PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108175
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czyli rozmowy na każdy temat. Jako że wszyscy zgodnie stwierdzili, że atmosfera na subforum GG jest wyjątkowa, to możemy ją tutaj podtrzymać rozmawiając o wszystkim i o niczym ;)

Pozdrawiam! :)

#Nowplaying: http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ

BeautyAndStupid

Oglądam Supernatural, zresztą już wspominałam. Obecnie jestem na 5 odcinku 5 sezonu.
Pierwsze 3 sezony są najlepsze, najśmieszniejsze..
Jak wrażenia do tej pory? Który ci się bardziej podoba to istotniejsze ;D Dean czy Sam?

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Haha, cos czuje ze predzej czy pozniej tez zaczne ogarnia SN :D

kilmenyy

Naprawdę warto :P
Ja to zaczęłam oglądać w 2006, jak puścili to na TVN o 23:30. Jak nie mogłam zasnąć to włączałam telewizor i oglądałam. A miałam wtedy 12 lat to te straszne demony co tam latają mnie przerażały XD to większość pod kołdrą widziałam XD I tak obejrzałam kilka odcinków a po roku gdzieś tak zaczęliśmy całą rodziną oglądać ;)
Serial jest super tak jak mówię pierwsze 3 sezony w szczególności, jak Dean puści jakiś tekst to można się śmiać bez końca :P I robi boskie miny ;D Nie chce spoilerować wiec za dużo nie powiem ale właśnie od 4 sezonu im tam się wszystko sie komplikuje i jest mniej tych śmiesznych scen ale się zdarzają :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Żeby tak ze mna rodiznak cchiala takie seriale oglądać.. :D
Haha, kusisz oj kusisz, jak tak dalej pojdzie to zaczne oglądac zaraz po grze o tron ;D

kilmenyy

Zacznij, bo jestem ciekawa kogo polubisz bardziej Sama czy Deana, ale coś już czuje że Deana. On jest boski <3

ocenił(a) serial na 6
alkamb

Natrafiłam właśnie na ten filmik ;)) http://www.youtube.com/watch?v=1iE58dbYLE0&feature=player_embedded
I muszę przyznać, że choć kocham Ian'a to Paul jest tu naprawdę uroczy ;)

frejabeha

Widziałam już ten filmik, beka ze był w Polsce, znaczy ponoć cały czas jest.. Może ktoś na forum jest z Gliwic to go złapie na ulicy i nam autografy załatwi ;P

ocenił(a) serial na 6
alkamb

Ja bym go jakoś sprytnie przekonała, żeby zadzwonił też po Iana, Alarica i Elijah. Mogłabym umrzeć ;)

alkamb

Nie mogę edytować więc:

""I would love to come to Warsaw Poland TRUST ME! I'll get Paul Wesley to take me this year:)""
To Ian napisał na swoim Twiterze bo go jakaś fanka do Polski zapraszała. ;P

ocenił(a) serial na 6
alkamb

Paul się nie popisał, mógł wziąć Iana ze sobą... i jakoś sprytnie pozbyć się Niny ;)). Dobra skończę, bo brzmie jak 12-letnia psychofanka haha

frejabeha

E tam wszystkie tu jesteśmy jak 12 letnie psychofanki xD

ocenił(a) serial na 6
alkamb

Tak w ogóle to filmwebowskie forum TVD jest strasznie kiepskie. Trudno tam się doszukać jakiś konkretnych info. I co chwile widzę jakiś temat "Liga Obrony Damona"... padłam ;p

frejabeha

"Liga Obrony Damona" XD
Poważnie ?!
Leże z tobą XD

ocenił(a) serial na 6
alkamb

Taaaak, jeszcze lepsze haha :

Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).

frejabeha

Za pierdziele XD
Tak się śmiałam że aż się zadławiłam piciem XD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ej dziewczyny wbijamy na forum tvd ? hahahaha, ja nie pamietam kiedy tam bylam, ale ta liga mnie powalila, az zaraz se obadam hahhaahhhah :D ale głupawka!

a ten filmik dobry, podoba mi sie tutaj :D i to jego cześć, jak słodko :D:D ale nawalił że Iana nie wziął ze sobą :(

użytkownik usunięty
kilmenyy

szczerze wam nie radzę xD

kilmenyy

Jeszcze go nam przywiezie.
Tak czytałam gdzieś na jakimś forum co by zrobiły jego fanki jakby go zobaczyły... ja kurcze nie wiem czy bym miała odwagę tak zagadać i nawet o autograf poprosić ;P Bałabym się ze mnie oleje a ja zmienię o nim zdanie xD

użytkownik usunięty
alkamb

myślę, że by nie olał, na jakimś koncie na fb widziałam jego fotki z fankami, on się chyba przytula z każdą xD

ocenił(a) serial na 7
kilmenyy

Ja tam weszłam parę razy, ale jakoś czuję się tam nieswojo, więc raczej nie będę tam 'uczęszczała':) LOD jest zdecydowanie dowcipem dnia, kto na to wpadł? Może powinnyśmy założyć konkurencyjny SOS (Stowarzyszenie Obrony Stefana)?
A filmik jest rzeczywiście świetny, szkoda tylko, że Paul nigdy nie przedstawia się polskim nazwiskiem, tylko zawsze tym 'zangielszczonym'... Ale i tak uważam, że jest uroczy, kiedy mówi po polsku:)

Karolina1

Może załóżmy "Stowarzyszenie Obrony Chucka" xD

użytkownik usunięty
alkamb

Jasne. Chcę być honorową członkinią xD

kilmenyy

Paul świetnie mówi po polsku. Ma lepszy akcent niż niejeden Polak wyjeżdżający na kilka lat za granicę. No i poprawnie odmienia rzeczowniki i czasowniki. Jestem pod wrażeniem.

lily333

Ja byłam w szoku jak on tak płynnie powiedział całe zdanie, myślałam ze powie max "Cześć Jestem Paweł"

użytkownik usunięty
alkamb

Ja kocham jak w pewnym wywiadzie powiedział, że lubi pierogi xD to było meega urocze :D

Znalazłam nawet!
http://www.youtube.com/watch?v=XPGG9Om1uj0

użytkownik usunięty
frejabeha

podpisuję się pod tym ;p

ocenił(a) serial na 8

Jateż uważam że swietnie mowi po polsku. :) Podoba mi się na tym filmiku, fajny jest. :D
Z każdą się przytula? :( Kurcze, a ja myślałam że tylko do tyc wyjatkowych i sie rozmarzyłam że ja byłabym w tym wyjątkowym gronie ;DD Nie no żartuję, nie wiem jakbym zareagowała na jego widok, ale wrzeszczeć i piszczeć- nieee, to tylko napalone 12 latki, chociaż... kto wie, haha, jakby na mnie spojrzał to chyba bym się rozpłynęła pod jego urokiem. :D

"Stowarzyszenie obrony Chuck'a"- zaraz zaloze taki temat! Jak one maja swoja lige to my swoaja! :DDD
A na tvd zaraz sobie wejdę i chociaz poczytam, może nawet gdzies się udzielę, to "będziemy go bronic do ostatniej kropli krwi" mnie powaliło na łopatki <hahaha>

użytkownik usunięty
kilmenyy

"będziemy go bronic do ostatniej kropli krwi" żebyś się nie zdziwiła, one to traktują bardzo serio ;p

ocenił(a) serial na 8

Żartujesz? :D Nie no to ja tym bardziej nabieram ochoty żeby zaraz odwiedzic to forum! :DD:D:

użytkownik usunięty
kilmenyy

Opowiedzieć Ci moją przygodę tam? xD

ocenił(a) serial na 8

No pewnie! Ja wgl ejstem chętna zbierać ekipę z tego forum i zawojowac tam haha :D
Zamieniam się w słuch ;>

użytkownik usunięty
kilmenyy

Obejrzałam 2 sezony TVD to myślę sobie, że i na forum zajrzę bo tutaj fajnie to tam pewnie też :P No to zajrzałam, napisałam parę drobnych wypowiedzi, chociaż ciężko było się odnaleźć bo tam wszystko jest off topem, nie ma nigdzie przejrzystych informacji :P na moje nieszczęście udzieliłam się w grze gdzie eliminowało się najgorszą scenę, zagłosowałam i się zaczęło :D oburzenie, oskarżanie o to że jestem fejkiem itp. xD bo nie głosuję na Damona! później coraz gorzej, tam najlepiej w ogóle nie wypowiadać się na temat Stefana :D http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Pytania+dotycz%C4%85ce+serialu+cz.+2,1629277 tutaj na 8 i 9 stronie możesz sobie przeczytać :D Napisałam kiedyś już tutaj o tym forum, na co one zareagowały oburzeniem na swoim, teraz pewnie też tak będzie :P

ocenił(a) serial na 8

Hahahah, ja też jestem zwolenniczką Damona ale bez przesady.. xD To już jakiś fanatazm jest! :D
Chętnie bym już etraz przeczytała, ale gorąca woda w wannie wlasnie na mnie czeka, ale jak tylko wrócę to to ogarnę, musiałaś się tam nieźle uśmiać pisząc z nimi. :D:D

użytkownik usunięty
kilmenyy

haha to miłej kąpieli :D to dla mnie nie było nawet zabawne jak zobaczyłam jak poważnie one to traktują, to było zaskoczenie! :D no ale okej, nie czepiam się tak, każdy robi to co lubi :D

Kurcze oni nas tu szpiegują XDD
Stałaś się ich celem numer 1 ;D
Jak myślicie, kto jeszcze nas szpieguje, błahahaha xD

Teraz na serio, my się kłócimy Chair - Dair ale jacyś tacy spokojni jesteśmy XD

użytkownik usunięty
alkamb

Nie strasz mnie! :D
No to samo już gdzieś pisałam, u nas nawet jak jakaś kłótnia to nie ma takiego problemu :D

My zasypujemy się 30 cm wypowiedziami ale panuje spokój i harmonia ;D

Ja kilka razy chciałam się na tamtym forum wypowiedzieć, ale w większości tematów jest już 300 wypowiedzi, a ja nie mam tyle sił by to nadrabiać ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Zwłaszcza, że nie są na temat xD

Kurczę, głodna jestem, a tu już 22.. rozgrzeszcie mnie, że mogę jeść o tej porze :P

ocenił(a) serial na 7

Boże, przeczytałam parę wypowiedzi na tym forum i jestem przerażona! Nie dostajesz czasem jakichś listów z pogróżkami?
Strach się odezwać, bo zaraz cię zagryzą... Myślałam, że ten LOD to jakiś żart, ironia, ale widzę, że one serio są gotowe 'bronić go do ostatniej kropli krwi'... Żenujące.

użytkownik usunięty
Karolina1

Jeszcze nie dostaję ale po tej rozmowie tutaj to kto wie, haha :P

kilmenyy

Ja tam się chyba boje xDDDD

użytkownik usunięty
kilmenyy

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/164516_1265225607260_1728360190_4 75144_4949313_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168971_1827004717612_1315115727_3 2148194_1512936_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/164374_497697352295_547642295_583 7226_4716662_n.jpg

Na dowód :P

Nas tam by chętnie przytulił ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ile aj bym dala żeby znaleźć się na miejscu ktoreś z nich..... <buja w oblokach>
Dziękuję haha, kąpiel byla mila, a ja teraz jako nowo narodzona xD, smiegam na to forum poczytac co nieco, żeby się zorientować w temacie hahahah, ale jeżeli one to serio tak poważnie traktują to chyba ani się nie wypowiadam.. Albo napisze coś specjalnie glupiego i poczekam jak mnie zbesztają, to może być zabawne xDD A dzisiaj mam jakoś ze wszystkiego ubaw i glupawka mi nie mija także tego.. :D:D:D

ocenił(a) serial na 7

To są naprawdę świetne zdjęcia. Zazwyczaj jak widzi się zdjęcia fanów z ich idolami, to ci idole mają miny pt. 'Tylko nie pobrudź mi swoim plebejskim ciałem mojego drogiego płaszcza od Burberry', a Ian wygląda zupełnie na odwrót, zwłaszcza na tym pierwszym zdjęciu. Jest to tym bardziej fajne, że, powiedzmy sobie szczerze, te dziewczyny nie wyglądają jak modelki Victoria's Secret. Naprawdę widać, że facet nie stara się tworzyć między sobą a fanem jakiejś bariery, dystansu. Przynajmniej dla mnie tak to właśnie wygląda:)

ocenił(a) serial na 8
Karolina1

Zgadzam sie w 100%. Też na to zwróciłam uwagę.:)

Przeczytałam ye wypowiedzi na forum tvd i... Jestem w totalnym szoku! xD
Masakra po prostu, nie piszę tam nic.. Może i by mnie nie zagryzły bo jestem zwolenniczką Damona, aczkolwiek gdyby cos im się nie spodobało w mojej wypowiedzi, to nie wiem jaką ponioslabym karę... xD Niee, ja wolę zdecydowanie forum plotkary, czasami pisze teksty 2 metrowe ale wiem że żadna mnie nei zlinczuje bo panuje tu mila i rodzinna atmosfera.. :D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Jestem tego samego zdania ;)

ocenił(a) serial na 8
Number_Fourteen

Wiec jest nas wiecej. :D
Okej, ja spadam spac, zycze dobrej nocy wszystkim! ;*

ocenił(a) serial na 6
kilmenyy

Jezu.. właśnie przeczytałam ten wątek z tamtego forum. Myślałam, że z tą Ligą Obrony Damona, to tak dla jaj. Nie pogryzłyby mnie pewnie, bo też kocham Damona, ale bez przesady, to tylko serial.
Jak ja się cieszę, że my tutaj mamy taką hmm rodzinną atmosferę, kojarzę większość z Was po nickach, nikt mnie nie pobije, jeżeli napiszę, że kocham Dair, someonelikeyou jest naszym spoilerowcem i wszystko jest przejrzyście napisane. Co do tamtego forum to pół godziny szukałam jakiś ciekawych spoilerów (takich jak te nasze), ale w końcu spasowałam. Natrafił ktoś tam na jakieś info dotyczące nadchodzącego sezonu?

ocenił(a) serial na 8
frejabeha

Ja nie doszukalam się niczego, przeczytałam tylko te 2 strony gdzie tak wszystkie najechały na Blair i nie wytrzymałam. xD
Masakra jakaś. Tam jakaś dziołcha rządała konkretnych argumentów, po jej postach wywnioskowałam że byłaby w stanie zabić gdyby Blair również napisała że woli Stelenę, bo ładnie razem wyglądają..
No bez jaj, rozumiem że ktoś chce podyskutować, ale takie szczycenie się ile to ma się argumentów i każdy ktory przemawia na korzyść Stefana jest w stanie obalić to jakaś paranoja.
A niech sobie dziewczyny wolą Stefka bo wg nich lepiej pasuje do Eleny, to ich sprawa i ich opinia, to jest serial a nie kurcze nie wiem.. Jakaś walka, ktory lepszy.
Kocham Damona i zgadzam się że on i Elena będa tworzyć parę idealną, ale wyklócać się zaciekle z osobą z odemiennym zdaniem od mojego... Nie, to już jest psychiczne... :D :D

A ja już myślałam że razem z Alkamb i MotherChucker świrjemy, w kilku tematach tyle offtopu narobilyśmy że masakra, ale widzę że jednak są osoby na tym portalu mniej zrównoważone, także mogę się poczuć jak normalna. :D :D