Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
3 Vanessa & Dan
2 Blair & Dan
1 Jenny & Chuck
Dziś wieczorem podsumowanie finału ;)
Głosowanie zakończone! (nie wierze, że piszę to ostatni raz w tym temacie ;])
Podsumowanie za godzinę! ;) (chcę wszystko dokładnie policzyć i upewnić się, że nie popełniłam błędów)
guzjel, po pierwsze: już dzisiaj głosowałaś, a po drugie: głosowanie zakończone. ;)
"Najnudniejsza para Gossip Girl" o ten tytuł dokładnie od dwóch miesięcy walczyły pary Plotkary. Czas się dowiedzieć kto wygrał!
3. Trzecie miejsce ze znacznie mniejszą ilością punktów wywalczyli... BLAIR I DAN! 151 pkt.
2. Drugie miejsce po bardzo zaciętej walce zajęli... JENNY I CHUCK. 176 pkt.
1. Pierwsze miejsce należy, więc do... VANESSY I DANA! 186 pkt.
Jak widzicie wygrali Vanessa i Dan, którzy byli naszymi faworytami od samego początku!
Najnudniejsza para!
(obok par podsumowałam ile łącznie punktów zdobyli)
1. Vanessa & Dan 787 pkt.
2. Jenny & Chuck 513 pkt.
3. Blair & Dan 526 pkt.
4. Jenny & Nate 404 pkt.
5. Serena & Nate 324 pkt.
6. Raina & Chuck 201 pkt.
7. Raina & Nate 243 pkt.
8. Blair & Nate 65 pkt.
9. Dorota & Vanya 27 pkt.
10. Vanessa & Nate 74 pkt.
11. Serena & Dan 33 pkt.
12. Blair & Chuck 12 pkt.
13. Blair & Louis. 5 pkt.
14. Lily & Rufus. 4 pkt.
15. Eleanor & Cyrus. 3 pkt.
Jak widzicie najmniejszą sympatią darzymy związki Nate'a. Nie przepadamy też za życiem osobistym Dan'a, Chuck'a i Jenny. Czy tylko ja uważam, że to dość zabawne, że jedna para ma mniej punktów od drugiej, ale jest wyżej w rankingu? ;d
Co sądzicie o wynikach? Jakieś sugestie? ;)
Chciałam wam bardzo podziękować za udział w konkursie i za wyrozumiałość co do braku mojej obecności. Chciałam też podziękować natalii_2 za robienie podsumowań, gdy chwilowo mnie nie było. Do zobaczenia na innym forum! ;)
Ja osobiście dałabym pary J & C i B & D dużo niżej. Związki Rainy dałabym wyżej. I oczywiście trzy ostatnie miejsca to porażka ;d
Rainę & Nate'a dałabym na pierwszy miejscu. Raina & Chuck powinni być wyżej. Nate & Vanessa niżej. Ale nie jest źle :)
Myślę, że Blair & Chuck byliby na ostatnim, gdyby Shaka od razu nie wywaliła trzech ostatnich par :P
Ups, zdarzyła mi się pomyłka, sorry, wróciłam styrana z pracy ;)
Tez uważam, że C&B byliby na ostatnim, gdyby nie początkowe wywalenie 3 par ;) Lily i Rufus zdecydowanie powinni być o kilka pozycji wyżej, związki Rainy też do najciekawszych nie należą. Ale ogólnie tragedii nie ma ;)