Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
3. Jenny & Nate
2. Serena & Nate
1. Vanessa & Nate
Moim zdaniem do listy powinni dołączyć: Raina & Chuck, Raina & Nate. Pewnie nie uwzględnisz moich propozycji, ale musiałam napisać, że ich mi tu brakuje ;)
3. Jenny & Nate
2. Vanessa & Dan
1. Vanessa & Nate
A gdzie Blair i Louis? Jest Dorota i Vanya, którzy przewineli się przez dwa odcinki, a Blair i jej narzeczonego nie ma? ;)
W takim razie proponuję zacząć od nowa z uwzględnieniem waszych propozycji ;)
Oto aktualna lista par:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Blair & Louis
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Raina & Chuck
Raina & Nate
Eleanor & Cyrus
to chyba wszyscy ;) Zaczynamy od nowa ;)!
3 Raina&Chuck
2 Jenny&Chuck
1 Raina&Nate
Ale w sumie wynik pewnie będzie bardzo podobny do tego, który był w konkursie na najfajniejszą parę tylko, że będzie na odwrót ;p
3 - Vanessa & Dan
2 - Jenny & Chuck
1 - Serena & Dan
BeautyAndStupid - też tak myślę ;)
Możliwe, pewnie tradycyjnie Blair & Chuck będą na szczycie (tym razem na końcu).
Ale zawsze można się pobawić, a może coś się zmieni? ;)
Albo może by tak usunąć Blair & Chuck z listy i zobaczyć jak to się ułoży nich? ;D
Można by spróbować bez nich, skoro i tak zawsze są na szczycie w innych konkursach :)
3 Jenny & Chuck
2 Raina & Nate
1 Vanessa & Nate
Po co ich usuwać. Niech ta par będzie, a jaki będzie wynik to zobaczymy.
3 Raina & Nate
2 Raina & Chuck
1 Blair & Nate
3 Serena & Nate
2 Raina & Nate
1 Serena & Dan
do cheel_ to był tylko żart ;D poza tym i tak wiadomo, że oni będą pierwsi ;)
A wszystkim chciałam przypomnieć, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ parę, a nie na parę którą najmniej lubimy! Bo choć ja nie lubię Blair & Chuck to przyznaję, że są oni ciekawą parą. Niech każdy się zastanowi nad tym jak wybiera ;)!
3 Vanessa & Dan
2 Serena & Nate
1 Raina & Chuck
ps. mam problem z umiejscowieniem pary Jenny & Chuck. Ich "związek" nie pasuje tutaj. Łączył ich tylko seks, w dodatku tylko na jedną noc ;p
Do MotherChucker: nie będziemy zaczynać jeszcze raz od nowa, ale chodzi tu raczej o to jaką parą by byli, gdyby Chuck nie kochał Blair, a Jenny Nate'a. ;)