PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

5x12

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=j2a7XX32DyE
http://www.youtube.com/watch?v=9x7PT98LZRE

Co o tym myślicie?
Według mnie dziwnie oglądać wieczór panieński,przed ślubem z Luisem ,a nie z Chuckiem.

ocenił(a) serial na 9
iza380

No, trochę dziwnie, ale jak widać w zwiastunie na tym wieczorze panieńskim będzie coś z Chuckiem :) Ale trochę nie wiem czego sie spodziewać po tym odcinku skoro kanadyjskie promo jest smutne i wzruszające, natomiast promo amerykańskie zapowiada odcinek imprezowy, który będzie miał bardziej charakter rozrywkowy

ocenił(a) serial na 8
iza380

Powiem tak, promo 5x11 tak bardzo mnie wzruszylo, ze nie wiem czego oczekiwalam po odcinku. Oczywiscie zawiodlam sie, jak cholera, jak wiekszosc z nas:( Teraz podoba mi sie promo z 5x12, bo jest zabawne, zupelnie inne, ale chyba nie powinnam robic sobie nadziei.

ocenił(a) serial na 5
agucha90

Dziwnie to ogladac wieczor panienski jak dopiero co stracila dziecko... :/

mystermouse

dokładnie! jestem tak rozczarowana poprzednim odcinkiem, który był naciągany i momentami po prostu dziecinny, że szkoda mi czegokolwiek spodziewać się po tym.
a co z ciążą Blair? była może dwa razy wspomniana? jakoś nikt specjalnie z tego powodu tam nie rozpacza. może amerykanie mają inne podejście do tego wszystkiego.

ocenił(a) serial na 8
mystermouse

Pewnie, zgadzam sie, ale tak to jest w serialach. Tylko to jest wlasnie mega glupie, Blair obiecuje (!) bogu, ze zostawi Chucka i wyjdzie za Ksiecia, tu jest taka wierzaca... what? A niedlugo po stracie dziecka idzie sie bawic. Moze to jakies lekarstwo na bol?
@mammoth03 mysle, ze to nie amerykanskie podejscie do poronienia, ale po 1) Blair nie bardzo chciala zostac matka, a po 2) to chyba dobrze, ze nikt z jej przyjaciol jej o tym nie przypomina.

użytkownik usunięty
agucha90

Przecież to był skok czasowy, ona się nie bawi na drugi dzień po utracie dziecka tylko jakiś czas.

ocenił(a) serial na 8

To przeciez jest jasne. A nie wiemy ile czasu minelo pomiedzy tymi zdarzeniami.

ocenił(a) serial na 10
agucha90

Na początku odcinka w rozmowie Chucka z L jest powiedziane, że 3 tyg temu wrócili z Europy, a potem Chuck mówi, że nie oglądał plotkary przez ostatnie miesiące...to nie wiadomo ile mineło od tego zdarzenia, ale na pewno nie kilka dni...Chuck pyta się L jak sobie radzi to powiedział, że niby dobrze, a tak naprawdę zajmuje się wszystkim czym popadnie, żeby nie myśleć o tym ...

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

Dobrze wiedziec:)

agucha90

mi też się podoba nowe promo. ciekawe co wymyślą. no.. nie mam dużo na razie do pisania, bo mam mieszane uczucia. jak zaczna sie ferie (sobota) to ogladne na spokojnie i cos napisze :) ale zauwazyliscie ,ze nie ma nic nowego w spoilerach o odcinkach po 5x13? nie wiadomo co dalej :D

ocenił(a) serial na 10
tynka33

i wydaje mi się że w ogóle nie będzie nowych spoilerów co do odcinka 13 i tego ślubu;p

ocenił(a) serial na 10
Ilonaa_2

Kurczę dziwnie by było ,gdyby w następnych odcinkach nagle było Blair jako żona