Czy wie ktoś co będzie w 6 sezonie? I gdzie można poczytać na ten temat?
Wielkie dzięki :) szkoda, że to już ostatni sezon, liczę, że wszystkie wątki zostaną zamknięte nie pozostawią niedosytu ;p
Spoko też byłam ciekawa co z 6 sezonem. Dobrze, że to ostatni bo ten 5 był beznadziejny i już widac było ze nie maja pomysłów i zaczęła się robic moda na sukces, a nie chciałabym żeby ten serial utkwił w mojej pamięci pod taką postacią bo poprzednie sezony były fajne ;)
może to lepiej że plotkara się już kończy bo poziom tego serialu bardzo spadł. choć po obejrzeniu finałowego odcinka piątej serii wydaje mi się że szósty sezon będzie pełen intryg i skandali, czyli coś co w "Plotkarze" uwielbiam :)
Ostatni? :/ Super, teraz przeżywam koniec Gotowych na Wszystko, a za parę miesięcy Plotkary? Moje ulubione seriale się kończą :(
I tak to już zaczęło się robic nudne, lubię Plotkarę ale 6 sezonów to dużo tym bardziej jak zaczeli wymyślec D&B porażka jakaś;P zacznij oglądac Pretty Little Liars fajny serial w czerwcu rusza 3 sezon jak lubisz oglądac seriale to szybko nadrobisz a naprawdę warto ;) Cały czas coś się dzieje w tym serialu :) pozdrawiam.
Tak się składa, że go oglądam i nie mogę doczekać się nowego sezonu :) Ale dzięki za rekomendację :D
Ja również nie mogę się doczekac ;D nie spodziewałam się, że będzie aż tak ciekawy ;D
Pozdrawiam :))
czy ja dobrze rozumiem, że oprócz tego, że 6 sezon będzie ostatnim, to mamy czekać na niego DO STYCZNIA 2013 roku?!?!
popcorner .pl/popcorner/1,108009,11724475,Jesien_w_CW___Plotkara_po_raz_ostatni_i_5_nowosc i.html
Sama Plotkara mówi na końcu (w wolnym tłumaczeniu_ Do zobaczenia jesienią.
uff, to dobrze, bo szczerze mówiąc, głupotą byłoby kazać czekać widzom 8 miesięcy na kolejny sezon.
Plotkara mówi do zobaczenia jesienią do bohaterów, aż wrócą z wakacji, a nie do widzów. Mogą zacząć emitować serial później ( oby nie)
to byłoby kretyństwo, jakby kolejny sezon puścili dopiero w styczniu.. kto by to oglądał ;/
Aby rozwiać wątpliwości podałam jeszcze wyżej wymieniony link. :]
CW na swojej stronie oficjalnie potwierdziło 6. sezon i termin jesieni. Co do emisji w styczniu... sądzę, że ktoś rzucił plotkę, a wielu ją pochwyciło.
wakacje szybko miną a po emisji ostatniego sezonu planuję powtórkę wszystkich odcinków od 1 sezonu ;d
Season six opens with the Upper East Siders working together to find one of their own. Serena has gone off the grid, beyond even the reach of Gossip Girl. Her friends fear for the worst and hope for the best, but even they can't imagine where they will ultimately find her. Meanwhile, Blair has offered Chuck her heart, but is her love enough to help him win back his empire? Lonely Boy Dan has written a new book that promises to make even more trouble than the first, and this time he has no desire to remain anonymous. Nate is determined to finally reveal the true identity of Gossip Girl, thereby making a name for The Spectator, and himself. Lily and Rufus turn on one another when Rufus makes a surprising new ally who threatens Lily and her family. Anywhere else it would be too much drama to handle, but this is the Upper East Side. And when Bart Bass, Jack Bass and Georgina Sparks show up to raise hell, it's a fight to the spectacular series finale. Who comes out on top? That's one secret I'll never tell... xoxo, Gossip Girl.
http://www. popcorner. pl/popcorner/1,108009,11744437,Jest_ramowka_stacji_CW__Poznaj_szczegoly.html
Co i kiedy będą mogli oglądać jesienią widzowie stacji CW? Wiadomo, że znika ją dwa seriale, a pojawi się pięć nowości.
Po wakacyjnej przerwie nie powrócą The Secret Circle i Ringer. Tygodniowy serialowy rozkład jazdy będzie wyglądał następująco:
Poniedziałek
20:00 90210
20:00 GOSSIP GIRL (THE CARRIE DIARIES od stycznia)
To potwierdza także skrócenie serii o połowę odcinków.
http://film.onet.pl/wiadomosci/plotkara-zniknie-z-anteny,1,5134584,wiadomosc.htm l tylko 11 odcinków będzie...szkoda:(
Jeśli nie lubiliście Dair, macie powody do radości: ta para już nie wróci. Blair skupi się teraz na zdobywaniu ponownie Chucka i to ich relacje będą motorem napędowym 6. sezonu. Ale Dan będzie chciał się zemścić i z pomocą Georginy sporo namiesza.
Tymczasem Serena jest w posiadaniu sekstaśmy, którą nagrała z Danem. "Jeśli ktoś ma sesktaśmę w komórce i mówi, że ją skasował, ale nigdy nie widzieliście, żeby faktycznie ją kasował…" – Savage nie dokończyła zdania, ale z łatwością możecie je dokończyć sami.
Nate tymczasem będzie tropił postać w kapturze, która może być albo i nie być Plotkarą. Niestety, w miłości może on nie mieć szczęścia w 6. sezonie – Ella Rae Peck, która gra Lolę, dostała rolę w nowym dramacie NBC, "Infamous". Prawdopodobnie nie będzie w ogóle dostępna dla twórców "Plotkary" w następnym sezonie. Co w takim razie z Nate’em? Tego dowiemy się jesienią, kiedy to "Plotkara" powróci z 6. sezonem.
Już nie mogę się doczekać a wy?
"Jeśli nie lubiliście Dair, macie powody do radości: ta para już nie wróci. Blair skupi się teraz na zdobywaniu ponownie Chucka i to ich relacje będą motorem napędowym 6. sezonu. "
mam wielka nadzieje , że tak będzie!!!