PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Co sądzicie o najnowszym odcinku?:D

Luelle

Dopiero ściągam xD Ale zdam relacje odrazu po obejrzeniu ;p

Luelle

Serial zszedł na psy!
Blair chcąca zostać królową Uniwersytetu, może i ten wątek miał prawo bytu w małej szkole ale nie na wyższej uczelni. Z reguły studenci nie przepadają za bogata wymalowaną lalą, która się nad wszystkimi wywyższa!

Scenarzyści mogli się bardziej postarać z wątkiem szukania pracy przez Serenę, gówniarę po liceum co najwyżej mogli umieścić w restauracji jako kelnerkę tudzież na zmywaku:) Ona oczywiście od razu weszła w świat PR-owców!

Im dalej tym gorzej! Amen

maciejexxx

Jest bogata, to nie musi pracować. A wszyscy widzieliśmy, że w pierwszych odcinkach jej się nie udało zyskać sympatii studentów innych, to o co chodzi?!

Luelle

gdzie znajde napisy ? :D

w798

To pytanie znajduje się w większości tematów na tym forum, szukajcie, a znajdziecie.

Ja tylko siedzę i myślę, kiedy znowu padnie jakieś durne pytanie, które widziałam już ja 89237490216 razy. x__X

ocenił(a) serial na 7
Luelle

A mi się podobał nowy odcinek :)
Rozwalił mnie moment kiedy Rufus próbuje udawać Lily ;p

No i oczywiście Blair i Chuck jak zwykle najlepsi. Hilary Duff też mi pasuje, chociaż wolałam aktorów których wcześniej nie kojarzyłam.

Widzieliście zwiastun następnego odcinka? ;> Ja już nie mogę się doczekać;D

ocenił(a) serial na 7
Luelle

Aaaaa i jeszcze jak Blair dowaliła Dorocie 'szybko' to o mało z krzesła nie spadłam <lol>

ocenił(a) serial na 6
iGu

(poza tematem ;p czyżby iGu od olex? ; >)

wieje nudą, jedyne co mnie zaskoczyło to to blairowe 'szybko'
akcja z nocowaniem wtf?

ocenił(a) serial na 7
klau

Hmm.. od olex ;p no mozna tak powiedziec, ale pewnie wiele Olexi w necie się czai ;p

ocenił(a) serial na 6
iGu

hmm od dżaszczi :D w sumie się tak zastanawiałam czy się udzielasz na forum, bo z tego co mi mówiła to u Ciebie gg ogląda, bo ja jak jej płyt nie miałam kiedy wysłać ;p

ocenił(a) serial na 10
Luelle

niech Duff spada ;< razem z Danem
mnie ostatnia scena zadziwiła gdy G zadzwoniła.

` Mała J ` jak zwykle super jeśli o mnie chodzi.

a napisy to sobie słownik weźcie i tłumaczcie jak do was nie dociera ... przecież odcinek w internecie jest od dwóch dni to skąd wy chcecie?
są strony gdzie jak tylko są napisy pojawia się odcinek, jak ktoś się niecierpliwi to ogląda po angielsku i tyle.

ocenił(a) serial na 7
Luelle

Wkurzająca Duff. Powinna opieprzyć Kaycee za to że zwala na nią dziennikarzy kiedy nie chce - rozumiem że normalnie jest miłą, ale mogłaby pokazać że wie czego chce i jest gwiazdą.

To by było zabawne jakby S została PR Hilary Duff (Olivia).
S może pracować w PR, sama dobrze wie gdzie uciec od paparazzich i co zrobić dla rozgłosu + sama jest sławna. No i jest również miła jak Olivia. Pasowałoby. Ale dziwna sytuacja byłaby z Danem i nimi;D

Oh, B i little J... cóż B nie powinna się 'uwsteczniać' do Constance. W końcu zrobiła to co trzeba - znalazła osoby, które są jej świtą i będzie Królową. Ma 'koleżanki' - według jej pojęcia.
Ciekawy styl J. Wcześniej tylko takie 'uniformy'(które są śliczne) od B, a tu J z wolnością i ubraniem ala party. Te krawaty i marynarki! Interesujące jak ona utrzyma swój styl długo (B raczej nie przebije). No ale teraz jest Królową, przez co może mieć kłopoty np. z Ericiem.
ALe przynajmniej zobaczyliśmy królową J;P

Telefon od G do Scotta + chyba mu zapomnieli wspomnieć, że ona jest tą 'złą'. Najpierw Dan, a teraz kręci z jego bratem Scottem;D Na pewno rozwienie się akcja.

ocenił(a) serial na 10
_S_

taa chyba zapomnieli wspomnieć o G ;p a fakt że podsłuchała rozmowe S z V jak mówił że jest synem Lily a potem nawiązuje z nim kontakt całkowicie wyprowadza mnie z błędu, że się mogłaby/chciała nawrócić.

unfeeling

Nigdy się nie spodziewałam Hilary Duff w Gossip Girl. Już mnie trochę wkurza. Taka zaa słodka. Ale byłam jej fanką kiedy byłam młodsza. Wszystkie filmy jakie możliwe wszystkie piosenki miałam. Teraz stwierdziłam że okropnie mnie denerwuje. Ale właściwie to nawet fajnie że w GG jest nowa postać bo serial zaczyna być nudny. Wróć. Zaczął być nudny. Jak dla mnie najlepszy był wątek z Jenny. Brak pl napisów to przynajmniej dobra okazja na naukę angielskiego. Polecam angielskie napisy które są w necie już we wtorek. I nie pytajcie w każdym temacie: Są już? tylko sprawdźcie w necie.

ocenił(a) serial na 10
Malazaa

nowe postacie by coś się działo? - popieram ale wątpię Duff dużo namiesza. Widziałam z nią dwa filmy były fajne ale do gossip mi nie pasuje ... mogła by gdzieś wyjechać za parę odcinków. najlepiej z Danem

unfeeling

hahah, rzeczywiście, "szybko" zbiło mnie z tropu xD
ponadto cieszę się, że Blair powróciła do swego wyglądu z 1 sezonu (w poprzednich odcinkach tego 3 sezonu to była masakra xD) i włosy Nate'a są w końcu normalne!! xD

ocenił(a) serial na 10
Luelle

trzeba przyznać, że odcinek całkiem fajny. ^^ przynajmniej ja tak sądzę.
za Duff nigdy nie przepadałam, ale w gossip nawet nie jest taka zła, ale fakt ;| za słodka.
jak przez ostatnie odcinki denerwowała mnie S, tak teraz robi to B. ;/ chociaż w sumie to co robi teraz jest całkiem normalne, ale cóż, mogłaby zmienić troszkę swoje zachowanie. ciągle królową nie będzie. :|
nareszcie rozwinięto wątek z J ; ) i bardzo fajnie, ogólnie to lubię tą postać.
N bez swojej panny ^^ też super.

szmateks

"SZYBKO!" Obejrzałam ten moment chyba z milion razy! xDDD
Ogólnie odcinek fajny, wg. mnie najlepszy z tej serii. No i, wbrew obawom, Hilary Duff nie jest nawet taka zła.

Luelle

nie wiem, ale czegoś mi w tym odcinku brakowało...
niewątpliwie najlepszy moment, gdy Rufus naśladował Lily :D

Magem

1) Nie, że coś, ale nie ma Podłej Dziewczyny Nate'a i już mi się podoba.
2) Czy Hilary Duff zawsze musi grać jakieś gwiazdki? Bardzo utalentowane wokalnie/aktorsko i bla bla bla? To się robi nudne i pomimo, że jej wcale nie-nie lubię, to w Plotkarze się powiela i robi coraz mniej wyjątkowym. Jak już musiała tam być, to czemu znowu jako gwiazdka?
3) Jak zwykle znowu Dan, biedny on i jego dramatyczne związki.. Jak mi jest przykro... Boże, przecież jaki to idiota jest! Okej, zakładając, że ta miłość od pierwszego wejrzenia istnieje, to czemu on już od 1 wejrzenia zdążył zakochać się 4 raz? I teraz już po pierwszym dniu chce ją mieć za dziewczynę, tzn nie... pierwszego dnia okazał się palantem, bo przestał ją chcieć, jak się dowiedział, że jest gwiazdą, co jak na moje jest chore, ale to Dan, nie ma się co dziwić, ale później jednak znowu ją chce, i zaraz z nią będzie, a po 3 odcinkach będą uprawiali seks, a później się pokłócą i Olivia-Kate stanie się kolejnym dramatycznym związkiem. Ojeeeej.
4) Czy Jenny musi mieć takie małe cycki? ; o Przeszkadza mi to, ale to nie dlatego, ze w książce była megacycata, czy coś, po prostu noo. i wgl, raz o wolności, a później jednak prawdziwe oblicze... no nie wiem... Zobaczymy.
5) Chuck jest po prostu uroczy! < 3

mammocno92

Aha, w podsumowaniu. Odcinek był jak na razie najlepszy z 3 sezonu.
Ogólnie uważam, że mu nic nie brakowało... Tzn chyba, bo w sumie zawsze może być lepiej xD No to, może jednak. Wiem! Cartera brakowało! ^^

ocenił(a) serial na 10
mammocno92

ah zmęczyłam twoją wypowiedzieć i oprócz faktu że mi nic w J nie brakuje to się zgadzam!
C przesadził z tym fotografem niby chciał dobrze, ale nie wiem czy Be potrzebne takie przedstawienia i tak już jej woda wystarczająco do głowy uderza ;<

a Cartera brakowało, o tak! ^^ nie wiem czemu polubiłam jego postać może dlatego, że podoba mi się połączenie jego z S ^^
wydaje mi się, że dużo się o nim dowiemy.

ocenił(a) serial na 10
unfeeling

będzie w następnym odcinku ; )

za krótki

ocenił(a) serial na 8
szmateks

Dopiero teraz zauważyłam, że Blair faktycznie powiedziała 'szybko' ;D jak oglądałam to nie zwróciłam na to uwagi ;D hehe

Wiecie, co mi się najbardziej podobało? Ta scena z Chair kiedy Chuck zaczął mówić 'Remember I'm Chuck Bass and I love you' bo było naprawdę boskie ;D On jest po prostu genialny ^^ No i potrafił zmotywować Blair, aby zajęła się bandą tęskniących za domem pseudo-intelektualistów ;D Nawet poprzez nieczyste zagranie. Ważne, że osiągnął cel ;]

Nie wiem czemu, ale Little J mnie irytowała, irytuje i będzie irytować. Nawet jak nic nie robi to i tak zapala mi się lampka ostrzegawcza ;p Chuck dobrze jej przypomniał, że za czasów kiedy królowała Queen B, za wszelką cenę chciała się przebić. Teraz jak ma szanse, to niech nie udaje, że tego nie chce. Każdy by chciał rządzić ^^

Ta akcja z Danem i Olivią była co najmniej dziwna. Jakoś Duff mi nie pasuje do GG. Oboje z Danem są mi obojętni.

Serena bez Cartera jest trochę mdła. Wolę ich razem ;]

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

a ja uważam, że Duff mogłaby w końcu pokazać, że nie ma już 17 lat i nie jest słodkim kopciuszkiem. no ale jakby nie patrzeć to kazda osoba z GG ma jakąś pikantną scenę więc może i Duff pokaże swoje nowe oblicze?

ocenił(a) serial na 7
unfeeling

Dlaczego wy się zawsze wypowiadacie nie znając filmografii. Hilary już miała inne role, między innymi w War,inc, Grecie i What goes up.

mammocno92

odpowiedź na drugie pytanie:
"Czy Hilary Duff zawsze musi grać jakieś gwiazdki? Bardzo utalentowane wokalnie/aktorsko i bla bla bla? To się robi nudne i pomimo, że jej wcale nie-nie lubię, to w Plotkarze się powiela i robi coraz mniej wyjątkowym. Jak już musiała tam być, to czemu znowu jako gwiazdka?"

Jak taki wymyślili scenariusz to co się dziwisz???
Jakby to było od niej zależne jaką postać chce zagrać.
Trochę wyobraźni...

ocenił(a) serial na 10
aga92

chciałabym zauważyć, że ona sama sobie role wybiera i tak się składa, że robi tak zawsze.

ocenił(a) serial na 10
unfeeling

Przeczytałam,że w serialu ma być Hilary Duff i się załamałam.Ale po obejrzeniu tych kilku odcinków stwierdzam,że...no cóż,może i nie gra tak dobrze jak Leighton i Blake,ale jej aktorstwo przeniosło się na wyższy poziom.Trochę mi tam nie pasuje, głosik ma za słodki, rola średnia,ale ją akceptuję.