Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
"Najnudniejsza para Gossip Girl" o ten tytuł walczą już prawie dwa miesiące pary "Plotkary". Zostały już tylko cztery pary, dlatego możemy śmiało stwierdzić, że życie osobiste rodzeństwa Humphrey'ów nie wzbudza w nas większych emocji.
Kto tym razem będzie zagrożony? Przekonajmy się!
1. Na tronie, jak zwykle zasiadają VANESSA I DAN, którzy od początku są naszymi faworytami w alce o tytuł "Najnudniejszej pary", jednak ich przewaga topnieje, zdobywają oni tylko 71 pkt!
2. Drugie miejsce z liczbą 70 pkt zajmują w tym tygodniu dwie pary, Jenny & Chuck oraz Blair & Dan!
4. Ostatnie miejsce zajęli Jenny & Nate, ze zdecydowanie mniejszą liczbą punktów, 57 pkt.
Zagrożeni:
Jenny & Chuck
Blair & Dan
Jenny & Nate
W tym tygodniu Jenny & Chuck oraz Blair & Dan ponownie mają tyle samo punktów i znów zagrożone są 3 pary.
Głosujemy do WTORKU oddając głos na parę, która POWINNA ODPAŚĆ, czyli najciekawszą.
A już wkrótce wielki finał!
Zaczynamy!
PS. Zapomniałam dodać, że użytkownik o nicku coconutP głosował dwa razy w ten sam dzień i dwa razy inaczej, dlatego ŻADEN jego głos z 11 sierpnia NIE BYŁ brany pod uwagę.
PS 2 . Zapomniała też dodać, że dwie osoby głosowały na parę Blair & Nate, która już ODPADŁA.