PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

5x11 Promo

ocenił(a) serial na 8

http://www.youtube.com/watch?v=Hio7zPsjg3g :(

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

Dokladnie, tak jak powiedzialam.

ocenił(a) serial na 8

No tak, ale to bylo przeciez wiadomo, teraz wymysla Blair z Danem, Chucka z kims innym, a na koncu i tak beda razem.

agucha90

Fatalny odcinek. Oficjalnie już można stwierdzić: wątek Chucka i Blair spowodował, że ten serial sięgnął dna. Mam nadzieję, że GG da rady odbić się od tego dna.

ocenił(a) serial na 8
someonelikeyou

Chyba kazdy ma taka nadzieje:( Nie rozumiem, jak mozna bylo znizyc sie do takiego poziomu.

ocenił(a) serial na 9
agucha90

ale dno. co to miało być? czekamy tyle dni i taki odcinek. jak opera mydlana. i co się stało ze starą dobrą Blair, której nic nie umie zatrzymac?! nagle wierzy w Boga i w jakiś zabobon, który sama sobie wymyśliła. no kur... żałosne.

ocenił(a) serial na 8
zilustrowana

Możecie mówić co chcecie że odcinek denny itp. , ale chyba jeden z najbardziej sentymentalnych. Nie wiem jak wy, ale ja całą scenę Chuck&Blair w Empire ryczałam jak bóbr... Nie wiem łzy mi same płynęły bez kontroli. Fakt odcinek dziwny strasznie, ale w związku z tą sceną moim zdaniem mega udany. Ogólnie mówiąc byłoby strasznie naciągane jeśli Chuck i Blair kolejny raz by się jakoś spiknęli, ale nie umiem sobie wyobrazić ich z kimś innym niż oni sami .

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

Są już polskie napisy?

olenka135

przecież napisy zawsze dodają czwartek/piątek.. obejrzyj z angielskimi

ocenił(a) serial na 10
dragonfly66

czasem dodają szybciej dlatego pytam.

ocenił(a) serial na 10
agucha90

Dziwi mnie to, że B jest taka "zimna" dla Ch ... wydaje mi się, że tu nie chodzi tylko o to, że obiecała Bogu, że jak on przeżyje to ona wyjdzie za L ... może strata dziecka spowodowała, że postępuje tak bo przygotowania do ślubu powodują że jest zajęta i nie myśli o tym, albo mimo wszystko obwinia za to Ch.

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

Po tym odcinku doszłam do wniosku,że to powinien być ostatni sezon GG. Było już wiele powodów dla których Blair nie może być z Chuckiem,ale już czegoś tak dennego się nie spodziewałam...

użytkownik usunięty
Poison_Girl

wie ktoś może, dlaczego przetłumaczyli dopiero pierwsze 10minut filmu?:/

ocenił(a) serial na 10
agucha90

obejrzałam i ... szkoda mi Chucka ... chłopak ma "burze" w mózgu ... nie wie co z czym i dlaczego. Ale dzięki temu może powrócić dawny Chuck :) Mamy prawdziwą Ch. Rhodes ... B wszystko dusi w sobie i widać, że jest załamana, tylko szkoda że się tak to potoczyło z Chair.