PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6.andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7

Hej, na razie wpadłam tylko na sekundę, będę za jakąś godzinkę to nadrobię;)
Nikola oczywista, że chcę cię w swojej drużynie;D Mam nadzieję, że duża Kasia się nie rozmyśliła i też zasili szeregi naszej wysoko kwalifikowanej grupy:D Liczę na to, że uda nam się 'spotkać' dziś wieczorem jeszcze i obgadać co i jak:P

Jestem na chwilę, żeby was przeprosić. Bo wtorki i poniedziałki mam tak zawalone, że wracam w oba te dni o 19 i potem się uczę. Tak jak teraz. Więc nie specjalnie mam czas, żeby się udzielać. Ale może jutro jak nie będę mięć dużo nauki poprawię się ;))

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

No i jestem. Jest ktoś oprócz mnie?

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja! Własnie wyszlam z wanny ;p

ocenił(a) serial na 7

Ok;) No to co? Jesteśmy razem w drużynie?:D Trzeba wymyślić nazwę!

użytkownik usunięty
Karolina1

Fu.ck. Nazwa... Nie jestem kreatywna. Jakieś pomysły?
Rozumiem, ze jestem w grupie ja, ty i duża Kasia?:)

ocenił(a) serial na 9

Ja też jestem, bardziej duchem ale jestem :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

okk. A nie możecie sobie zorganizować drugiej grupy z LOCu? Myślę, że jakoś by się to dało ogarnąć, ty, mała Kasia i ktoś jeszcze;)

Ja też nie jestem kreatywna, na pewno nie jeśli chodzi o nazwy, loga, hasła etc... Może duża Kasia się wykaże;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Własnie, zorganizujcie sobie jakaś drużynę ;)
wiec liczymy na duża kasie w kwestii nazwy? Gorzej jeśli nie będzie pomyslowa xD

ocenił(a) serial na 7

Gorzej, jeśli będzie kiepska. Duża Kasia może zawieźć i co wtedy?:D

użytkownik usunięty
Karolina1

Cześć misiaczki, oczywiście że jestem z wami ;D zaraz ogarnę co tu napisałyście ;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Wpiszmy w Google "fachowa nazwa drużyny".. Może wikipedia.. Zawsze ram zagladam jak mam zadanie domowe xDD

użytkownik usunięty

Okej, już przeczytałam ;D Zapisz nas jako drużynę Kapitanie Jack Sparrow (Karolina) ;D
Zaraz ruszę mój jakże kreatywny mózg.

ocenił(a) serial na 7

Ja myślałam nad czymś w stylu skrótu od superdługiej nazwy, który to skrót tylko my będziemy mogły rozszyfrować np.: Najlepsza Drużyna, Która Zwycięży I Poniży Całą Resztę Plebsu: NDKZIPCRP ;D

użytkownik usunięty
Karolina1

hahahaha ale żeby ten skrót też był fajny xD np. SUKI - SZYBKO UDZIELAMY KONKRETNYCH INFORMACJI XD

ocenił(a) serial na 7

hahaha xD

użytkownik usunięty
Karolina1

BITCH - Bardzo Inteligentne Tropicielki Chair xD

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A o czym właściwie mowa, bo nie łapię :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Jest taka LIGA GOSSIP GIRL na tamtym forum. Polega ton na tym, że przed każdym odcinkiem mamy odpowiadać na pytania np. 'Kto się z kim pocałuje?', 'Jaka piosenka zostanie użyta?', etc. Jesteśmy podzieleni na grupy (albo raczej będziemy, bo zabawa dopiero ma się zacząć) i każda drużyna otrzymuje punkty za odpowiedzi zgodne z prawdą:)

użytkownik usunięty
Karolina1

Kurczę, jestem ciekawa czy uda nam się pokonać Magdę, ona to ma nosa ;p

ocenił(a) serial na 7

Nie boję się jej nosa tak, jak jej spoilerów i kontaktów;D

użytkownik usunięty
Karolina1

To też ;p Ale my nie damy rady? :D
Dobra, co z tą nazwą? ;P
Nikola, jakiś pomysł?

ocenił(a) serial na 7

Proponuję coś w stylu tych, które podałaś, ale mniej wulgarne, bo jak wiemy, w zabawie biorą udział dzieci!:D

użytkownik usunięty
Karolina1

haha a te suki tak mi się podobają xD

użytkownik usunięty

Mi własnie tez xD
byśmy sialy zgorszenie..

użytkownik usunięty

w końcu to tylko skrót.. xD

użytkownik usunięty

Genialny skrót trzeba dodać ;p

użytkownik usunięty

no to może zostawmy? jak ktoś się przyczepi to zmienimy ;p ]:->

ocenił(a) serial na 7

Dobra... Spalę się ze wstydu podają tę nazwę, ale ok, nikt nie będzie widział:D

użytkownik usunięty

co Karola na to?

użytkownik usunięty

hahaha :D no i git :D Na pewno takie rozwinięcie tego skrótu?
myslalam jeszcze nas Szybko Usuwamy Kazdego Innego xD albo cos tego typu ;p

użytkownik usunięty
Karolina1

Ej, pijesz do naszej kolezanki z LOC lise?;>
już jestem, prostowalam włosy przed chwila :)
ja nie mam pomysłów.. Ale te wasza są genialne, ale fakt, mniej wulgarne coś wezmy

użytkownik usunięty

Karolina to przemiła dziewczyna, do nikogo nie pije :D najwyżej z kimś? :D

ocenił(a) serial na 9

Ja się chętnie napiję :D Ale w piątek, przez 3 dni muszę być na razie trzeźwa :D

ocenił(a) serial na 7

Koleżanka przywiozła mi czerwonego desperadosa z Francji! U nas takich nie ma, ha!:D Ja mam z alkoholem bardzo złe wspomnienia, dwa konkretnie, jedno gorsze od drugiego...

użytkownik usunięty
Karolina1

haha ja mam też właściwie dwa złe ;D
desperadooos, mniam.

ocenił(a) serial na 9

Ja jedno złe :D Rodzina do dzisiaj mi to wypomina

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja przez pierwsze poznałam mojego byłego chłopaka, aż wstyd się przyznawać :D A przez drugie do dziś kolega mnie pyta na każdej imprezie czy czuję kończyny, bo podobno powtarzałam leząc wciąż 'nie czuję kończyn, nie czuję kończyn' .. :D

ocenił(a) serial na 7

Ja spałam na jakimś stole (na szczęście nie przy wszystkich, tylko w takim pomieszczeniu - kuchni, gdzie nikt nie wchodził oprócz moich znajomych), przykryta kurtkami połowy obecnych na imprezie ludzi, bo tak mi było zimno, a jak się przebudziłam to powtarzałam: 'Śniło mi się, że się naj.ebałam...', co ja tam dawałam to jest jakaś masakra, koleżanki mi musiały tłumaczyć, że muszę zdjąć spodnie jak chcę się wysikać, bo siadałam na klopie nie zdejmując ich. Jakże człowiek potrafi poniżyć się po alkoholu...

Trudne słowo sobie wybrałaś: Kończyn, nie nóg, nie rąk, ale kończyn właśnie ;D:D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Chyba każdy ma takie doświadczenia za sobą, haha xD Moja rodzina o jednym nic nie wie, bo nocowałam u koleżanki, a o drugim albo się nie zorientowali, albo udają, że się nie zorientowali;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Tylko ja tu nie mam jakichś specjalnych doświadczeń?;p

użytkownik usunięty

Nie ominą Cię :D

ocenił(a) serial na 7

Wszystko przed tobą. Moje dośw. nr 2 to połowinki, a ta impreza chyba jeszcze przed tobą, więc wszystko może się wydarzyć;D

ocenił(a) serial na 7
użytkownik usunięty
Karolina1

bezczelna, przesuwa i nic nie powie nawet xD

ocenił(a) serial na 9

Na moim blogu, jest link do zdjęcia, :D Jak to nie zadziała to ja już nie wiem :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

to po prosze link :D

ocenił(a) serial na 9

http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-6IEPOVWE.jpg

ocenił(a) serial na 7

Myślałam, że nikt się nie spostrzeże...;)

użytkownik usunięty
Karolina1

dodaj nasza grupę bo widzę że się tam rozkręcają i jestem niecierpliwa!