oglądając to, aż przeszły mnie ciarki:( to jednak oni byli w tym samochodzie ... teraz w głowie jest wiele pytań do .... , na których odpowiedz trzeba czekać, aż do połowy stycznia;/ ciekawe czy Ch przeżyje ... czy B poroni ... był fragment, gdzie ona jakby zwijała się z bólu na łóżku. Może on umrze czego bardzo bym nie chciała i dlatego dojedzie do ślubu B z L, bo wątpię żeby B zostawiła Ch po tym wypadku jakby przeżył. Dlaczego oni robią tą przerwę!;/
aż mnie ciarki przeszły jak to ogladałam:(( i jak pokazana została osoba Ch. w czarno białych kolorach.. moim zdaniem z nim bedzie nparawde ciezko i bedzie w spiaczce dlatego dojdzie do ślubu B z L ale Ch obudzi sie chwile przed rozpoczęciem ceremoni i B do niego pojedzie.. ktoś powiedział ze czytal artykuł gdzie zostaly pokazane zdjecia jak B w sukni ślubnej całuje L. wiem ze wymyśłam ale moze B pocałuje L na pozegnanie i zostanie z Chuckiem ;))
dobre dobre:D hmm po tym ostatnim odcinku jak zobaczyłam samochód to kartony na myśl mi przyszły :D haha, mogli bardziej zmasakrować ten samochód ^^ oczywiście też mam nadzieję, że chuck nie umrze/nie straci pamięci. Mam nadzieję, że to ostatni sezon, bo coraz gorsze melodramaty będą wymyślać.
blair w kosciele blaga na kolanach boga, aby ocalil chucka, to jakas prarodia sie juz robi. zaraz ich okrzykna swietymi, a ich milosc bedzie wyslalawiana jak romeo i julia.
dosc juz tego, jak go zabija to na serio bedzie skopane, nikt nie potrzebuje takich dramatow. plotkara powinna sie skupic na ich wspolnych relacjach, przyjazni B, S, N, D, C, a nie jakies Charlie, ktora nie jest Charlie, politykach, karierze Nate jako redaktora. Ten serial odszedl zupelnie od tego czym byl. Najbardziej brakuje mi Plotkary "Hi Upper East Siders, gossip girl here". Teraz jest tak powaznie, same zyciowe dramaty, niepotrzebne watki.
Myślę, że C bedzie spoko, chyba zdaja sobie sprawe z tego, ze zabicie go byloby glupie. Tym bardziej, że wprowadzają znowu Diane, ktora jak sie domyslam ma byc jego matka.
Pomyslalam, ze dodam jeszcze ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=X0WZwgM7bKg
Jest wzruszajacy...
Mi opadły ręce po tym co zobaczyłam tu http://plotkara.info/component/content/article/42-news/481-foto-z-planu
Wiesz podczas kręcenia sławnej finałowej sceny 2 sezonu, kiedy Chuck czeka na Blair przy limuzynie i pada legendarne już "I love you too" to kręcili 2 wersje tej sceny. By zmylić podglądaczy. Raz Blair całowała Chucka. Raz Nate'a.
http://www.buddytv.com/articles/image/gossip-girl/leighton-meester-kissing-pics. jpg
Może tym razem jest podobnie?
Dla zmyłki?
Diana na pewno nie jest jego matką ... Przecież jego matka byla w 3 sezonie . Chyba nie przeszła operacji plastycznych nieprawdaż ?
Moim zdaniem to jakaś siostra, albo kuzynka. Moim zdaniem wątek Chuck& Blair to najlepsze co mogło się zdarzyć w tym serialu. <3
Tamta kobieta była ukochaną Jacka, tego wujka Chucka I tylko udawała matkę chucka.
Ja myśle, żę rzeczywiście Diana jest matką Chucka, bo spaliła kiedyś zdjęcie z teczki Barta, wtedy kiedy Charlie ją przyniosła do niej. Kurcze mog
łoby się już to skończyć, bo rzeczywiście cała ta sytuacja jest już denerwująca.. albo są ze sobą albo nie, albo się kochają albo nie i tak w kółko..
Nie, nie, nie. Tamta kobieta z 3 sezonu jest matką Chucka. Pod koniec, wsiadając do limuzyny, powiedziała przez telefon 'Nie mogłam wyznać mu prawdy. Chociaż jestem jego matką to coś tam, coś tam'. W każdym razie to na 100% była ona, bo się przyznała. A że później była kochanką Jacka to swoją drogą.
Jak dla mnie byłoby obrzydliwym sypianie z przyjacielem syna, w dodatku za każdym razem w jego obecności zachowywała się normalnie i nie krępowała się iść z Natem do jego sypialni, kiedy Chuck był w mieszkaniu.
Dokładnie, też uważam, że Diana nie może być matką Chucka. Być może jest z nim jakoś spokrewniona, ale macierzyństwo nie jest jej chyba pisane. Przynajmniej takie odniosłam wrażenie.
Po za tym aktorka grająca mamę Chucka była tak niesamowicie do niego podobna, że zaczęłam się zastanawiać, czy aby nie jest jego prawdziwą matką. o.O
JA chcę z powrotem wredną, bezlitosną, intrygującą Blair i Mroźnego Chucka, fajnie by było gdyby byli razem i jak to było przed tem wykorzystywali siebie na wzajem xd, ranili sie i innych bo to takie właśnie w stylu plotkary a nie jakieś dramacidła i romansidła
@agucha90 po tym filmie jedno mi przyszło na myśl: 'wszystko zaczęło się w limuzynie i wszystko się tam skończy'
...
nigdy więcej nie obejrzę GG, jeśli scenarzyści usunęli Chucka. Chyba nie zdają sobie sprawę z tego, jak wiele depresji by spowodowali.
http://www.hollywoodlife.com/2011/12/05/gossip-girl-wedding-blair-waldorf-chuck- bass-ed-westwick/ ten spoiler plus zdjęcia z planu zapewniają nas o tym, ze Chuck przeżyje.
Blair w sukni ślubnej wyraźnie nie jest w ciąży, więc na bank straci dziecko. Z resztą wiedziałam, że tak to rozwiążą...Nigdy ciąże głownych bohaterek seriali dla młodzieży nie są doprowadzone do końca, tylko albo adopcja, albo aborcja, albo poronienie :/ z resztą jak inaczej mogli to zrobić, skoro Chuck nie był ojcem? Przecież ze zdjęć Blair w sukni widać, że ucieka, na niektórych jest zapłakana. Pewnie zdecyduje się wyjść za Louis, bo coś tam coś tam (zmusza ją jakos, bo to w koncu książe itp. bla bla bla) ale ostatecznie ucieknie tuż przed ceremonią do Chucka. Innego rozwiązania nie widzę
Czytalam troche opinii fanow. Przyklad:
Blair modli sie do Boga, prosi o ratunek Chucka, a w zamian obiecuje wyjsc za Louisa.
Chuck jest w spiaczce, budzi sie w dniu slubu i wtedy Blair do niego biegnie, niestety juz, jako mezatka.
To sa tylko domysly fanow. Moim zdaniem brzmi calkiem prawdopodobnie.
Jesli chodzi o dziecko, to chyba nie ma szans, zeby przezylo.
Nie wyobrazam sobie, ze scenarzysci usmierca Chucka. 80% z nas oglada "Plotkare" glownie ze wzgledu na watek Chair... To byloby wielka glupota z ich strony.
@Ashaaaa: to byla jego matka.
A ja mam prośbę do /someonelikeyou/ - o ile się nie myle to masz zawsze świeże spoilery, kiedy zakładasz tematy. Więc jakieś info pisemne o 5x11? Please... :)
A o odcinku wypowiem się po oglądnięciu całego (i promo, nie powiem wstrzymuje oddech, jak oglądam)
Kurczę, to ja nie pamiętam tego momentu.. naprawdę byłam świecie przekonana , że ona nie jest jego matką...
Na pewno nie uśmiercą Chucka ta postac jest zbyt lubiana, z tego co widze to widzowie tez bardo lubia zwiezek jego z blair więc na pewno do tego powrócą :), bez chucka to juz by nie było to samo, zalatywało by nudą :)
Pamiętacie taką scenę jak jeszcze Eva była w NY, moment, w którym Nate bodajże przedstawiał Dianę Chuckowi. Charles mówił coś w tedy, że wydaje mu się, że już gdzieś wcześniej poznał Dianę. Ona się w tedy wykręcała i coś tak gadała!
a tu pod koniec jest zdjecie Georginy (nie bede spoilerowac w czym!!!) http://www.youtube.com/watch?v=eOtc3USs534&feature=related
Nie wiem, czy powtórzę czyjeś słowa, ale nie chce mi się czytać wszystkich wypowiedzi.
Ludzie ruszcie trochę głową, już raz 'zabili' Chucka i wrócił. Oni nie są bezmyślni i wiadomo, że głównej postaci nie uśmiercą.
Jak oglądałem ten odcinek i zauważyłem te wielkie wątpliwości Blair, a potem rozmyślania na temat, czy mogłaby żyć z mężczyzną, który nie jest ojcem jej dziecka, to wszystko było jasne. Chuck jej powiedział, że by kochał nie swoje dziecko, ją też kocha, ona kocha jego. Więc Blair straci dziecko, co widać w promo no i Chuck przeżyje oczywiście, i niech będą sobie razem.
A Ci, którzy chcą, żeby stara Blair i stary Chuck wrócili, to niech się zastanowią trochę nad życiem. Nic nie jest ciągle takie samo, tak jak i świat się zmienia tak i ludzie, więc bez przesady z tym narzekaniem na zmianę charakteru bohaterów
Święta prawda ;] Ale jest jedno ale, bo nie będą sobie razem, jeśli w 100odcinku B. bierze ślub z Louis.
Tak wogóle to nie rozumiem momentu wypadku - co mają do tego paparazzi? jaka była przyczyna tego wypadku? I mogliby pokazać większe zniszczenia, a nie widać nawet nikogo w środku. No i w zwiastunie może ktoś wie kto idzie z Sereną przez dom Blair i później kto idzie po schodach? I Nate płacze? :D
Ja również zgadzam się z tym co powiedziałaś o zmianie charakterów Blair, Chucka. Musicie spojrzeć na to z innej perspektywy. Jak po tym co przeżyli i co przeżywają wciąż najważniejsze miałby być dla nich ich gierki?
Skończyły się czasy beztroski w Constance, zaczęły się studia, praca, Blair zostanie niedługo matką, księżniczką, wydoroślała.
Chuck przeszedł sporą przemianę, wiele przecież wycierpiał. Śmierć ojca, odnalezienie matki, jej późniejsza zdrada, utrata ukochanej, wypadek. Takie rzeczy zostawiają ślady w naszej psychice. Dla mnie dziwne by było gdyby nadal zajmowali się tylko i wyłącznie intrygami, plotkami, gossip girl itd.
I wydaje mi się, że gdyby serial tylko i wyłącznie na tym się opierał, to znudziłby was szybciej niż, jak mówicie, teraz.
jakie studia? czy ktos z nich jeszcze w ogole studiuje? Blair siedzi w domu z Dorota ciagle, Serena wlasciwie tez jak narazie to siedzi i ladnie wyglada i jest tlem dla Charlie, niby gdzies pracuje, ale to sie zmienia wlasciwie z odcinka na odcinek. Dan tez tylko siedzi przed laptopem i nie chodzi do fryzjera. Jedyny Nate pracuje, ale to tez jest jakies mega dziwne, ze 20 latek jest naczelnym gazety. Moze bym sie znudzila ciaglym liceum, ale chcialabym zeby ten serial, ktory pokazywal kiedys historie nastolatkow, z ktorymi kazdy gdzies tam moglby sie utozsamic, nawet jezeli nie jezdzi limuzyna i nie mieszka w penthausie, pokazywal chociaz odrobine realizmu. Kiedys tak bylo. Co jest teraz? Naciagane historie, przedluzajace sie watki i ZERO realizmu. Dlaczego nikt z nich wszystkich nie chodzi na zajecia. W poprzednich sezonach sporo sie dzialo wokol szkoly. Nie mowie, ze kazdy odcinek ma taki byc, po prostu teraz jest tak jakby ta szkola w ogole nie istaniala. To po co tyle dramatow bylo wczesniej w zwiazku z dostaniem sie do niej, skoro skupiaja sie tylko na niemozliwych historiach, ktore juz zaczynaja nuzyc. Nie widzicie tego?
powód wypadku? tam było widać w garażu jak odjechali taką plamę na ziemi mysle ze to był płyn hamulcowy i że dlatego że wyciekł to nie mogli zachamować; to był samochód Nate'a wiec to jego ktoś chciał załatwić, może zazdrosny Tripp?
Wydaje mi się, że osoby które idą po schodach to może być Dan ale z kim to nie wiem. Kilka razy zatrzymywałam ten moment i z góry widać, że to jego czupryna ;] ale z kim on idzie ... może z B bo do niej pasuje taki strój w którym idzie ta dziewczyna ... może prowadzi ją do tego domu co ona z nim zamieszka ... po tym wszystkim ona będzie chciała odpocząć i odizolować się od wszystkich.
No wiesz po tym co widać to jej tak naprawdę nic nie jest. Może zostawili ją na obserwacji, a ten moment kiedy idą jest dopiero pod koniec odcinka.
btw. czy tylko ja mam ciarki kiedy słyszę tę piosenkę z pormo? Wrrrrr. brzmi trochę jak jakaś upiorna kołysanka...
http://www.youtube.com/watch?v=TN1nhcurL4c -link do filmiku z fragmentem piosenki i tytułem
Nie wiecie może dlaczego jest tylko jedno promo? Dlaczego nigdzie nie można znaleźć Kanadyjskiej wersji?
W niej zawsze było więcej szczegółów niż w wersji USA.
Moze sie jeszcze pojawi, bo do nastepnego odcinka zostalo sporo czasu.
Chyba, ze postanowili nie zdradzac zbyt wielu szczegolow??
Jeżeli blair nie poroniła prze ten wypadek(w co szczerze wątpie to scenariusz moze byc takie że:
Blair stwierdzi, że dziecko musi miec ojca,a chuck bedie w spiączce więc bedie chciała wziąść ślub z louis , ale przed samą ceremonią chuck się wybudzi i dlatego są zdjęcia jak blair biegnie gdzieś w sukni slubnej.
Ja nie mam watpliwosci, ze Blair ucieka (?) w sukni slubnej przez Chucka. To na pewno ma zwiazek z nim, jaki? Dowiemy sie niedlugo:)
a ja szczerze mówiąc chciałabym żeby Blair była z Luis, lubie go naprawde, bo z Chuckiem ciagle to samo, a tak blair zrobilaby w koncu coś dla siebie, to by była miła odmiana:)
ten serial robi sie corasz glupszy . B jest w ciazy z L - ksieciem o ktorym zawsze mayla a lata za C !! To kompletna egoistka nie nadaje sie matke . Mnie ciekawi co sie stalo z prawdziwa charlie i watek N robi sie ciekawy . Reszta to nudziarstwo
Czy tylko ją sądzę że z wypadkiem ma coś wspólnego Max ten od Charlie? Bo on jak jak gadała z Natem i Nate wszedł na przyjęcie to było pokazane jak Max patrzy się na odjeżdżającą limuzynę. I na koniec powiedział że ma już kasę ... według mnie to jest podejrzane. To Nate miał mieć wypadek
Nie mogę edytować - Myślę, że Tripp obiecał zapłacić Maxowi i wykorzystać jego historię za zepsucie samochodu Nate'a. A B zamieni się z N limuzynami no i mamy smutny koniec do 16 lub dla nas 17 stycznia...
skoro, jak juz ktos to wczesniej napisal, kreca dla zmylki rozne sceny to slub z Louis tez jest? przeciez wiadomo, ze fani caly czas sledza najnowsze zdjecia i plotki. wiec moze slub z louis jest dla picu i wyjdzie za Chucka i tak skonczy sie plotkara