no własnie wrażeń jeszcze nie mam ;( ma ktoś możliwość umieszzcenia tego odcinka z napisami pl na megavideo? jeśli tak, to bardzo proszę o link :)
Po tylu miesiącach wyczekiwania ... wow odcinek jest świetny :)
Fajnie, że udało im się przdstawić wątki wszystkich bohaterów w jednym odcinku, lecz nie ukrywam w zamian wolałabym troszkę więcej Chucka i Blair. Trochę brakuję mi tej chemii między nimi, która była dawniej.
Związek N i S zapowiada się bardzo gorąco. Tworzą bardzo fajną parę.
Jednym słowem warto było czekać tak długo :)
A zapowiada się, że będzie jeszcze goręcej !:)
http://www.youtube.com/watch?v=P8Apn3VaN9Y
jeszcze nie oglądałam bo wolę z napisami xD Nie to, że nie znam ang tylko denerwuje mnie wymowa Blake ( Sereny )
Kocham ten serial!
Czekałam tyle czasu i wreszcie mam po co żyć!;D
Odcinek świetny, Nate i Serena pasują do siebie idealnie i tworzą fajną parę:) Chuck i Blair trochę zaczynają przynudzać, mam nadzieję, że niedługo coś się zacznie dziać między nimi;>
Świetny, świetny, świetny odcinek!
Nawet Serena z Natem nie byli tacy źli..
I przy Jenny tyle się dzieje, ach, uwielbiam!
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. ;)
jak oglądasz z napisami, to i tak słyszysz jak Blake mówi.
odcinek mnie nie urzekł...zobaczymy jak sie wszystko rozwinie, ale pewnie Nate i Serena za długo nie pociągną. i dobrze!
odcinek byl swietny ;) Moim zdaniem S i N do siebie pasuja idealnie i widac ze chca aby ich zwiazek przetrwal wiec moga byc dlugo razem ;) Mysle ze B i C wcale nie przynudzaja, po prostu, sa juz na tyle dlugo razem, ze maja powazniejsze problemy SPOILER(i chyba sie rozejda na jakis czas?) Co do J, nie lubie jej, ale musze przyznac ze w 3x13 odcinku byla niezla ;)
ja jestem fanką Jenny i Nathaniela :) no nie pasuje mi do niego Serena i koniec :D CO do Chucka - nie mogę uwierzyć, że tak szybko poddał się z matka i uwierzył jej jak Go okłamała. Mam nadzieję, że pociągną ten wątek dalej ). Co do samej Little J - boże już naprawdę mnie ona denerwuje