Czyli rozmowy na każdy temat. Jako że wszyscy zgodnie stwierdzili, że atmosfera na subforum GG jest wyjątkowa, to możemy ją tutaj podtrzymać rozmawiając o wszystkim i o niczym ;)
Pozdrawiam! :)
#Nowplaying: http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ
Mi szczerze mówiąc podoba się zły i dobry Damon. W oby dwóch jest coś uroczego. W tym złym to jak ukrywa że ma tą ludzką stronę, i podoba mi się jak stara się udowodnić ze jest zły :P A w dobrym, po prostu jest słodki ;D
Obejrzę ten film czym prędzej XD Chciałam go zobaczyć ze względu na Kate Hudson bo bardzo ją lubię, jest jedną z moich ulubionych aktorek, a tu widzę że jeszcze 'będzie na co popatrzeć" XD
Mnie też się podoba w obu wersjach! :D Kocham go, ach..
Polecam, naprawde warto, jak znajde w necie dobra wersję to chyba obejrzę jeszcze raz :D Jest na kogo popatrzeć, ojjjj jest :D
Hahaha :D
Na moich drzwiach nadal są plakaty z : paramore, pattinsonem, RBD i z tej telenoweli nie igraj z aniolem :D fajnie by bylo w kinie popytac o jakies plakaty, ale zapewne z tych serialowych nic nie ebde miec :(
a patrz na to:
http://i52.tinypic.com/dvr4i1.gif
rozpływam się <333333333 :D
Rrrr <3
Zamęczałam przyjaciółkę i wysyłałam jej takie :
http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Damon-Salvatore-damon-salvatore- 23175567-500-282.gif
http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Damon-Salvatore-damon-salvatore- 23175542-500-282.gif
http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Damon-Salvatore-damon-salvatore- 23175534-300-169.gif
http://images4.fanpop.com/image/photos/23100000/Damon-Salvatore-damon-salvatore- 23175528-500-264.gif
http://images4.fanpop.com/image/photos/22800000/Damon-3-damon-salvatore-22842636 -500-305.gif
Awww jaki on jest cudowny <3
O matko, jakie piękne! <3 az sobie ktorys wstawie do podpisu na jednym forum gdzie pisze :D
Ktos gdzies pisal że Derek jest lepszy.. Pff, Damon wymiata! :D Jejku jak ja go kocham <3 I Chuck'a oczywiście :D
Ej! Albo źle go w googlowałam ale ludzie się nie znają xD
http://images4.fanpop.com/image/photos/22700000/Teen-Wolf-Derek-Hale-tyler-hoech lin-22775788-817-1222.jpg
to on?
Tak, to jeston. :D Mnie tez sie podoba, ale moim zdaneim Damon jest po prostu o niebo lepszy, mam do niego słabość :D
Mnie zdecydowanie bardziej się podoba. Ian dla mnie nie jest nawet przystojny. I to abstrahując od Demona, nie spodobał mi się z wyglądu już w Lostach.
Jak dobrze że jest do kogo wzdychać.. :D Szkoda, że w moich okolicach raczej nie a takich osób.. Chociaż w sumie jest.. Mój nowy sąsiad, może nie aż tak nowy, ale mieszka tu o wiele krocej niż ja, mega przystojny, ale nie bede mu przeciez dzień dobry mowic, bo nie wydaje się być dużo starszy,.. A tak od samej siebie zagadać to się trochę wstydzę.. ;<
Dokładnie ;/
Ja mam mieć sąsiada Amerykanina, buduje dom, ponoć ostatnio był żeby zobaczyć jak tam idą prace, ponoć ubrany w czarną skórzaną kurtkę, jak z jakiejś mafii :P
O tak, prawda!
Ostatnio widziałam w drodze na plaże faceta w różowych spodniach do kolan, w białych skarpetkach podciągniętych do nieba i sandałach... koszmar ;/
Moi też! :D
Dokladnie, skarpety w sandałach, albo jak widzę jakiś z arafatką i obcisłych rurkach to nie moge po prostu.. -.-
Zero gustu, tepi kolesie ciągle zaczepiają, a ci fajni zazwyczaj albo już zajęci albo po prostu nie odzywaja się.. ten sąsiad mnie si,e starsznie podoba, przyjaciółka mieszkająca 2 klatki obok też do niego wzdycha za każdym razem gdy go widzi i namawia żebym ktoregoś dnia po prostu z uśmiechem powiedziala: "cześć sąsiedzie!", ale mnie chyba nie stać na taką odwagę noo xD A on pewnie 1 sie do mnie nie odezwie kurde ;/
Ja mam takiego sąsiada, nawet fajny ale któregoś razu szedł w RÓŻOWYCH rurkach, rozumiesz to?! Chłopka w Różowych rurkach!!
Umarłam...... coś tak czuje że jest gejem, widziałam jak kiedyś szedł z jakimś chłopakiem, może to zwykły kumpel ale jakoś tak razem szli że miałam wrażenie że coś jest na rzeczy XD
O nie, to wmoich oczach bylby juz na straconej pozycji. xD Różowe rurki no bez przesady, ja pierniczę :D:D:D
Tez mam takiego kumpla, teraz mieszka w Australii wiec go nie widze haha, ale kiedys patrze na rpzystanku a tu koles z obcislymi spodniami, rozowa bluzka, arafatka i tak dziwnie ulizanymi wlosami na żelu.. No po prostu masakra..
Akurat dziś widziałam tylu facetów w skarpetach i sandałach, że aż napisałam do kumpeli smsa skąd to zjawisko skoro tyle się o tym mówi, a ona że pewnie nie mają lustra, internetu i znajomych :D
Pewnie nie mają... XD
Teraz jest paskudna pogoda wiec nie doświadczyłam widoku gości w skarpetkach, całe dnie siedzie w domu grając w simsy i zaglądając tu :)
Gdzie to słońce ?!
Eee... To nie ja zwinęłam Słońce. Jedynym ratunek- simsy. Mam przynajmniej fajną rodzinkę odkąd odkryłam zalety ściągania karnacji, ubrań, mebli ;p. Znalazłam nawet ubrania z Plotkary...
jeśli któraś z was poluje na plakat Damona to w media expert jest taki duży kinowy za 20 zł. Już go mam :) No i w tej gazecie 'Świat seriali' (nie wiem, który to numer, bo to gazeta mojej babci, na okładce są chyba bohaterowie Pierwszej miłości o ile dalej gra tam ten cały Paweł) jest plakat Damon - Elena, a na drugiej stronie RBD, więc któraś z was z tego co wyczytałam miałaby problem na którą stronę powiesić :)
Ktoś pytał o The O.C. Ze swojej strony mogę powiedzieć, że kocham każdego bohatera, cały soundtrack, a wiele scen śni mi się po nocach. Serial oglądałam wieki temu, a regularnie do niego wracam. Mam wielki sentyment ;)
U mnie też pada!! Mam dość ;/ Cale dnie przed kompem ahaha :D Ale simsy mnie juz nie rkeca, wieki temuw nie gralam. Najwieksza frajde mialam z zabijania, topieniaw basenach i pozneij jak usmiercilam jednego czlonka rodziny to drugiego swatalam z innym z innego domu haha :D wiem, schiźnięta jestem.
Oo, 20 zl.. Kurcze, pokusilabym sie.. :D
A ŚS musze zaczac ogladac w kioskach i patrzec bo widze ze coraz wiecej plakatow z nimi. ;D Ja bym pewnie miala dylemat ale chyba ostatecznie bym wybrala Damona.. :D No chyba że na tym plakacie z RBD był tez Miquel to wtedy faktycznie mega dylemat.. :D
Ja kupuje ŚS regularnie co dwa tygodnie ;P
Czytanie o serialach to to co lubię xD
Każdy topił simsy w basenach xD kiedyś zrobiłam dziadków morderców, mieli basen przez domem xD
Teraz to głównie gram Jedna simka - 8 kochanków xDD
też tak kiedyś grałam. teraz mam ulubioną parę, wzorowe małżeństwo, świetny dom :D
Zawsze się staram zrobić wzorowe małżeństwo.. ale jakoś nigdy nie wychodzi XD Jak są tacy wzorowi to robi mi się nudno XD
Fajna mama ogląd 90210 gra w simsy ;D
W sumie to mam przykładną rodzinkę krótko. Potem mi się nudzi i stwarzam kolejną. i buduje kolejny super dom. to jest najfajniejsze. i ubieranie simów;p
Ja się staram grać jak najdłużej jedną i zrobić z tych simów, Super simów którzy wszystkie umiejętności mają na maksa :P
A ja staram się, by mój sim w pracy (kariera ocziwiście sportowca) zaszedł jak najdalej. zawsze miałam słabość do sportowców..;p
Oglądał ktoś może Breaking Bad? Bo spotkałam się z dobrymi opiniami i z niezbyt dobrymi. :P Jak oglądał ktoś to niech napisze, co myśli ;)
ahahahaha, czyli widze ze jednak oryginalna nie bylam. :D je jeszcze specjalnie pozary wszczynalam i pozniej ich palilam :D
ale to byla frajda dla mnie! bo w innym przypadku to sie zanduzic mozna bylo :D:D:D
Ja byłam zmuszona do oglądania Breaking Bad, bo to jeden z ulubionych seriali mojego faceta ;) Wytrzymałam na kilku odcinkach tylko, bo to totalnie nie jest moja tematyka (czyt. narkotyki, kradzieże, strzelanki w mało znanym miasteczku w NM). Pomysł jest ciekawy, dobre zdjęcia, Aaron Paul i Bryan Cranston grają bardzo dobrze, humor taki trochę czarny. Jak dla mnie zbyt czarny, wątki trochę przerysowane, jak już mówiłam kompletnie nie moja tematyka, ale ten serial zbiera naprawdę bardzo dobre opinie. Obejrzyj dwa, trzy odcinki i zdecydujesz sama :)
A ja z niego zrezygnowałam. Zamiast niego oglądam teraz Supernatural. O BB słyszałam dużo pochlebnych opinii, ale jakoś mnie do niego nie ciągnie. Narkotyki może i moja tematyka (Weeds np. jest boski), ale jak na razie nie mam chęci do oglądania Breaking Bad. A Supernatural mogę szczerze wszystkim polecić :)