PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

6 sezon

ocenił(a) serial na 9

To prawda, że będzie na 100% ostatnim i w dodatku skróconym do 11 odcinków?

użytkownik usunięty
emils

w połowie.. będzie ostatnim, ale będzie normalnym sezonem, początkowo miał się pojawić dopiero w styczniu i faktycznie miało być tylko 11 odcinków, ale wczoraj na CW Upfront została przedstawiona prawdziwa i pewna już ramówka na przyszły sezon i GG będzie leciało normalnie, ale faktycznie będzie to sezon finałowy

Normalnie czyli od jesieni b.r.?

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

tak ;)

ocenił(a) serial na 9

Dokładnie od jesieni do stycznia :) Potem w miejsce GG wchodzi THE CARRIE DIARIES.

użytkownik usunięty
ada010010

faktycznie ;p wcżęśniej na 2 stronach znalazłam rozkład, bez wspominania, że GG tylko do stycznia, ale poszperałam trochę i znalazłam napisane że tak będzie ;)

ocenił(a) serial na 9

no to czyli że będzie skrócony w odcinkach?

ocenił(a) serial na 9

no i dobrzez że koniec, tzn wiadomo, ze szkoda, ale wreszcie będzie wszystko wyjasnione - mam nadzieje :P

emils

Modle się o to, żeby to był ostatni sezon i skrócony ;) Już mnie męczy ten serial, ale nie mogę przestać oglądać ;)

użytkownik usunięty
wyszka

mnie nie tyle męczy co po prostu jest nudniejszy.. dalej go lubię, ale nie moge nie zgodzić się z wieloma osobami, które mówią, że serial zrobił się monotonny i nudny, niech tylko fajnie to zakończą (czytaj: ślub Chucka i Blair) a będę zadowolona ;D