Czyli rozmowy na każdy temat. Jako że wszyscy zgodnie stwierdzili, że atmosfera na subforum GG jest wyjątkowa, to możemy ją tutaj podtrzymać rozmawiając o wszystkim i o niczym ;)
Pozdrawiam! :)
#Nowplaying: http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ
Właśnie tak się zastanawiałam co teraz zrobimy jak się temat skończył;) Wracając do tematu: Ania, nie ma co się przejmować, ludzie są w większości totalnie zapatrzeni w siebie. Sama znam takich dziesiątki. Uwielbiają opowiadać o sobie, swoich problemach, swoich sukcesach, swoim życiu, ale jak ty chcesz pogadać to ich nie ma. Oczekują twojej pomocy we wszystkim, ale jak ty tej pomocy potrzebujesz to są zbyt zajęci. Takie jest życie, gdybym się miała przejmować takimi, za przeproszeniem, śmieciami, to chyba byłabym już po paru próbach samobójczych. Olej to po prostu, a następnym razem powiedz: nie. Nie daj się wykorzystywać.
Być 5 kołem u wozu i ciągle tą mniej ważną nie jest miło, ale sobie poradzę :D
Doszłam do wniosku, że koleżanka się ode mnie izoluje, więc chciałam jasnej odpowiedzi " Potrzebuje przestrzeni" i jest nerwowa ostatnio. Mam do niej nie przychodzić na razie, gdzieś indziej sobie posiedzieć czekając na zajęcia.
Spoko koleżanka. No i dobrze, nie przychodź, nie dzwoń, zobaczymy kto pierwszy będzie miał dość takiej sytuacji... Przynajmniej wiesz na czym stoisz. Nic na siłę.
Dobra dziewczyny, ja lecę spać. Dobranoc;)
Aha.. nie no świetna koleżanka. Zastosuj się do rady Karoliny, jeszcze 'przyjdzie koza do woza' .. ;x
Ma do tego prawo, może nie rozumiem co się dzieje na prawdę. Z moją drugą koleżanką sobą blisko, nie będę im przeszkadzać
Masz prawo pytać i wymagać szczerości wobec Ciebie, jeżeli ktoś tego nie respektuje to nie jest wart abyś poświęcała dla niego chociażby swój czas. Populacja ludzka jest ogromna, nie mówiąc o tym, że gdzieś na pewno śmiga Twoja druga połówka jabłka, także nie ma co się przejmować takimi jednostkami.
Głowa do góry ;*
Ja Martę bardzo lubię :) Też bym Ci się w końcu znudziła po trzech latach przesiadywania na mieszkaniu :D A moja druga połówka eee :D chyba nie istnieje :)
Czułam się tam trochę jak w domu, lepsze to od siedzenia w bibliotece, ale nie chce mnie więcej tam ok. Chciałabym mieć gdzie pójść a nie włóczyć się bez celu :(
Jeżeli ją lubisz to daj temu czas tak jak mówi Karolina, jeżeli ona się odezwie bo zatęskni to możesz dać jej drugą szansę ;)
A tam, każdego istnieje :D
http://www.youtube.com/watch?v=P9CS0Q_SBPM&feature=related
Skoro tak mówisz :D
Zakładam nowy temat, bez żadnych zmian. Trudno. Udoskonalimy go w następnej części;/
http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Liga+Obrony+Chucka+ %2B+Offtop+cz.+10.,1748332
Jak tak dalej pójdzie to nam LOC upadnie.. niedziela, a my bez swojego miejsca na ziemi :P
Hej :)
Co tam ?
Gdzie ta Natalia, no gdzie ?!!!
Ja niedługo jadę na imieniny do cioci, a taaak mi się nie chcę :/
Eh.. strasznie nudny ten dzień.... Jest dopiero koło 17;00, a u mnie jest już tak ciemno, ze prawie nic nie widać. I zimno ...
U mnie też ;P
Siedzę i jem turecką chałwę bezmyślnie gapiąc się w ekran, zaraz będę chyba oglądać Przyjaciół (Karolina <3)
Nie lubię chałwy... Jak dla mnie jest za słodka ;p
Ja oglądam HIMYM (Ania <3, Angela <3)
Dla mnie ta nasza też, ale turecka jest mniej słodka właśnie, dobra ;D
Babcia mi przywiozła jakieś takie smakołyki z wczasów, mam jeszcze wino, herbate itp.
Tureckiej nie jadłam.
Dobrze Ci z taką babcią :)
Dobra Kasiu, ja się zbieram bo muszę się wyszykować :P Pewnie będzie mega nuuudno, jak to na imprezach rodzinnych. Niestety tak chyba nie ma internetu, więc będę odcięta D:
Paaa ;*
To może książki podobne do Plotkary?
Może nie są najlepsze, ale mam ten sentyment. :D
Szukałam i znalazłam. ;D
Podobna sytuacja. Sara Shepard napisała książki i teraz mamy seriale. :D Pretty Little Liars i The Lying Game. ;)
W obu przypadkach jednak według mnie lepsze są książki. :) Druga seria zwłaszcza. :)
Podobny klimat i motyw przewodni. :D
A Wy znacie jakieś?