usmiech Chucka.... az mnie jakies dziwne ciarki przeszy....:P i nie wiem czy w pozytywnym sensie :D
Mam nadzieję na odcinek, który będzie lekki i zabawny :) Ostatnie intrygi zaczęły mnie już nużyć. Pomieszanie z poplątaniem, szczególnie jeśli chodzi o C. Uśmiech Chucka? No, nie wiem. Może w odcinku będzie to lepiej wyglądało bo w promo trochę strasznie. Cieszę się jednak na Blair, jeśli znów będzie zabawna, zgryźliwa i wredna będę w siódmym niebie :) Temu serialowi zdecydowanie brakuje ostatnio humoru!
Świetne promo:) Blair będzie sobą czyli intrygantką, super :D I ten głośny śmiech Chucka, jak dla mnie wielki plus no i moje słodziaki czyli Nola <3 Wszystko zapowiada się dobrze ;)
Włanie mi o to chodzi ze ten usmiech jest dziwny - chyba rozumiem dlaczego Chuck nie moze się śmiac za duzo:D
A Blair będzie udawala Dianę? Teraz rozumiem dlaczego zalozyla taką wyzywającą,krótką kieckę - totalnie nie w jej stylu.
To był uśmiech tzw." pełną gębą" :) Może ten śmiech to reakcja Ed'a na akcent Leighton? :) Powiem szczerze, że w tej chwili czekam z wytęsknieniem na sceny z Blair "Jezzzzzz, you're adorable!!!" i ten akcent :)
No sukienka nie w jej stylu, ale według mnie wygląda lepiej niż ostatnio w jej stylu na starą ciotkę. Przyda się trochę odmiany ;) Jest Chair - jest intryga i tak trzymać ;)
W 5x21 czyli w ostatnim odcinku wyglądała swietnie - zwlaszcza w tej rózowo-pomaranczowej sukience, dobra fryzura, dobry makijaż. Po prostu stylisci raz trafią a raz nie. Im mniej kombinują o zdają się na tradycyjne rozwiązania tym lepiej.
W kolejnym odcinku znowu będzie dobrze umalowana i uczesana - widzialem zdjęcia jak miała nałozoną na tę niebieską sukienkę piękny bezowy trencz. Bardzo posta,ascetyczna i elegancka stylizacja. Sama w sobie kiecka jakby ktos ją wyrwał z szafy Diany - na Blair trochę przykrótka ale jako ze to mloda dziewczyna to jej wolno:P Natomiast w 5x23 mozna się przygotowac na powrót babcinej Blair - luzny plaszcz, wielkie korale i kok w stylu Lily...ugh
Bardzo dobre promo, wreszcie coś z dawno B., na którą wszyscy tak czekają :D A sukienka też mi się od razu skojarzyła z Dianą :p Za to uśmiech Chucka faktycznie nieco dziwny, lekko mnie przeraża...
Z tego co mowili producenci to 5x21 mial pokazywac dawna B. xD
A tu maly smaczek ....
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m2yqvaDETD1qzdyeno4_250.gif
hahahaha, przerazajacy <3
haha zapowiada się niezły odcinek!! Wreszcie Blair powraca :)
A uśmiech Chucka rozbraja. xd
W końcu wspólne sceny Chucka i Blair:D I już wiem co oznaczały spoilery, że ojciec Chucka żyje:P Nie chodziło o zmartwychwstanie Barta:D
Byly szczególowe spoilery ze Bart zyje. Nie ze ojciec Chucka tylko sciśle sam Bart. Lily będzie dokonywala wyboru między nim a Rufusem. A Bart będzie się tlumaczyl z tej maskarady. A Jack nie jest ojcem tylko to kolejny falszywy trop. Tak by wynikalo ze spoilerów.
No właśnie, jak Jack mówi w promo "If anyone finds out" to pewnie chodzi mu o to, że "jeżeli ktokolwiek dowie się że Bart żyje", a my mamy na razie myśleć, że on ma na myśli "jeżeli ktokolwiek dowie się, ze jestem ojcem Chucka". Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :D
Hahaha moze sie okaze, ze Jack i Bart zrobili sobie identyczne tatuaze ;D i stad ta wytatuowana reka na zdjeciu od Elizabeth a ze Chuck zawsze widzial ojca w garniaku to nie zdawal sobie z tego sprawy ;P
A nie było tak ze Elizabeth byla kochanką Jacka. To ze urodziła dziecko Barta nie oznacza ze byla mu wtedy wierna:D
Za duzo tych kandydatow na ojcow i matki Chucka ;P Chuck powinien przeprowadzic jakis konkurs, randka w ciemno czy cos ;P wszyscy siedzieliby za wachlarzem, a Chuck zadawalby im pytania i ostatecznie wybralby sobie osobe, ktora mu najbardziej odpowiada ;D hehe
Dla mnie to juz komedia. Taka moda na sukces. Matka jedna ojców stu. W modzie tez tak niby bylo ze Ridge byl synem Erica przez prawie 20 lat trwania serialu a potem nagle ze jego matka miała romans:D
Nareszcie jakieś sceny Chair !! :D haha .A promo jest bardzo intrygujące , ciekawe jak im wyjdzie ten odcinek. Wszystko jest dobre, co bez Dair .
hm dla Ciebie, dla mnie wszystko dobre co bez Vanessy i trzyma sie jakiejs logiki :D
Ach <3 jesteś fanem mody? :D Był okres że też byłam jej wierna i obczajałam każdy wątek i kondygnacje rodzinne :p potem niestety zabrakło czasu...
Nie ogladalem od 5 lat ale slyszy się to i owo od babci i dziadka :D Poza tym czasam dla jaj oglądam co ciekawsze akcje wrzucone na yb. GG wysiada :D
oglądam jeden odcinek tygodniowo bo juz dawno temu oglądnęłam stare sezony i nie pamiętam dokładnie, dlaczego myśleliśmy, że Bart umarł...? to znaczy, według wcześniejszych odcinków jak doszło do śmierci Barta?
up
Już jutro będzie mozna komentować:P
Odcinek napisał Jake Coburn. Ten sam co napisał 5x17. Wzięli go do tego epizodu bo on chyba z obecnych scenarzystów umie pisac najlepsze sceny grupowe bohaterów, a wiadomo ze kilka ich teraz będzie. Mozna spodziewac się duzej dynamiki, nagromadzenia róznych wydarzen/sekretów/intryg ale z drugiej strony tak jak 5x17 jego odcinki są dosyc chaotyczne, czasami wkradają się nielogicznosci, niektóre sceny mogą być napisane w dosc niejasny w odbiorze sposób i moze byc tez czasami takie wrazenie jakby to było robione w pośpiechu. Zobaczymy jak sobie poradzi.
5x23 pisze Matt Whitney który napisał 5x14, wg jeden z najlepszych odcinków tego sezonu.
Chociaż autentycznie kocham Dair i uważam ich związek za piękny muszę z przykrością stwierdzić,że scenarzyści tworzą tak te odcinki,że rzeczywiście Dair wydaje się nudne,a jak przychodzi Chair to od razu coś się dzieje,jest jakaś akcja, Blair jest w swoim żywiole,nie podoba mi się.
Dan i Blair mogą byc przyjaciółmi, mogą gadac sobie o filmach i robie sobie małe złośliwości, ale jako para są beznadziejni. Teraz będzie odcinek gdzie Blair i Chuck znowu będą razem intrygowac i Blair od razu odżywa. Dan chyba jednak najbardziej podobał mi się z Sereną.
Jest intryga, no i? Co to ma wspólnego z "ciekawoscią " związku Chair? To nie będzie taki osobisty watek Chuck i Blair tylko będzie dot. wszystkich bohaterów z wyjątkiem Dana. Jako ze to teraz pion fabuły (wątek z Jackiem) to chyba wiadomo ze będzie dobrze napisany. Indywidualne wątki z Blair z Chuckiem byly w tym sezonie tagiczne - wystarczy sobie poczytac co pisali o Chair ludzie około odcinka 5x14 - ze nunde, ze się wypalilo - etc.
Mi tam się nie podobał tylko 5x20. Dair miał pod dostatkiem ciekawych odcinków w tym sezonie ze jedna wpadka, niezbyt uzdolnionego scenarzysty (Krinsky) nie zaprzepaszczy tego. Wystarczy przpomniec sobie 5x02, 5x03, 5x10, 5x14, 5x17, 5x18.
Cała pierwsza połowa sezonu z wątkami Chair to jedna wielka nuda i ziew. Blair i Chuck u psychologa zZZz, Blair jak głupia chce pocałowac Chucka zZzZ, Blair i jej wyznania miłosci:/ nie będę dalej pisał.
Teraz będzie jakas intryga - ale to juz wątek głowny tego sezonu (czyli tajemnica Jaka/ Barta) a nie zasługa Chucka ze bedzie ciekawie. Poza tym scenarzysci wpadli na taki pomysl, ze Dan naprawi Blair (a to nie jest przyjemna funkcja) i jak juz ją postawił na nogi inne postacie będą "spijac smietankę" w postaci naprawionej Blair. Ogólnie szkoda ze nie postawili na komedię jak wczesniej- ale B był potrzebny ten wątek "naprawczy" bo cały sezon była dziwna i nieswoja.
Tak....ale większość scen,które uwielbiam i uważam je za przecudowne miały miejsce przed tym jak Blair i Dan zostali już parą,a w czasie gdy kroczyli ku sobie.;) jak juz zostali parą to może parę scen, tak ,zgadzam się pięknych,ale ogólnie jakoś powiało nudą,nie wiem czy to przez Dair czy ogólnie jakiś brak pomysłu na fabułe... no nie wiem,lubię Dair,ale czegoś mi tu brak,takiej dawnej iskierki,która była między nimi...
Scenarzysci mają pewne problemy z pisaniem par w związkach :P Zwłaszcza jak nie chcą im robic problemów :P (dlatego nie łączyli Chair w stały związek bo nie wiedzieli co z nimi zrobic :P) Ale problemy się zaczną i to niedługo - a w finale .... SPOILER..... Dan i Blair z dosyc dramatycznych powodów się rozstaną i Dan mozliwe ze wyjedzie do Rzymu. Daje to dobre znaki na 6 sezon - bo znowu będą się schodzic - a to juz scenarzysci potrafią dobrze pisać. A jak dojdzie złosc etc to juz w ogóle będzie dobrze. :)
Napiszę to zanim będzie epizod wyemitowany :P Coburn to zwolennik Chair i lubi pisac ich wątki -- raczej jezeli nie ma wytycznych (ze musi napisać dobrego Dana) to zrobi z Dana w tym epizodzie "tego złego" i zazdrosnego dupka :P. Juz się przygotowuję na ten cios :D
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;P Jak mi zniszcza Dana to bedzie wojna ;)
Wlasnie sie zastanawiam czy ogladac na live streamie czy poczekac do rana. Nie wiem czy jest sens zarywac nocke dla Chair-centrycznego odcinka ;P
Bedzie podobno wielka kłótnia miedzy nimi :P
Zawsze to cos nowego :D
Miedzy DB rzecz jasna:P
Ale z drugiej stroy napisal 5x17 jak zeszli się DB i zatrollował fanów Chair z tekstem Dan, Dan, Dan :P
Ale pewnie mial pozwolnenie Safrana, który był autorem 2x25 :D
Wlasnie az sie zdziwilam, ze Jake napisal cos tak okrutnego dla fanow Chair jak 5x17;P glownie przez to trollowanko wlasnie, przeciez mozna bylo polaczyc Dair na rozne sposoby, nie mieszajac w to zadnych paraleli z Chair.
Ogólnie będzie milion scenek, akcja będzie się zmieniała co 5 minut i będzie trochę bałaganiarski ten epizod pewnie. Mając w pamięci 5x17 jak Georgina latała po całej stypie i udało jej się podsłuchac kazdą rozmowę, a Chuck dał się podjudzic w ciągu jednej milisekundy ..... Blair chodziła jak we śnie cały odcinek i była taka jakas uległa. Oj będzie chaos, zwlaszcza jak tyle brudów wyjdzie na jaw.
Ale Matt Whitney pisze 5x23 - to ten od 5x14 i lotniska:P Uwielbiam ten odcinek - sceny z Dair były mega, więc moze bedzie fajnie w następnym epizodzie.
Oj tak, tak :) Juz sie nie moge doczekac, nawet jesli nie bedzie tak naladowany komicznymi scenkami jak odcinek z lotniskiem :)
Nie no w dalszym ciagu daje szanse 5x22 ;P moze pozytywnie mnie zaskocza :)
Jak juz dają kłótnie to by mogli dac angry sex:P Taka okazja nie często się zdarza:D
A Goodman pisze finał.... z jednej strony autorka 5x02 a z drugiej 5x11 (ale scenka u Very Wang tez była śliczna :D)
Dan będzie śledził w taxi Blair w tym epizodzie:P Boje się ze zrobią z niego takiego trochę przerazającego podlądacza...mam nadzieję ze nie.