http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
O tak!Odwyk na całego;)Te bijące serca,nogi z waty...OMG!Jakby było fajnie poplotkować w realu o Plotkarze.I o Chucku,np?;)Hahaha
Pewnie, chociaż nie wiem czy byśmy się przekrzyczały :D
Strasznie mnie wzruszył jak bronił tego pierścionka. Nie wiem, jakby chciał w ten sposób zatrzymać kawałek Blair.
Tak.Ta scena,piękna...Chuck nawet powiedział,jak mu zabierali pierścionek "Wezcie pieniądze,ale nie to"
Naprawde mu zależy,i to bardzo.Teraz to udowodnił.
łał ten filmik jest nieziemski.. wszystko co najważniejsze zawarte w jednym.. i lov it.
Ja też lubię tego typu filmiki,są piękne i ta muzyka.I uśmiech Chucka.Ooooch,nieziemskie.
Zejdę trochę na tematy filozoficzne - czy wy też macie tak, że po oglądaniu Plotkary i tego wszystkiego, co tam się dzieje - imprez, ciuchów, ludzi i ich związków i relacji itp., czujecie niedosyt tak na codzień? Mi się moje życie strasznie nudne wydaje.
ja dostałam ostatnio małego 'ała' i nie dam rady chodzić w ubraniach które już miałam na sobie raz. w ogóle oglądając plotkarę mam ochoę wywalić cała szafę, bo jest niemodna ;p
jeszcze jeden ;p strasznie lubię tą muzykę
http://www.youtube.com/watch?v=JeyMN-HzItg
ejj. jak na to patrzę to zastanawiam się, dlaczego mnie się coś takiego nie przytrafiło..
z natury jestem blondynką.. po przemianie małej J stałam się tlenioną blondynką z czerwonymi ustami.. poniekąd przez to próbuję nadrobić tą zwyczajność jaka jest wokół.. chce na manhatan
Ja też chcę. Dziewczyny, skarbonki zakładać, na następne wakacje jedziemy xD
Ja też zaczęłam się ubierać inaczej, ale ubieram się podobnie jak Serena. Tzn. staram się :p Ale jakieś akcenty widzę i w stylu Jenny i Blair. Ale S. jest najwięcej. W ogóle, podobają mi się jej ciuchy - szczególnie jakieś kozaczki lub buty na obcasie, rurki, błyszcząca bluzka i jakiś żakiet ;p no i do tego różne dodatki.
Wiem.Ja tez chce do Nowego Jorku,Manhattan.OH!
A ja jestem brunetką jak Blair.Ale niestety nie spotkałam mojego Chucka:(
Piosenka "Almost Lover" jest magiczna,piękna,ma to coś.I właściwie jest o takiej miłości,C&B.
Ja też tak mam.Wtedy moje życie takie się nudne i nieciekawe mi się wydaje.Nie ma tego wszystkiego,a szkoda.
piosenkę znam już bardzo długo.. swego czasu miałąm na jej punkcie fioła.. cudowna, magiczna
oo klau mam ten filmik w ulubionych ;D
sama jestem w trakcie tworzenia filmiku z Chair, ale czekam na jutrzejszy odc. bo będą na pewno fajne sceny i szkoda nie wykorzystać ;D
ja miałam.. zaraz po 1 odcinku.. po prostu nie miałam ochoty na 2.. ale przeszło.. a potem to już 5 odc dziennie ;d
Wiesz co? Że rzucić to nie miałam, ale jak była ta długa przerwa między 12 a 13 odc. to jakoś zapał minął. Ale teraz jak usłyszę coś o Plotkarze to coś mi się dzieje xD Ostatnio koleżanki coś tam powiedziały "plotkara", a ja już ucha nadstawiam. W ogóle nie traktuję tego jak normalne słowo tylko od razu mi się kojarzy ;p
m_0502 haha xd. ja miałam to samo.. ale dobrze, że ten temat został poruszony..
Nie.Ja nigdy nie chciałam żucić Plotkary.To serial,który uwielbiam,Chuck,Blair,inni.Super sprawa.
a co jest na 2 msc po plotkarze ?!. macie jakiś serial, który jest równie dobry, ale jednak nie przebija GG ?!:D
w ogóle pilotażowy odcinek był jakiś dziwny, plotkara jakoś inaczej mówiła ;p
ja jeszcze w zeszłym roku miałam chwilę zwątpienia i rzuciłam plotkarę po 9 odcinku tego sezonu
ja ogladam duzo seriali np. CSI :NY, Gotowe na wszystko 90210 One tree hill itp.
Bo w odcinku pilotażowym plotkarą był ktoś inny, poza tym Chuck mówił coś o rodzicach, a potem miał tylko ojca. Matkę Blair grała inna aktorka i w ogóle dom Blair oraz dom Jenny i Dana mały inny wystrój.
Tzn. to był jakiś domek letniskowy czy coś w ten deseń xD tzn. na pewno nie letniskowy ale jakiś domek na niego mówili. to nie był dom blair.
Wiecie, że dzisiaj nabiłyśmy jakieś 270 postów? Tyle mi wiadomości przyszło dzisiaj na pocztę, więc wyłączyłam obserwowanie :D
Będziecie za 20 minut? Idę się kąpać ;p
ja też zmykam.. zbiórka za 20 min xd
.................. ps: ja tu piszę od samego początku xd haha
co do rzucenia plotkary - miałam ;D
nie pamiętam jaki to był odc. ale miałam.
pamiętam też, że jak skończyłam oglądać 1 sezon i zobaczyłam że w sieci sezon 2 jest tylko z napisami, to się zniechęciłam i byłam wkurzona, że są napisy tylko. Ale teraz widzę, że lektor to lipa a napisy rządzą ;D
Napisy rzadzą,masz racje simetra.Teraz w niedziele oglądałam w tv 4 odcinek i to jakaś masakra ten lektor.No ale na komputerze będę mieć teraz kolekcje,od jutra całych 3 sezonów.
Lektor to jest kompletny badziew - np. 8 odc. gdy Blair mówi "motyle?" "wiesz, że uwielbiam wszystkie stworzenia, ale te motyle muszą być zabite" w ogóle tego nie przetłumaczyli. Albo jak Dan radzi Vanessie żeby poszła do Blair ze zdjęciem całujących się Marcusa i Catherine, to mówi jej, żeby wygooglowała sobie słowo "zemsta" a wyskoczy jej www.blairwaldorf.com, a na lektorze to tylko, że Blair jest w tym dobra lub coś takiego.
jeesteemm xd..
kurde.. gdybym miała lepszy komp też bym skolekcjonowała, żeby mieć potem co dzieciom pokazywać xd
Masz racje,kompletna porażka ten lektor.Jkuż wolę napisy,przynajmniej szybciej jest odcinek i to sie liczy;)
hmm.. czy ja wiem ?!. mi wystarczy historia C&B.. to lepsze niż walentynki xd
Właściwie to ze świąt jest tylko Świeto Dziękczynienia,zawsze w każdym sezonie.A najleprze to w 3.
walentynki! racja ;D
albo urodziny Chucka ;D raz była Blair i raz Nate, nie? [mówię o urodzinach] czy coś ominęłam?
no co do tego to nie ma dyskusji.. muzyka idealna xd. i wg nastrój. scena sezonu (ogólnie) xd
Ja nie potrzebuje Walentynek w Plotkarze,Racja związek C&B jest o stokroć leprzy niż ten dzień zakochanych.Oni maja te Walentynki zawsze,ale jak sa razem.
a ja bym chciała zobaczyć LJ objadającą się czekoladkami bo nie ma z kim spędzić tego święta
albo chciałabym taka scenę jak była w the oc gsy Seth wyszedł na ladę i powiedział Sum, że ją kocha
Ejj. A teraz z innego worka.. tylko szczerze..
CO POMYŚLAŁYŚCIE, JAK PO RAZ PIERWSZY ZOBACZYŁYŚCIE CHUCKA ?!
szczerooooooooooość xd
ja mówie bez ogródek 'wieśniak, pasztet, bleeeeee' wogóle nie wiązałam z nim zadnych ciekawszych momentów. a tu proszę.. Jednak nie warto oceniać po okładce xd