Czyli rozmowy na każdy temat. Jako że wszyscy zgodnie stwierdzili, że atmosfera na subforum GG jest wyjątkowa, to możemy ją tutaj podtrzymać rozmawiając o wszystkim i o niczym ;)
Pozdrawiam! :)
#Nowplaying: http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ
Ja tam jestem zakochana w muzyce z Supernatural, rockowe klimaty, mam ten gust po tacie ;P
Choć tak naprawdę to ja mogę słuchać wszystkiego.
W GG z każdym sezonem jak dla mnie była coraz lepsza muzyka, bo w pierwszym sezonie pamiętam chyba tylko same radiowe hiciorki ;p A z VD też sciągnęłam cały soundtrack i się zakochałam..
Ja uwielbiam ścieżki dzięwkowe filmów. Bardzo lubię ścieżkę Shreka (Shrek!!), Housa, HSM (:P, kiedyś to kochałam). GG, według mnie, bije wszystko:P
Ja z VD nic nie mam muszę to naprawić :P
Tak HSM, miałam świra, ja z moimi przyjaciółkami odliczałyśmy dni do premiery kolejnej części xD Ale była beka wtedy. Nienawidziłyśmy Vanessy, z resztą jej cały czas nie lubię xD
Ja miałam i mam plecak z HSM, ale go już nie noszę. Wiocha teraz na całego:P A którą część najbardziej lubisz? Ja 2... Szpanuje:P
Kochałam się w Troyu(jak chyba wszystkie dziewczyny:P), ale najbardziej lubiałam Sharpay (chyba tak to się piszę), no a potem Ashley i jej piosenki.
No to widać jesteśmy bardooo podobne. Ja dokładnie tak samo ;D Przez długi czas ogólnie interesowałam się karierą Ashley ;P
Ja też. Ja ogólnie wtedy przechodziłam frazę "blogowania". Co chwilę zakładałam i usuwałam bloga na onecie:P Chyba najwięcej z nich było o HSM... A co do Ashley to kocham piosenkę It's Alright , It's Ok (czy jakoś tak).
Jeszcze mam pytanko, kiedy kończy się miejsce w temacie?? Bo widzę w niektórych tematach, że w innym się miejsce kończyło...
Kto oglądał HP 7 part II?
Ja też!!
Chyba jeden jeszcze z moich blogów istnieje ;P
OMG tak istnieje xD Ale żałość cała grafika nie działa ;/ a ostatnio jak sprawdzałam to było ok :P
Ja mam jeszcze bloga o Debby Ryan, a nie dawno usunęłam o Greggu jakimśtam z Czarodzieje z Waverly Place. Tak poza tym to miałam świra na punkcie seriali DC:P
Ja też xD [każdy mój post będzie się zaczynał od "ja też " XD ]
Widziałam HP. byłam w dniu premiery, dziwnie że to koniec...
OMG. Ile nas łączy:P Ja uwielbiałam HP. Najbardziej podoba mi się 4 część, 1 i 7(obydwa party). Ależ to ułożyłam po kolei:P
Albo panią:P
Ale ja byłam 2 razy w Gdańsku.. Na Zielonej Szkole...
Masz Gadu-Gadu?
Ileś procent ma AQQ, Jebber(podoba mi się nazwa::) i Tlen. A dasz numer? Moze przez PW?
Ja też miałam Aqq, GG i Tlen/. Jeszcze tylko Jebber:P Nie no, ta nazwa mnie przeraża:P
Tak szczerze to nie pamiętam ustaleń co do nowego tematu xD
Więc może lepiej zaczekajmy :D Chyba, że któraś chętna załozyć. Jakaś pustka tutaj od dwóch dni ;)
Powinnam spać, odsypiać właściwie dzisiejszy dzień ;P
Wstałam o 6 ;/
Pojechaliśmy z Niemcami do Stutthofu, tam chodziliśmy z przewodnikiem, nasz - polski - uwinął sie w godzinę a ich gadał ok. 1,5h. Ale zbytnie nie mówili co i jak wrażenia.
Potem byliśmy w Malborku, ale tylko Niemcy zwiedzali zamek bo każdy z nas już był minimum 3 razy :P wiec poszliśmy sobie do McDonalada xD
Potem mój brat miał urodziny i mieliśmy znajomych wiec razem z Niemką graliśmy w karty i w Monopol - to standard - a totem jak został tylko mój kuzyn oglądaliśmy filmiki na YT..
Teraz oglądałam z nią Kac Vegas ;P i poszła spać ;]
Dzień w skrócie ;P
Wow, ja nie byłam w Malborku, a chętnie bym odwiedziła :D
W Monopoly też bym pograła, gra dzieciństwa normalnie ;D
No to pracowity dzień miałaś ^^
Aniu, dziękuję za słowa uznania dla mojej historii xD
Ja w monopol gram przy okazji wszystkich możliwych zjazdów rodzinnych. Najpierw siedzimy godzinę i nie wiemy co robić potem gramy w monopol a potem jest fajnie ;P
U mnie przez Eurobiznes kiedy grałam z kuzynką doszło niemal do wojny :D Od tego czasu unikamy tej gry :)
Scrabble to zawsze w moim wykonaniu jest 'radosna twórczość' xD Ja takie tam słowa wymyślam, odmieniam beka ogólnie. zawsze się uśmiejemy z tych słów.
Grałyśmy w nocy, a chyba pół bloku później słyszało naszą kłótnie :D Po 2 godzinach jakoś doszłyśmy do porozumienia, moja siostra mediator jakoś nas pogodziła :D