Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
Miało być podsumowanie, a Shaka znów nam gdzieś wsiąkła ;)
3 Jenny & Nate
2 Blair & Dan
1 Jenny & Chuck
Wiem, wiem. Przepraszam. Miało być wczoraj wieczorem, więc zrobię dzisiaj rano, bo oczywiście zapomniałam. ;d
Jak był konkurs na Ikonę Stylu to wtedy robiąc podsumowania tam pamiętałam, żeby zrobić tu, a teraz w ogóle o tym nie myślę ;)...
Głosowanie zakończone!
"Najnudniejsza Para" o ten tytuł od dłuższego czasu walczą pary Gossip Girl. Kto tym razem będzie zagrożony? Przekonajmy się!
1. Na tronie zasiadają oczywiście faworyci większości... VANESSA I DAN! 108 pkt.
2. Drugie miejsce w tym tygodniu zajęli.... JENNY & NATE! 67pkt.
3. Ostatnie miejsce na podium przewagą 1 punktu wywalczyli... JENNY I CHUCK! 63 pkt.
4. Tuż za podium znaleźli się .... SERENA I NATE! 62 pkt.
5. Ostatnie miejsce zajęli .... BLAIR & DAN! 59 pkt.
Zagrożeni:
Blair & Dan
Serena & Nate
Przypominam, że głosujemy na parę, która powinna odpaść czyli na NAJCIEKAWSZĄ. Głosowanie trwa do niedzieli.
@ MotherChucker Nie brałam pod uwagę twoich wcześniejszych głosów (tych w których się pomyliłaś) ;]
PS. Przepraszam, że tyle to trwało. Wypadłam z wprawy? ;d
Zaczynamy!
Przepraszam, ale głosy są źle policzone. Blair i Dan mają po 64 głosy i to po odciągnięciu głosów MotherChucker więc w ogóle nie powinni być nominowani. Moim zdaniem trzeba zacząć od nowa
Hmm... Myślę, że powinniśmy. Tylko Shaki znowu nie ma.
Ale na wszelki wypadek: S&N
Ja policzyłam to mi wyszło 63, ale liczyłam na szybko, więc nie wiem. Może zaliczmy w eliminacje Jenny i Chucka?
Mi też wyszło 63. Powinnyśmy zaliczyć jeszcze Jenny i Chucka, ale nie wiem czy ktoś w ogóle weźmie nas pod uwagę ;)
To wklej może jeszcze raz wyniki, na pewno zauważą xD Ja za leniwa jestem na to :P
Razem z BeautyAndStupid mamy nadzieję, że nikt się nie obrazi za mieszanie w konkursie. Ze względu na to, że (zepewne) przez przypadek, Shaka źle policzyła głosy, następuje mała zmiana w klasyfikacji. Wyniki prezentują się następująco:
1. VANESSA I DAN! 108 pkt.
2. JENNY & NATE! 67pkt.
3. JENNY I CHUCK! 63 pkt.
3. BLAIR & DAN! 63 pkt.
5. SERENA I NATE! 62 pkt.
W związku z tym, aby głosowanie przebiegało poprawnie, zaczynamy głosować jeszcze raz. Tym razem, ze względu na remis, nominowane są trzy pary.
Blair & Dan
Serena & Nate
Jenny & Chuck
Przepraszamy za zamieszanie, i mamy nadzieję, że Shaka wykaże się zrozumieniem dla zaistniałej sytuacji ;)
Jenny & Chuck
Przepraszam, musiałam się gdzieś pomylić... ;)
Proponuję żebyśmy głosowali do wtorku z powodu mojego błędu.
Jeszcze raz przepraszam, mam nadzieję, że nie jesteście bardzo złe? ;d
Serena i Nate
Patrzenie na Blair i Dana to czysta przyjemność, chciałbym, żeby kiedyś wrócili do tego wątku :D