Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
3 Raina Chuck
2 Raina Nate
1 Blair Dan
Może niech ktoś podlicz głosy, bo gra się będzie ciągnąć, a pewne Shace coś wypadło.
Chwilowo zastępje Shake_01
Najnudniejsza para to tytuł o który od kilku dni walczą pary Gossip Girl. Kto dziś będzie zagrożony?
1. Blair & Dan 100
2. Jenny & Nate 91
3. Vanessa & Dan 83
4. Jenny & Chuck 77
5. Nate & Raina 58
6. Serena & Nate 57
7. Raina & Chuck 39
8. Blair & Nate 12
Chyba po raz pierwszy od początku trwanie konkursu Vanessa i Dan nie zajmują pierwszego miejsca, szok po prostu :)
Natomiast na sam szczyt wspięli się Blair & Dan i to chwilowo oni otrzymują tytuł najnudniejszej pary :P
Zagrożeni:
Raina & Chuck
Blair & Nate
Do piątku oddajemy swoje głosy na pare która naszym zdaniem powinna nas opuścić czyli najciekawszej. Glosujemy raz dziennie.
Pozdrawiam :D