Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
2 Jenny & Chuck
1 Raina & Chuck
za chwilę zrobię podsumowanie, bo powinno być dawno i przepraszam, za nieobecność - to się więcej nie powtórzy ;)
Najnudniejsza Para - tytuł o który walczą pary Gossip Girl. Kro tym razem odpadnie?
1. Raina & Nate 52 pkt.
2. Raina & Chuck 37 pkt.
3. Jenny & Chuck 24 pkt.
Dziś odpadają Raina & Nate oraz Raina & Chuck.
Najnudniejsza para!
6. Raina & Chuck
7. Raina & Nate
8. Blair & Nate
9. Dorota & Vanya
10. Vanessa & Nate
11. Serena & Dan
12. Blair & Chuck
13. Blair & Louis.
14. Lily & Rufus.
15. Eleanor & Cyrus.
Pary, które biorą udział w zabawie:
Vanessa & Dan
Serena & Nate
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Blair & Dan
Przypominam, że głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkty NAJNUDNIEJSZYM PAROM oraz, że zagrożone będą 2* pary z których wybierzemy jendą, które odpadnie ;)
Zaczynamy od nowa!
* Zauważyłam, że gdy mnie nie było zasady trochę się pozmieniały, poza tym gra się powoli kończy, dlatego zagrożone będą już tylko dwie pary i tylko jedna odpadnie. Mam nadzieję, że nikomu to nie będzie przeszkadzało ;)
Jaka jestem głupia.. Wszystko mi się pomyliło.... Zapomnialam, że głosujemy na te poary, które są nudne naszym zdaniem. Cholera
3. Vanessa&Dan
2. Serena&Nate
1. Jenny&Chuck