http://www.youtube.com/watch?v=8rMlESNgrW4 czyli uciekla na dobre ;D
a i zdjecia promocyjne gdyby komus nie chcialo sie szukac http://www.youtube.com/watch?v=kSbaxQG91FU&feature=related
Super;) nie moge sie juz doczekac:)
Moim zdaniem, prawdziwa Charlie jest sliczna.
Czyli wiemy, że będzie to dość pozytywny odcinek:) I nawet zabawny...możliwe...:D Zwiastun bardzo obiecujący:) I przynajmniej B i C znajdą się na osobności i porozmawiają. A ze zdjęć wynika, że się zrozumieją i zbliżą. Może C jakoś jej pomoże w wyplątaniu się z tego małżeństwa. Przecież B nie utknie w takim bałaganie dopóki Louis nie pozwoli jej odejść.
No i nie ma co się oszukiwać. Blair będzie z Chuckiem:) Osobiście uwielbiam ją i Dana razem, ale ludzie stawiają zbyt duże wymagania. Para idealna=C&B...nawet jak dla mnie:) Dan zostanie jej przyjacielem,ale mogę się założyć, że w końcu będzie z S...może to i dobrze...?
Nate i prawdziwa miss Charlie Rhodes...brzmi ciekawie...tylko czy nie będzie przez to żadnych kłopotów...
Ahh...Chuck i Georgina(PLOTKARA!!!!????-tak wiem, że na to wygląda...ale mi nie pasuje...tzn spodziewałam się czegoś podobnego po niej...ale coś tu nie gra...no cóż) poszukujący zaginionej B:) I just can't wait!:)
A kto wysłał wideo do GossipGirl...? Może ona sama...
Reasumując...z niecierpliwością czekam na odcinek!
Pewnie udało jej się włamać na konto... O ile pamiętam G też byłam na stronach plotkary. Dodatkowo G nie może być GG, bo jak wyjechała do kurortu na plaże, to skąd by wiedziała co sie dzieje w N.Y...? A Blair na pewno bd z Chuckiem. Choć zapewne bd ciekawy wątek z Danem. Mam nadzieję, że Louis nie miał tego naprawdę na myśli... Albo chciał ją odstraszyć żeby złączyła się w końcu z Chuckiem...(?!) Wiem, że mało prawdopodobne... ale całkiem ładne zakończenie:D.
A ja jestem w 90% pewna, że Louis mówił prawdę. Znienawidził B jak uciekła sprzed ołtarza, więc postanowił posłuchać matki i ubić dobry interes na tym co wydawało się stracone.
Co do Georginy to racja...nie może być Plotkarą.
Co do L&B&C - Louis nie miałby najmniejszych korzyści łącząc Chucka z Blair, więc jedynym sensownym powodem jest to, że słucha matki. I to jest dla niego jedyne wyjście, które może przynieść jakieś pozytywne skutki. Obawiam się, że zwyczajnie nie jest możliwe to, że zrobił to z miłości do Blair. Owszem, wiedział, że ona może być szczęśliwa TYLKO z Chuckiem (jako para bo jak chodzi o przyjaźń to dla mnie wciąż idealni są B&D no i sztandarowa para B&S:D) , ale jakby to wyglądało w historii i na łamach mediów, gdy na oczach całego świata miałby odwołać ślub i być absolutnie wyrozumiałym człowiekiem pozwalając swojej ukochanej odejść z innym...? Plama na honorze! Niedopuszczalne w jego rodzinie! Nigdy by na to nie pozwolił...a na pewno nie jego matka! Opcja była jedna...fake marriage...i teraz okropnie współczuję B...ale wyjdzie z tego i będzie Never Ending Beautiful Chuck & Blair Love Story<3 Długa nazwa ale na pewno oddaje wszystko czego się spodziewam:D
A ja jestem w 90% pewna, że Louis mówił prawdę. Znienawidził B jak uciekła sprzed ołtarza, więc postanowił posłuchać matki i ubić dobry interes na tym co wydawało się stracone.
Co do Georginy to racja...nie może być Plotkarą.
Co do L&B&C - Louis nie miałby najmniejszych korzyści łącząc Chucka z Blair, więc jedynym sensownym powodem jest to, że słucha matki. I to jest dla niego jedyne wyjście, które może przynieść jakieś pozytywne skutki. Obawiam się, że zwyczajnie nie jest możliwe to, że zrobił to z miłości do Blair. Owszem, wiedział, że ona może być szczęśliwa TYLKO z Chuckiem (jako para bo jak chodzi o przyjaźń to dla mnie wciąż idealni są B&D no i sztandarowa para B&S:D) , ale jakby to wyglądało w historii i na łamach mediów, gdy na oczach całego świata miałby odwołać ślub i być absolutnie wyrozumiałym(bądź niewyrozumiałym, zależy od interpretacji) człowiekiem pozwalając swojej ukochanej odejść z innym...? Plama na honorze! Niedopuszczalne w jego rodzinie! Nigdy by na to nie pozwolił...a na pewno nie jego matka! Opcja była jedna...fake marriage...i teraz okropnie współczuję B...ale wyjdzie z tego i będzie Never Ending Beautiful Chuck &Blair Love Story<3 Długa nazwa ale na pewno oddaje wszystko czego się spodziewam:D
ja nie wierze w tę sprawę z Georginą, ale weźcie pod uwagę, że Plotkara wcale nie musi siedzieć z tyłkiem w NYC żeby cokolwiek publikować! przecież materiał do newsów dostarczają jej sami mieszkańcy Upper East Side. Bądźmy szczerzy, nie istnieliby towarzysko bez Plotkary i każdy marzy, żeby znaleźć się na jej stronie, nawet Lonely Boy swego czasu ;p Donoszą na siebie nawzajem aż się kurzy ;p akurat kurort zostawiłabym w spokoju, prędzej zastanowiłabym się, czy w Ośrodku dla Trudnej Młodzieży, czy gdzie tam G. wysłali rodzice za radą B,, był dostęp do Internetu ;p
G mogła pisać Plotkarę z tego kurortu, przecież dostawała powiadomienia przez neta, nie? A jeśli chodzi o Louis to mam straszna nadzieję, że ten ślub bd się dało jakoś unieważnić, a Louis tez niech sobie kogoś znajdzie, bo mi go szkoda. Tak się cieszył, że jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, a przeciez gdyby nie był księciem, to Blair nawet by na niego nie spojrzała... Myślę, że on ją naprawdę kocha, a to co powiedział B, kazała mu jej powiedzieć jego matka.
ale przeciez na poczatku odcinka GG pisze ze powróciła zupełnie nowa plotkara, Georgina przejęła plotkare ppo shakowaniu strony tej własciwej gg :D
Blair na pewno bedzie zauroczona Danem, moze dojdzie nawet do pocalunku? Ale ile to potrwa, max. 3 odcinki? Blair powiedziala, ze kocha Chucka z dnia na dzien coraz bardziej, wiec nagle scenarzysci wymyslili sobie, ze sie odkocha i bedzie z Danem? Naciagane. Oni sa swietna para, jako przyjaciele, tylko i wylacznie.
A kto twierdzi ze bedzie musiała odkochać się w Ch, serce ma tę własciwość ze mozna kochać więcej niz jedną osobę jednocześnie :P
Moim zdaniem z ta relacja DB juz dawno przekroczyła granice racjonalnie pojmowanej przyjaźni, B moze nie zdaje sobie z tego sprawy ale zawsze kiedy ma problem biegnie do Dana, ma gdzies Serenę i resztę świata. Gdy chce by ktoś ją pocieszył biegnie do Dana, by chce komuś powiedzieć sekret(ciekawe dlaczego o pakcie z Bogiem powiedziała mu a Serenie duzo później) biegnie do Dana etc. Jest duza różnica miedzy tym co Blair mówi a tym co robi....
Zdjęcie :P http://www-tvline-com.vimg.net/wp-content/uploads/2012/01/GO514C_0446rL120131145 921.jpg urocze
Co do G to przyznaję absolutną rację! Przecież nie musi być w NY żeby wiedzieć co się tam dzieje. A poza tym (co dla mnie jest chyba najważniejsze) ona zwyczajnie nie pasuje do bycia Plotkarą!
Dan i Blair: Jeśli byliby parą JA byłabym w siódmym niebie, niestety/stety wiem, że razem nie będą. Przywołam podany wcześniej argument-zbyt wiele osób (w tym twórcy) chce by Chuck i Blair byli razem. W końcu kto tego nie chce (i to już od kilku sezonów!!). Przyznaję, że również byłabym szczęśliwa.
Ale co wtedy z naszym ukochanym Lonely Boy...? Złączy się z Sereną, która jakby nie było baaardzo go kocha...? Czy będzie do końca życia umartwiał się nad brakiem odwzajemnionej miłości B...?
Podejrzewam, że nie do końca jest tak, że Blair go nie kocha. Ona coś takiego do niego czuje, tylko na swój sposób. Bardziej przyjacielski. I na tysiąc procent Dan tego nie wykorzysta. Przecież to on przyprowadził B na spotkanie z Chuckiem (debiut Charlie) ! Choć sam chciał wtedy powiedzieć B, że ją kocha. Ale wiedział że ona będzie szczęśliwa TYLKO z Chuckiem, więc jej to ułatwił.
Poświęcił się dla kogoś kogo kocha. Prawdziwa miłość. I wydaje mi się, że w końcu uświadomi sobie fakt, że Blair to jego najlepsza przyjaciółka i przestanie kochać ją tak bardzo. Zacznie bardziej po przyjacielsku, zaraz po tym jak zobaczy jak szczęśliwa B jest z Chuckiem. Przecież w odcinku 14 po raz kolejny ułatwi im spotkanie. (Tak wynika ze zdjęć).
Nie ma wątpliwości, że Chuck kocha Blair równie mocno, w końcu chciał pozwolić jej wyjść za Louis myśląc, że wtedy będzie szczęśliwsza (przecież B sama mu to wmawiała. Ale w tym przypadku Blair odwzajemnia to uczucie. Chcąc ratować Chucka postanawia poświęcić całe swoje życie, będąc w związku z kimś kogo nie do końca kocha.
TO jest prawdziwa miłość, która działa w dwie strony. Never Ending Beautiful Chuck & Blair Love Story<3
I to kolejny dowód na to, że Louis nie kochał Blair. Gdyby tak było pozwolił by jej odejść, a tym czasem zrujnował jej życie,tylko po to by mieć z tego jakąś korzyść.
myślę, że jednak nie można kochać 2 osób. przecież Blair sama twierdziła, że kocha Louis i Chucka, tylko, że Chucka inaczej. ale w końcu zrozumiała, że nie kocha Louis w ogóle ("nauczę się kochać Louis"), skąd wniosek, że kocha Chucka i tylko Chucka. absolutnie zgadzam się z agucha90. Blair nagle nie odkocha się w Chucku...
To oczywiste, że będzie kilka(bardziej lub mniej emocjonujących) epizodów DB, na pewno poruszą temat przemowy, którą napisał i tak dalej. To prawda co robb264 napisał/a, że to przekroczyło pewne granice, ale jednak B kocha ponad wszystko Chucka. i jestem pewna, że skończy się na Chair.
Co do Georginy to również uważam, że nie może być Plotkarą. Ale po scenarzystach GG można spodziewać się wszystkiego.
I chociaż nie powiem, B zasłużyła sobie, to jednak Luis to niezły dupek. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia- on od początku traktował to jak kontrakt czy wcześniej jednak ją kochał?
Właśnie, przemowa! Dowód na to, że Dan zna B na tyle dobrze, by jak ona sama powiedziała, dogłębnie wejrzeć do jej duszy.
A Louis ją kochał...i to bardzo. Tylko nie zdawał sobie spawy z tego, że ona jego nie.
On dopiero potraktował ją jak kontrakt po tej sytuacji z nagraniem. A tak do tej pory szczerze wierzył, że ona go kocha, że może im się udać. Sam początek filmu jaki był szczęśliwy, że mało w porty nie narobił i wcześniejsze sytuacje ... moim zdaniem gdyby nie to nagranie, on nie potraktowałby jej tak, bo jeszcze sam był zły na matkę, że tak gada o jego związku i że on jej tak nie traktuje.
myślę, że z początku ją kochał, ale później mógł ja mimo wszystko znienawidzić, przecież Blair go upokorzyła i to nie raz
Od milosci do nienawisci - krotka droga:D Jestem niesamowicie ciekawa, jak potocza sie ich dalsze losy. Mam taka nadzieje, ze Louis bedzie staral sie jej uprzykrzyc zycie i wtedy bedzie boom, powroci dawna Blair, z ktora nie wolno zadzierac:)
Ale by było fajnie ...:D Stara dawna B...wredna i kochająca zemstę by wróciła :) i rozwaliła by życie Louisowi, który ja teraz szantażuje..nie no bomba..extra pomysł agucha90 ;)
Kanadyjskie promo ...niestety w niskiej jakości:
http://www.youtube.com/watch?v=SMhOH80q5bg
Chuck na koncu mówi: "i can't stand the thought of you with anyone else, i don't care what it costs" jakby ktos mial problemy ze zrozumieniem - tak jak ja miałem
Wszystkie zdjęcia z Danem i Blair na lotnisku - wspaniale to wygląda:P
http://www.tvline.com/2012/02/gossip-girl-season-episode-14-photos/#294112-0-GOS SIP-GIRL
Nareszcie Sneak Peek 5x14 - Georgina i Dorota:
http://www.youtube.com/watch?v=PsiWhKIiZc8