PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

ocenił(a) serial na 8
simetra

Tak mówi "Blair,for you".Ale potem dostaje w twarz od Dana?!Może poprostu jest tak zrobiony spoiler.Niewiem dziwne to.Kurde już nie mogę sie doczekać.

plistek43

oni to zawsze tak to zmontują, że nie wiadomo o co chodzi ;p i ciekawe co szykuje G. może jakiś atak na Serenę? przydałby jej się taki wstrząs ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Georgina mówi coś,że ma jakieś poważne kłopoty czy coś w tym stylu.

Wiecie gdzie można ściągnąć 21 odcinek!Jest już w ogóle?Powinien być.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ale czy to na pewno jest pierścionek zaręczynowy?Chuck będzie się chciał oświadczyć Blair po tym jak prześpi się z Jenny i tak ją przeprosić?A może przed,np.na tym przyjęciu?!

simetra

Przypuszczałam od dłuższego czasu, że Chuck może się oświadczyć. Sądzę, że to zrobi. A co do przespania z Jenny, to sądzę, że był to jednak Nate

lily333

ja teraz już nie wiem XD no bo jest niby ta scena, że Jenny i Chuck zaczynają się całować. Jest scena, że ona leży w łóżku, a on tam za nią stoi w szlafroku. Ale w tym promo jest taki moment, że są pokazane dwie osoby miziające się, dziewczyna to raczej Jenny, ze względu na wątłą budowę ciała, ale druga ewidentnie pasuje mi do Nate'a. Chuck to nie jest na pewno.

ocenił(a) serial na 9
simetra

Wiecie, coraz bardziej to ma sens z tym, że wszyscy myślą, że to Chuck, a to jednak Nate. Może np. Chuck zobaczył Jenny w łóżku Nate'a a wtedy weszła Blair i się pomieszało? Chociaż mimo wszystko bardziej prawdopodobne jest, że to Chuck, bo:
1. Całował się z J. na kanapie
2. J. nie wyjechałaby gdyby to było kłamstwo (chociaż w sumie może wyjedzie nie dlatego, że Blair jej kazała tylko z innych powodów (Georgina? - widziana na Grand Central, może planuje atak na J. która też wyjeżdża???))

I w ogóle tyle emocji we mnie jest xd Nie mogę się doczekać 22 odc., chociaż później nie wiem jak wytrzymam przez całe 3 i kawałek miesiąca...

simetra

jestem prawie pewna, że powiedział "Will you...", czyli się jednak oświadczał :D

lily333

stawiałam na to 'for' ale 'will' też może być ;p a tak w ogóle to słyszę tam 'all you' ale to już w ogóle do niczego nie pasuje xd

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja już sama nie wiem,czy to będzie Chuck czy Nate.No zawsze myślałam,że Nate,bo do niego się przystawiała.Chuck nawet do głowy mi nie przyszedł.

użytkownik usunięty
plistek43

po odcinku 21 stawiała bym że to Nate. I ja słyszałam "Will You .. "

użytkownik usunięty

No to na pewno jest Jenny ... i jakaś obmacująca ją ręka z zegarkiem xD a chuck na pewno mowi ... "Blair, will you .. "

ocenił(a) serial na 8
simetra

Tak mówi "Will you" teraz słyszę.

A jak myslicie,Blair się zgodzi?Chuck i Blair jako małżeństwo?
Trochę dziwnie by się porobiło.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Dobra pora się przenieść do tego wątku. :P
Czyli podsumujmy.
1. Jenny może prześpi się z Natem [większe prawdopodobieństwo]
2. Wtedy Blair nie będzie mogłą być za to wściekła za Chucka, on się jej oświadczy, ona może też przyjąć, bo chyba mu wybaczy ten hotel ALE.
3. Dan uderzył Chucka.
4. Jest jeszcze prawdopodobieństwo, że J. prześpi się z N. , a wszyscy będą myśleć że z Chuckiem. Ale to mało prawdopodobne. XD
5. Serena wychodzi od Dana, i jeszze znalazłam zdjęcie, nie jestem pewna czy jest nowe, czy stare, ale Dan nie miał wcześniej takich włosów [chyba]:
http://img163.imageshack.us/img163/2909/zxz.png
6. Ktoś mówi, że jest w ciąży!?

Mógłby ktoś, kto zrozumiał napisać co pokolei kto mówi? ;>

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Znalazłam coś do 4 sezonu:

Producent i scenarzysta 'Gossip Girl', Josh Schwartz potwierdza, że zdjęcia do czwartego sezonu serialu będą kręcone w Paryżu!

Ktoś wyjedzie do Paryża... Szczerze - stawiam na Blair.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Chyba to jakieś nowe zdjęcie.Ale oni mogli tylko razem spać.Zasnęli po prostu.
A Jenny prędzej prześpi się z Nate'm niż Chuckie'm,tak sądzę.I tak jak mówisz nancy500,że mogą wszyscy pomyśleć,że przespała się z Chuckiem.Bo niby poco Blair pózniej mówi Jenny,że "jaśli postawi nogę na Manhattanie to ją zniszczy"(czy jakoś tak).

ocenił(a) serial na 8
plistek43

TRudno i tak ładnie wyglądają jak tak leżą. :D

Właśnie przewinęłam nowy odcinek i stawiam, że Jenny prześpi się z Natem. Nawiasem mówiąc w ostatnim odcinku Little J. jest nawet ładnie ubrana i uczesana i umalowana. (:

ocenił(a) serial na 8
simetra

Tak.Te ostatnie odcinki 3 i początki 4 sezonu będą kręcone w Paryżu.Blair wyjedzie,najprawdopodobniej,bo kto,a Chuck za nią.To by było słodkie.Przecież tam mieszka jej mama,ojciec i Cyrus oraz Roman.Czyli na pewno mu nie wybaczy w 3 sezonie.Niczego.

ocenił(a) serial na 8
simetra

A Dan mógł uderzyć Chucka bo co?!Może dowiedział się,że Jenny(niby) się z nim przespała.No chyba nic innego nie wchodzi w grę.

plistek43

Jednak Chuck i Jenny
http://www.youtube.com/watch?v=YTJmA7Z8BIM&feature=related

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie,no chyba nie!Już było to promo.
Ale mi się wydaje nadal,że to bedzie Nate.Chociaż kto wie?(Oby był to Nate!)

plistek43

W 14 sekundzie Jenny i Chuck się całują, w 19 Chuck mówi, że "myślałem, że mnie nie kochasz, Jenny tak (chociaż drugi wers jakby innym głosem),a w 23 Blair odgraża się Jenny. Wydaje mi się, że to jednak Chuck i Jenny albo promo wypuszczone specjalnie żeby wszystkich zmylić i finalnie spowodowac te obiecane OMG;)

ocenił(a) serial na 8
siwek88

No, ale po ostatnim odcinku (21) wydaje mi się jednak, że to będą Jenny & Nate, a raczej mam taką nadzieję. ;]

ocenił(a) serial na 8
simetra

Przecież Jenny nie kocha Chucka.On mówi "Jenny Humphrey was-była"I to pewnie tak zmątowali.Choć i tak ja myslę,że to bedzie Nate.

plistek43

W kontekście wcześniejszej wypowiedzi można przetłumaczyć "Jenny H. was" jako "Jenny H. kochała", użyłam skrótu myślowego, ale jak już powiedziałam brzmi jakby było zmontowane.

użytkownik usunięty
plistek43

No to może być Nate... bo jest w tym promo ze Serena wychodzi wsciekla a Nate coś tam gada ... I wogole moze Dan wcale nie udezył Chuck bo ja wlasciwie nie widze czy to on. A Blair może mówi że zniszyczy Jenny bo przecież Nate jest chłopakiem jej najlepszej przyjaciółki.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Oj OK.No wiem,że można tak przetłumaczyć,ale ja zrozumiałam,że "była" i mam nadzieję,że nie będzie "kochała";).No przecież Jenny nie kocha Chucka.Już prędzej Nate;a(ale czy to jest prawdopodobne)?Myslę,że przetłumaczą "była".

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie wydaje mi się,żeby blair mściła sie na Jenny za Serenę.Przecież ona jest wściekła.Po co mówiła by do CHUCKA żeby nie wymawaił jej imienia.Po tym jak chuck mówi "Jenny Humphrey was".

ocenił(a) serial na 8
simetra

Już sama nie wiem.Niby to nie Chuck,nie Nate.To kto?Może jakis trzeci,nowy;)Hahaha...Nie no kurde.Ja myśle,że to Nate.Ale z drugiej storny to poco Blair każe chuckowi nia wymawaić imienia Jenny H?!Strasznie to wszystko dziwne.Ale w koncu to plotkara.Musi się coś dziać.

plistek43

ja to bym chciała, żeby to był Nate. Ale kurde, przecież C i J się całują w tym promo, no.
Ej, czy to możliwe, żeby przespała się i z tym i z tym? Może jej też zamarzył się jakiś threesome ;DD ale by było ;D
ale prawdopodobieństwo tego trójkąta jest równe ze wstąpieniem Sereny do zakonu.
to ja już nie wiem ;c ;D

Ło matko co to będzie się działo do poniedziałku ;D

simetra

ej! jednak będzie trójkąt! tak pisze na plotkara.info!
czyżby jednak Nate, Jenny i Nate? ;DD

ale Serena w zakonie to jednak nie to. szkoda.

simetra

hahah pomyliłam się, *Nate, Jenny i Chuck ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Gdzie pisze że bedzie trójkat?!Kurde!To by pasowało.Chuck,Nate i Jenny.Blair zła,Serena zła i chłopaki,którzy chcą naprawić to co zrobili.Załamana Jenny,wsszyscy ją nienawidzą jak sama mowi.Nooooo sama juz nie wiem!

plistek43

na www.plotkara.info

"Wystarczyłoby napisać, że wraca Georgina, by mnóstwo wielbicieli serialu czekało z niecierpliwością na finał. A to dopiero początek mocnych momentów.

Będą:

- trójkąt (znowu?)

- wyjazd

- mały przeskok w czasie

- pierścionek zaręczynowy (!!!)

- strzelanina

- narodziny

- szokujący zwrot akcji

- kilka spektakularnych potyczek między Jenny i Blair

Kilka rzeczy powinno wyjaśnić to promo finałowego odcinka, choć jak to bywa w przypadku zwiastunów, nigdy nic nie jest pewne na 100 procent. I co wy na to? Seria miała lepsze i gorsze odcinki (niestety, tych drugich wyjątkowo dużo), ale finał zapowiada się naprawdę interesująco."

simetra

http://www.spoilertv.com/2010/05/gossip-girl-taylor-momsen-on-this.html

ocenił(a) serial na 8
lily333

Ale coś mi się nie zgadza. Ta producentka, czy scenarzystka napisała chyba na twitterze, że anglicy po prostu zmontowali tak wideo, że wyszły różne dziwne rzeczy, połączyli wszystko w jeden inny kontekst - czy jak to nazwać. Napisała, bo ludzie zaczęli się denerwować o co chodzi, właściwie to wkurzali się na Jenny i żałowali B&C. Więc jak ona powiedziałą, że na prawdę będzie inaczej, to może Jenny się nie prześpi z Chuckiem?

A z tym trójkącikiem mam nadzieję, że to nieprawda, bo to już byłaby przesada...

nancy500

ja myślę, że Jenny nie Prześpi się z Chuck'iem, ale on zostanie o to posądzony i dostanie od Dana

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Też uważam, że trójkąt to przesada. Stawiam, że go nie będzie.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie rozumiem tego:mały przeskok w czasie,szokujący zwrot akcji(Georgina?),strzelanina?
No już sama nie wiem co nas czeka w tym wielkim finale.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

- trójkąt (znowu?) - zapewne Chuck-Jenny-Nate, ale OBY NIE!
- wyjazd - Jenny
- mały przeskok w czasie - ???
- pierścionek zaręczynowy (!!!) - to też było na promie, chyba Chuck oświadczy się Blai
- strzelanina - ???
- narodziny - dziecko Doroty
- szokujący zwrot akcji - zwroty akcji są zawsze, tu pewnie chodzi o Jenny & kogoś. XD
- kilka spektakularnych potyczek między Jenny i Blair - to było w promie

Czyli nie wiemy co to będzie za strzelanina i przeskok w czasie...

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja też myslę,że chuck nie prześpi się z Jenny.Już prędzej ona z Natem.I pewnie zostanie o to oskarżony.I pewnie dlatego dostanie od Dana.Ale w tym "This morning" z Taylor,jase trochę urywków z ostatniego odcinka i Jenny śpi i leży w łożku Chucka on do niej podchodzi i coś mówi.Nie rozumiem co.

plistek43

że może zostać na noc, a pyta, czy nie wykopie jej na ulice

ocenił(a) serial na 8
simetra

No też nie rozumiem tej strzelaniny i przeskoku w czasie.(???)

plistek43

może chodzi o to, że Dan i Serena znów się zbliża. A co do strzelaniny, to pewnie ma to związek z G

plistek43

co do strzelaniny to nie mam pojęcia, ale może to i dobrze, będzie ciekawiej ;]
a co do przeskoku w czasie, myślę, że chodzi tu o takie 'pół roku później' coś w tym rodzaju.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ale pól roku pózniej by zrobili?!
Jeszcze 4 sezon będzie i podobno Blair ma wyjechać jeszcze w 3 do tego Paryża.

plistek43

heheh, nie no 'pół roku później' to był takie przykład, chodzi mi o jakąś różnicę czasu, nie wiadomo jaką.

ocenił(a) serial na 9
simetra

Może ten przeskok w czasie to taki malutki a oni robią z igły widły xD Pod koniec sezonu 2 też był przeskok o 2 tygodnie (jak S. się pakuje do Europy)

ocenił(a) serial na 8
simetra

Obejrzyjcie sobie ten fragment show "This morning".Tam są fragmenty ostatniego odcinka na początku.I jest takie coś,że Chuck i ktoś jeszcze,dwóch facetów,się o coś kłócą i ktoś bije Chucka(chyba,i jest tam jeszcze Cameron).I jak Jenny gasi swieczkę,chyba w pokoju Chucka,no albo swoim,kto wie.
Ale też Dan potem daje po twarzy Chuckowi,w obecności Blair.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Wszystko idzie tak szybko,że trudno nadążyć;)