http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
Tak mówi "Blair,for you".Ale potem dostaje w twarz od Dana?!Może poprostu jest tak zrobiony spoiler.Niewiem dziwne to.Kurde już nie mogę sie doczekać.
oni to zawsze tak to zmontują, że nie wiadomo o co chodzi ;p i ciekawe co szykuje G. może jakiś atak na Serenę? przydałby jej się taki wstrząs ;D
Georgina mówi coś,że ma jakieś poważne kłopoty czy coś w tym stylu.
Wiecie gdzie można ściągnąć 21 odcinek!Jest już w ogóle?Powinien być.
Ale czy to na pewno jest pierścionek zaręczynowy?Chuck będzie się chciał oświadczyć Blair po tym jak prześpi się z Jenny i tak ją przeprosić?A może przed,np.na tym przyjęciu?!
Przypuszczałam od dłuższego czasu, że Chuck może się oświadczyć. Sądzę, że to zrobi. A co do przespania z Jenny, to sądzę, że był to jednak Nate
ja teraz już nie wiem XD no bo jest niby ta scena, że Jenny i Chuck zaczynają się całować. Jest scena, że ona leży w łóżku, a on tam za nią stoi w szlafroku. Ale w tym promo jest taki moment, że są pokazane dwie osoby miziające się, dziewczyna to raczej Jenny, ze względu na wątłą budowę ciała, ale druga ewidentnie pasuje mi do Nate'a. Chuck to nie jest na pewno.
Wiecie, coraz bardziej to ma sens z tym, że wszyscy myślą, że to Chuck, a to jednak Nate. Może np. Chuck zobaczył Jenny w łóżku Nate'a a wtedy weszła Blair i się pomieszało? Chociaż mimo wszystko bardziej prawdopodobne jest, że to Chuck, bo:
1. Całował się z J. na kanapie
2. J. nie wyjechałaby gdyby to było kłamstwo (chociaż w sumie może wyjedzie nie dlatego, że Blair jej kazała tylko z innych powodów (Georgina? - widziana na Grand Central, może planuje atak na J. która też wyjeżdża???))
I w ogóle tyle emocji we mnie jest xd Nie mogę się doczekać 22 odc., chociaż później nie wiem jak wytrzymam przez całe 3 i kawałek miesiąca...
stawiałam na to 'for' ale 'will' też może być ;p a tak w ogóle to słyszę tam 'all you' ale to już w ogóle do niczego nie pasuje xd
Ja już sama nie wiem,czy to będzie Chuck czy Nate.No zawsze myślałam,że Nate,bo do niego się przystawiała.Chuck nawet do głowy mi nie przyszedł.
No to na pewno jest Jenny ... i jakaś obmacująca ją ręka z zegarkiem xD a chuck na pewno mowi ... "Blair, will you .. "
Tak mówi "Will you" teraz słyszę.
A jak myslicie,Blair się zgodzi?Chuck i Blair jako małżeństwo?
Trochę dziwnie by się porobiło.
Dobra pora się przenieść do tego wątku. :P
Czyli podsumujmy.
1. Jenny może prześpi się z Natem [większe prawdopodobieństwo]
2. Wtedy Blair nie będzie mogłą być za to wściekła za Chucka, on się jej oświadczy, ona może też przyjąć, bo chyba mu wybaczy ten hotel ALE.
3. Dan uderzył Chucka.
4. Jest jeszcze prawdopodobieństwo, że J. prześpi się z N. , a wszyscy będą myśleć że z Chuckiem. Ale to mało prawdopodobne. XD
5. Serena wychodzi od Dana, i jeszze znalazłam zdjęcie, nie jestem pewna czy jest nowe, czy stare, ale Dan nie miał wcześniej takich włosów [chyba]:
http://img163.imageshack.us/img163/2909/zxz.png
6. Ktoś mówi, że jest w ciąży!?
Mógłby ktoś, kto zrozumiał napisać co pokolei kto mówi? ;>
Znalazłam coś do 4 sezonu:
Producent i scenarzysta 'Gossip Girl', Josh Schwartz potwierdza, że zdjęcia do czwartego sezonu serialu będą kręcone w Paryżu!
Ktoś wyjedzie do Paryża... Szczerze - stawiam na Blair.
Chyba to jakieś nowe zdjęcie.Ale oni mogli tylko razem spać.Zasnęli po prostu.
A Jenny prędzej prześpi się z Nate'm niż Chuckie'm,tak sądzę.I tak jak mówisz nancy500,że mogą wszyscy pomyśleć,że przespała się z Chuckiem.Bo niby poco Blair pózniej mówi Jenny,że "jaśli postawi nogę na Manhattanie to ją zniszczy"(czy jakoś tak).
TRudno i tak ładnie wyglądają jak tak leżą. :D
Właśnie przewinęłam nowy odcinek i stawiam, że Jenny prześpi się z Natem. Nawiasem mówiąc w ostatnim odcinku Little J. jest nawet ładnie ubrana i uczesana i umalowana. (:
Tak.Te ostatnie odcinki 3 i początki 4 sezonu będą kręcone w Paryżu.Blair wyjedzie,najprawdopodobniej,bo kto,a Chuck za nią.To by było słodkie.Przecież tam mieszka jej mama,ojciec i Cyrus oraz Roman.Czyli na pewno mu nie wybaczy w 3 sezonie.Niczego.
A Dan mógł uderzyć Chucka bo co?!Może dowiedział się,że Jenny(niby) się z nim przespała.No chyba nic innego nie wchodzi w grę.
Nie,no chyba nie!Już było to promo.
Ale mi się wydaje nadal,że to bedzie Nate.Chociaż kto wie?(Oby był to Nate!)
W 14 sekundzie Jenny i Chuck się całują, w 19 Chuck mówi, że "myślałem, że mnie nie kochasz, Jenny tak (chociaż drugi wers jakby innym głosem),a w 23 Blair odgraża się Jenny. Wydaje mi się, że to jednak Chuck i Jenny albo promo wypuszczone specjalnie żeby wszystkich zmylić i finalnie spowodowac te obiecane OMG;)
No, ale po ostatnim odcinku (21) wydaje mi się jednak, że to będą Jenny & Nate, a raczej mam taką nadzieję. ;]
Przecież Jenny nie kocha Chucka.On mówi "Jenny Humphrey was-była"I to pewnie tak zmątowali.Choć i tak ja myslę,że to bedzie Nate.
W kontekście wcześniejszej wypowiedzi można przetłumaczyć "Jenny H. was" jako "Jenny H. kochała", użyłam skrótu myślowego, ale jak już powiedziałam brzmi jakby było zmontowane.
No to może być Nate... bo jest w tym promo ze Serena wychodzi wsciekla a Nate coś tam gada ... I wogole moze Dan wcale nie udezył Chuck bo ja wlasciwie nie widze czy to on. A Blair może mówi że zniszyczy Jenny bo przecież Nate jest chłopakiem jej najlepszej przyjaciółki.
Oj OK.No wiem,że można tak przetłumaczyć,ale ja zrozumiałam,że "była" i mam nadzieję,że nie będzie "kochała";).No przecież Jenny nie kocha Chucka.Już prędzej Nate;a(ale czy to jest prawdopodobne)?Myslę,że przetłumaczą "była".
Nie wydaje mi się,żeby blair mściła sie na Jenny za Serenę.Przecież ona jest wściekła.Po co mówiła by do CHUCKA żeby nie wymawaił jej imienia.Po tym jak chuck mówi "Jenny Humphrey was".
Już sama nie wiem.Niby to nie Chuck,nie Nate.To kto?Może jakis trzeci,nowy;)Hahaha...Nie no kurde.Ja myśle,że to Nate.Ale z drugiej storny to poco Blair każe chuckowi nia wymawaić imienia Jenny H?!Strasznie to wszystko dziwne.Ale w koncu to plotkara.Musi się coś dziać.
ja to bym chciała, żeby to był Nate. Ale kurde, przecież C i J się całują w tym promo, no.
Ej, czy to możliwe, żeby przespała się i z tym i z tym? Może jej też zamarzył się jakiś threesome ;DD ale by było ;D
ale prawdopodobieństwo tego trójkąta jest równe ze wstąpieniem Sereny do zakonu.
to ja już nie wiem ;c ;D
Ło matko co to będzie się działo do poniedziałku ;D
ej! jednak będzie trójkąt! tak pisze na plotkara.info!
czyżby jednak Nate, Jenny i Nate? ;DD
ale Serena w zakonie to jednak nie to. szkoda.
Gdzie pisze że bedzie trójkat?!Kurde!To by pasowało.Chuck,Nate i Jenny.Blair zła,Serena zła i chłopaki,którzy chcą naprawić to co zrobili.Załamana Jenny,wsszyscy ją nienawidzą jak sama mowi.Nooooo sama juz nie wiem!
na www.plotkara.info
"Wystarczyłoby napisać, że wraca Georgina, by mnóstwo wielbicieli serialu czekało z niecierpliwością na finał. A to dopiero początek mocnych momentów.
Będą:
- trójkąt (znowu?)
- wyjazd
- mały przeskok w czasie
- pierścionek zaręczynowy (!!!)
- strzelanina
- narodziny
- szokujący zwrot akcji
- kilka spektakularnych potyczek między Jenny i Blair
Kilka rzeczy powinno wyjaśnić to promo finałowego odcinka, choć jak to bywa w przypadku zwiastunów, nigdy nic nie jest pewne na 100 procent. I co wy na to? Seria miała lepsze i gorsze odcinki (niestety, tych drugich wyjątkowo dużo), ale finał zapowiada się naprawdę interesująco."
Ale coś mi się nie zgadza. Ta producentka, czy scenarzystka napisała chyba na twitterze, że anglicy po prostu zmontowali tak wideo, że wyszły różne dziwne rzeczy, połączyli wszystko w jeden inny kontekst - czy jak to nazwać. Napisała, bo ludzie zaczęli się denerwować o co chodzi, właściwie to wkurzali się na Jenny i żałowali B&C. Więc jak ona powiedziałą, że na prawdę będzie inaczej, to może Jenny się nie prześpi z Chuckiem?
A z tym trójkącikiem mam nadzieję, że to nieprawda, bo to już byłaby przesada...
Nie rozumiem tego:mały przeskok w czasie,szokujący zwrot akcji(Georgina?),strzelanina?
No już sama nie wiem co nas czeka w tym wielkim finale.
- trójkąt (znowu?) - zapewne Chuck-Jenny-Nate, ale OBY NIE!
- wyjazd - Jenny
- mały przeskok w czasie - ???
- pierścionek zaręczynowy (!!!) - to też było na promie, chyba Chuck oświadczy się Blai
- strzelanina - ???
- narodziny - dziecko Doroty
- szokujący zwrot akcji - zwroty akcji są zawsze, tu pewnie chodzi o Jenny & kogoś. XD
- kilka spektakularnych potyczek między Jenny i Blair - to było w promie
Czyli nie wiemy co to będzie za strzelanina i przeskok w czasie...
Ja też myslę,że chuck nie prześpi się z Jenny.Już prędzej ona z Natem.I pewnie zostanie o to oskarżony.I pewnie dlatego dostanie od Dana.Ale w tym "This morning" z Taylor,jase trochę urywków z ostatniego odcinka i Jenny śpi i leży w łożku Chucka on do niej podchodzi i coś mówi.Nie rozumiem co.
co do strzelaniny to nie mam pojęcia, ale może to i dobrze, będzie ciekawiej ;]
a co do przeskoku w czasie, myślę, że chodzi tu o takie 'pół roku później' coś w tym rodzaju.
Ale pól roku pózniej by zrobili?!
Jeszcze 4 sezon będzie i podobno Blair ma wyjechać jeszcze w 3 do tego Paryża.
heheh, nie no 'pół roku później' to był takie przykład, chodzi mi o jakąś różnicę czasu, nie wiadomo jaką.
Może ten przeskok w czasie to taki malutki a oni robią z igły widły xD Pod koniec sezonu 2 też był przeskok o 2 tygodnie (jak S. się pakuje do Europy)
Obejrzyjcie sobie ten fragment show "This morning".Tam są fragmenty ostatniego odcinka na początku.I jest takie coś,że Chuck i ktoś jeszcze,dwóch facetów,się o coś kłócą i ktoś bije Chucka(chyba,i jest tam jeszcze Cameron).I jak Jenny gasi swieczkę,chyba w pokoju Chucka,no albo swoim,kto wie.
Ale też Dan potem daje po twarzy Chuckowi,w obecności Blair.