Kocham ten serial ,ale to co z nim ostatnio robią zaczyna mnie poważnie irytować! Dair? Co to ma być! Chair rządzi oni nigdy nie byli nudni (przynajmniej jak dla mnie) , zawsze cos się działo! Tęsknie za starą GG! 1,2 i 3 sezon były genialne . (właściwie najlepiej było kiedy byli nastolatkami chodzili do jednej szkoły) W 4 coś już zaczynało się „psuć „ , ale i tak był boski! 5 też niby fajny ,ale to jednak nie to samo. Za dużo kombinują w tym sezonie! XD
Ja sie tak wlasnie zastanawiam czy nie zaczac od nowa ogladac Plotkary, bo strasznie teskinie za intrygami Blair w pierwszych sezonach :)
Mało który serial utrzymuje ten sam poziom przez tak długi okres jak Plotkara. Z drugiej strony, gdyby następne serie były "kopią" pierwszego i drugiego sezonu, to wtedy fani zarzuciliby twórcom nudę i brak nowych pomysłów. Jak Cię irytuje, to nie oglądaj - po co być masochistą?
hehe nie no jeszcze nie jest aż tak źle!XD Do masochistki mi daleko! XD Nie no masz racje jakby ciągle było „podobnie” mogłoby rzeczywiście znacząć przynudzać ,ale jednak te intrygi Blair i droczenie się z Chuckiem było …urocze! XD Będzie co będzie! GG będę oglądała bo jestem od tego uzależniona ,ale mam nadzieje że „coś” zrobią! XD amelia_23 nie jesteś jedyna!<3
Też tęsknię za dawną GG, no i oczywiście wątkami Chuck&Blair. Sezony 1-3 były genialne, teraz jest coraz gorzej jak dla mnie
trochę się zaczyna robić kolejna 'moda na sukces', Bart nagle ożywa? o co chodzi wogóle..