PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

5.sezon

ocenił(a) serial na 10

Oglądałam znowu 5. sezon i trochę to pokręcone... Chuck, właściwie to jak z nim? Jego
ojcem jest Bart, a matką? Elizabeth?

I o co chodzi z tym mejlem S do Plotkary? Pisała, że zrobi wszystko, żeby ta nie publikowała
dalszych fragmentów pamiętnika B. Możliwe jest to, że Plotkara kazała jej się przespać z
Danem...? xd choć z drugiej strony co ona miała by z tego...

ocenił(a) serial na 8
Tibby1996

co do matki to też sama nie wiem,niby Elizabeth,ale z drugiej strony po co uwierzył że Diana nią jest?myśle że ten wątek nie jest do końca rozegrany.Ciekawe spostrzeżenie,może coś w tym być,a po co?hmmmm kto to może wiedzieć,napewno jest w tym jakiś sens

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

Wydaje mi się, że stanęło na tym, iż matka Chucka rzeczywiście jest Elizabeth i najlepiej jeśli pozostanie tak już do końca xD
Zagrywka z Dianą była zrobiona tylko po to, by Chuck przestał szukać osoby, która oddała mu krew po wypadku, czyli Barta.

Co do drugiej sugestii, to faktycznie mogło tak być,bo sama już nie wiem co mogło kierować Sereną, być może faktycznie jest zarozumiałą egoistką i widziała w tym tylko interes dla siebie, a być może tak jak piszesz- Plotkara miała w tym jakiś udział.
Jaki? Ciężko cokolwiek insynuować, bo przecież nie wiemy nawet kto nią jest, a wiadomo, że zarówno B jak i S miały dużo wrogów, którym jako potencjalnej GG mogłoby zależeć na zrujnowaniu ich przyjaźni i związku B.

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

Wydaje mi się, że stanęło na tym, iż matka Chucka rzeczywiście jest Elizabeth i najlepiej jeśli pozostanie tak już do końca xD
Zagrywka z Dianą była zrobiona tylko po to, by Chuck przestał szukać osoby, która oddała mu krew po wypadku, czyli Barta.

Co do drugiej sugestii, to faktycznie mogło tak być,bo sama już nie wiem co mogło kierować Sereną, być może faktycznie jest zarozumiałą egoistką i widziała w tym tylko interes dla siebie, a być może tak jak piszesz- Plotkara miała w tym jakiś udział.
Jaki? Ciężko cokolwiek insynuować, bo przecież nie wiemy nawet kto nią jest, a wiadomo, że zarówno B jak i S miały dużo wrogów, którym jako potencjalnej GG mogłoby zależeć na zrujnowaniu ich przyjaźni i związku B.

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

Bo może Dorota jest plotkarą,i specjalnie tak kazała Serenie na wypadek gbyby Blair miała jeszcze wątpliwości co do wyboru C lub D..tak mi przyszło na myśl:D:D::D

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

Jeśli faktycznie koniecznie chcieliby ujawnić postać GG, a wszystko (niestety) na to wskazuje, to jeśli miałby nią być ktoś z głównej obsady, to chyba wybór Doroty byłby najlogiczniejszy. Tyle tylko, że to całkowicie zrujnowałoby tą postać, która przez większość uważana jest za najbardziej lojalną i uczciwą całym serialu...smutne, ale nie wyobrażam sobie tego, gdyby się okazało, że to Nate, albo Dan jest Plotkarą xD