PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]

W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7
alkamb

W ogóle to jest tu ktoś?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jestem :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

To o czym gadamy?:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Oj przepraszam , źle przeczytałam . Tak sobie właśnie myślałam ze coś jest nie tak :) Bo myślę ze tobie się spodoba . Paryż na tym filmie jest cudowny , nigdy nie byłam

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Może opowiesz mi co dzisiaj robiłaś :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nareszxie tu ktoś jest. Ratunku.

ocenił(a) serial na 7

Do której musisz tam siedzieć?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja też nigdy nie byłam w Paryżu:(
A dziś nie robiłam nic ciekawego. Obejrzałam film, zrobiłam racuchy, spotkałam się z koleżanką. Szału nie ma;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Oo, ja akurat miałam okazje być dwa razy w PAryzu. Wycieczki szkolne :)
nie wiem, ciocia mówi, ze gdzieś do 22 muszę tu zostać. A tu dretwo. Nikt nie tańczy..

ocenił(a) serial na 7

To ty pierwsza wyskocz na parkiet;)

Miałaś wycieczki szkolne do Paryża? Spoko.

ocenił(a) serial na 9

Wycieczki szkolne ?! Gdzie takie są ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Jednego roku byłam w oaryzu, Londynie; Berlinie i Pradze. Były tez wycieczki nad lazurowe wybrzeże. Do fajnejj szkoły chodzilam :)
sama na parkiet mam iść? Tu są sami starzy ludzie ;p

ocenił(a) serial na 9

No a kuzyn ? Oni zawsze się przydają

ocenił(a) serial na 7

Boże, jak ci zazdroszczę... Wycieczek, nie towarzystwa;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja również :)

użytkownik usunięty

Biedna Nikola, też znam Twoje położenie ;p

Najpierw zajrzałam na tamto forum i CAPITAN mnie normalnie urzekł.. ;D
Poza tym nie wytrzymałam i napisałam w temacie o Promo.

Racuchyy ;D Ja dzisiaj jadłam pierogi z serem na słodko bo babcia mi podrzuciła :D
I byłam w ogóle na plaży trochę powylewać smutków przyjaciółce, było całkiem ciepło nawet ;)

ocenił(a) serial na 9

O jesteś :)

ocenił(a) serial na 7

Mnie rozwaliło jeszcze to, że Lise JUŻ ma ulubione sceny sezonu 5... :o

Mnie babunia uraczyła gołąbkami, które uwielbiam, więc jestem dziś kulinarnie spełniona;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Gdzie zaznaczyła te ulubione sceny ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nie zaznaczyła, tylko w jakimś temacie tak napisała, że już je ma, jak znajdę ten temat to wyślę link.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Koniecznie chce to zobaczyć :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

o boze, ja nie moge wybrac ulubionej sceny do 30 days challenge nawet.. ;p

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Starsza Katarzyna pisze na tamtym forum, a tutaj nie zagląda... Co to się dzieje? Skończy jak Lise?:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Aj tam przyjdzie . Lise to byl ewenement od 100 odpowiedzi na godzine do 0

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

A propos, chciałam to już wcześniej zaproponować, ale myślałam, że ta sytuacja może ulegnie zmianie, nie zmieniło się nic więc proponuję, żeby usunąć Lise z listy.

użytkownik usunięty
Karolina1

Już jestem kochaniutkie, wiem że umieracie z tęsknoty :D

ocenił(a) serial na 7

Już chciałam łzy wylewać za tobą!

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej :)

Nikola zazdroszczę wycieczek do Paryża, zawsze chciałam tam pojechać.
Ja strasznie mało razy miałam okazję być za granicą ; (

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ja byłam dokładnie 3 razy xD i to tak marnie 2 razy na Słowacji i raz w Bułgarii :/

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

No to ja może trochę więcej razy, bo byłam 4 razy w Niemczech : Byliśmy tam ze szkoły; raz w Berlinie w Tropical Island, raz w Dreźnie, raz w Görlitz i raz w Hannoverze na kilka dni na wymianie. Byłam też 2 razy w Czechach, raz ze szkoły w Pradze i raz z rodzicami w Libercu. Ostatnim krajem jaki zwiedziłam była Anglia.

Mi się marzy taka wycieczka gdzieś po za Europę ... albo po prostu gdzieś dalej.

użytkownik usunięty
coconutP

Uff. Jest już lepiej. Tanczyny xdd napisze potem.

ocenił(a) serial na 9

Z kuzynem ? :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Niee.. (przystojny) kuzyn siedzi w pije wódkę xd
a teraz wszyscy wrócili do stołu się napić ;p

ocenił(a) serial na 9

Już suszy po jednym kawałku ? :) Etanol na imprezach to najważniejszy punkt xD

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nie no, było kilka kawałków, ale ja sobie wiekszosc odpusxilam widząc, ze ktoś nagrywa moje poczynania na parkiecie. A jestem w krótkiej sukience i szpilkach ;p

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Przepraszam gdzie się podziały Kasia i Karolina ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Oglądałam Friends. A teraz schodzę na jakąś godzinkę;) Pa;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Paa ;*

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ogląda któraś z Was 'The voice of Poland' lub 'Mam talent' ? :)

coconutP

ja sobie właśnie włączyłam Mam talent... zobaczymy, bo ten ostatni mnie trochę już nudził.

ocenił(a) serial na 9
Kreciolka

a ja się nie mogę zdecydować, który oglądać ;/

coconutP

jutro są chyba powtórki jak coś :D

ocenił(a) serial na 9
Kreciolka

Wiem, wiem. Zdecydowałam się na ' Voice...'. Jestem ciekawa, bo to coś nowego. A 'Mam talent' obejrzę sobie jutro :D

użytkownik usunięty
coconutP

To ogladajxie, potem mi opowiecie co w mam talent ciekawego ;)
ja kończę, mam tylko 20% baterii. Idę się bawić, już wszyscy mówią, ze mam zostawić ten telefon ;p

ocenił(a) serial na 9

Paapaa ;p
Udanej zabawy.
Zostaw ten telefon i leć na parkiet ;D

ocenił(a) serial na 9
Kreciolka

Ja chyba obejrzę Walkirię na TVP

użytkownik usunięty
fusiatko44

Kasia jest, nie nadąża dzisiaj trochę bo zajęta ;p

ocenił(a) serial na 9
alkamb