozlazłej opowiastki.
Sam odcinek jak dla mnie ok, B + C w szpitalu - cudo!
Widać ze nieuchronnie zbliża sie S +N.
No i z Jenny robi sie ciekawie - szczerze to myślałam że buchnęła Lili kasę na te torebki a tu proszę...Baaaad Girl.
Za to coraz bardziej irytuje mnie Dan - matko, jaki on nudny sie zrobił i niezdecydowany - brrrr.
Dan zawsze taki był :-) ale scena kiedy wyznał miłość V. była zabawna mimo wszystko.
Odcinek mnie trochę rozczarował- te sceny z duchami- co to miało być. i jeszcze matka Chucka, na prawdę nie mają już czego wymyślić?
najlepszy odcinek z całej serii <3 może dlatego że dużo było Chucka <3. chociaz troche naciągany pomysł z zmartwychwstałą matką, ale jesli ma dzięki niej być więcej Chucka to jestem za ;d
żyjąca matka- to przynajmniej wyjaśnia kwestię, dlaczego Bart nie pokazał Chuckowi gdzie jest jej grób. po prostu nigdy go nie było ^^
A mi się właśnie podobał ten wątek z duchem Barta. To oznacza, że przeszłość wciąż ściga Chucka ;]
Blair jest nieziemska ;) Widać, że dorosła przy Chucku ;D Jak ją w szpitalu przytulił i powiedział 'Dziękuję' <3
Zaczął mnie ciekawić wątek SN ;D Mam nadzieję, że go nie spaprają ;p
Matka Chucka się odnalazła? Dziwne.. Jednak może pokażą to jakoś ciekawie. No i przynajmniej Bass będzie się częściej pojawiał ^^
Wątek z matką Chucka ma też swoje minusy, bo jestem pewna, że przez kilka odcinków Chuck skupi się tylko i wyłącznie na jej poszukiwaniach a to nuuudne, bo będzie jak z Sereną;[
Ogólnie odcinek spoko, mogło się więcej dziać - chociaż sceny w szpitalu były nieziemskie, byle do stycznia ;]
To się wszystko robi troche jak Moda Na Sukces ;P
Każdy z każdym, zmarłych ożywiają ;)
ale ogólnie serial ciekawy :)
A wiadomo co z 13tym odcinkiem??
Nie mogę się doczekać! =)
A ten 12ty był BOSKI :D I Chuck <3333
Tęskniłam za NIM, bo ostatnio to go pokazywali sporadycznie :/
ogółem to sama Blair powiedziała że Bart nie powiedział nigdy Chuckowi o tym gdzie leży jego matka na cmentarzu. Już wtedy się domyśliłam że ona żyje. I tak jakby wszystko wraca do początku Nate and Serena , Dan and Vanessa :P a najlepsza jest Jenny hehe wie dziewczyna jak dobrze zarobić :]