http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
*angielski
Mam nadzieję, że nie będę jutro pytana, trzymajcie kciuki - mam fatalną sytuację xd dwie ndst. ale się staram xd
olej fizykę ;p do niczego nie jest człowiekowi potrzebna, a taka plotkara uczy jak kombinować w życiu, mścić się :D ogólnie marzyło mi się jak jeszcze chodzilam do szkoły żeby te wszystkie dziewczynki z pierwszych klas miały do mnie taki respekt jak do B. ;p
Mi też się to marzy :p A że jestem w 1LO to raczej niemożliwe, ale kto wie, w przyszłym roku może :D
Dokładnie, olałabym ją gdybym nie miała 2 jedynek i gdyby nie była połowa maja ;p chciałam mieć 3 na koniec roku ;p
Tak zgadzam się potrzebne nam forum;)Tylko gdzie?Któraś umie założyć,bo w realu nie jest możliwe abyśmy się spotkały.
ja Jarosław, można liczyć Rzeszów, bo gdzie leży moje miasto to raczej nie wiecie ;p
ja mogę się podjąć założenia forum ; ) tylko bywam wredna jako admin ;p
ja Wadowice można liczyć Kraków
Jasne filmweb to RODZINA,tu jest super i wszyscy tacy mili;)Na ktorą jutro macie,ja na 8.50,ale wstaje(o ile pójdę spać) o 5.30 i sciągam odcinek.
No ok,więc Zakopane,a ja Gorzów Wielkopolski.Hahahaha,nie ma szans;)
Ja Słupsk (pomorze) haha xd
moge wziasc sie za forum ; P tylko podkoniec tygodnia jakos piatek/sobota. ; D bo wtym tygodniu mam maly zapiernicz ; P
no, tu jest fajnie :P tylko żeby żadna menda się tu nie dostała i nie zaczęła tego psuć xd bo czasami ludziom się nudzi i się czepiają.
mi tu jest fajnie, ale szczerze powiedziawszy przelotni userzy robią straszny burdel
no to ja już nie wiem.. mi to obojętne.. grunt żebym się miałą jutro komu wypłakać jak mi C postrzelą. ;|
Ja jutro mam na 8:55, ale muszę rano jechać do babci, bo tato podrzuca siostrę do szkoły i ja się zabieram, a mieszkam trochę daleko od szkoły.
Więc budzę się o czwartej :D Założyć temat nowy jak pooglądam? ;p
no teoretycznie teraz można założyć tylko napisać jasno i wyraźnie, że piszą tylko ci, którzy oglądneli już odcinek.. i od jutra dopiero ;) jestem genialna. wiem xd
ale by było faaajnie, gdyby założyć takie forum ;D od razu byłaby frekwencja bo nas tu trochę jest ;D dziewczyny! przed nami cały sezon, gdzieś trzeba gossipować ;D tu jest fajnie, lubię tu pisać, ale wiecie, co forum to forum ;D
Tak trzeba się będzie podzielić naszymi wrażeniami o finale.Ale tu robimy ten temat,tak?Zanczy nowy.
OK,ty wstawaj o 4.00 ja o 5.00 i jak obejrzę zaraz coś tam napiszę w tym temacie.Musi być nowy.
ja się też zastanawiam czy nie wstać rano i obejrzeć, albo w ogóle nie iść spać też w sumie opcja
dobra plotkary.. nowy teamt jutro z samogo rana.. a potem forum ;d. i jazda.. to która umie i ma ochotę założyć ?
Napewno wstanę. Tylko ściągać się będzie godzinę więc nie wiem po co mam siedzieć ten czas. Jeśli położę się spać na godzinę to jest ryzyko że nie wstanę nawet mimo budzika. Ale ostatnio jak wiedziałam czemu mam wstać to wstałam w 5 sekund :D Więc od 5 do 6 sobie pooglądam i założę pewnie o 6, albo założę w chwili oglądania i będę co chwila pisać co do różnych fragmentów :P Będzie długi post :D
Forum by było dobrym rozwiazaniem.
Ale ja nie mogę!Wszystkie jak tu jesteśmy podniecamy się takim niby zwykłym serialem;)I jak to kiedyś simetra napisała "przeżywamy to jak mrówka okres".Coś w tym jest,ale super.Plotkować i gossipować gdzieś trzeba.
taka nasza natura :D
Wróćmy na sekundę do Plotkary, bo nam ktoś zarzuci, że zaśmiecamy forum, chociaż w sumie to bzdura, powinni się czepiać tych, którzy kłócą się z innymi na innych tematach xD)
Ale ta ciąża i Georgina... Trudno mi wyobrazić ją sobie jako matkę xd
Masz rację klau,poco własciwie iść spać?Bede nieprzytomna na lekcji,ale mam to gdzieś.Od razu za ok.30 minut zagłosuje w grze i już,nawet nie wiem czy iść spać;)
klaus więc na 100& ?!.. w takim razie ja też was nie opuszczę.. a co mi tam ;d. haha siedzimy do rana
sprawa forum załatwiona xd..
juhaa..
G mamusią ?! no błagam Cię.. Ale ja naprawde mam jakieś dziwne przeczucie, że to dziecko D xd
Ja bym chciała was mieć w swojej klasie :D Wyobrażacie sobie jakbyśmy chodziły do jednej i jakbyśmy jutro przyszły do szkoły z pooglądanym odcinkiem? Nie uciszyliby nas xD
Jak to beznadziejnie kiedy nie ma cię cały weekend. Tutaj takie rozmowy poważne a mnie wszystko ominęło.
Musze się wepchnąć w rozmowę XD
A przeczytałaś poprzednie posty? ;p na 5 lub 6 stronie są filmiki (szokujące!!!!), już wszystkie je pooglądałyśmy ;p
SZOKUJĄCE I TO PRZEZ DUŻE S!Tak tak,jak nie możesz sie doczekać to zerknij,ale uprzedzamy,to jest masakra,OMG i koszmar.Lzy,strach i współczucie.
Siedzimy do rana?!!;)Hahahaha...Nie wyrobie.Ja teraz piszę i mam włączone radio i jest git.Zaraz zagłosuje w grze więc nie idę spać.Właściwie to i się nie chce i nie mam ochoty;)
no mi teżą ... troche się podjarałam tym naszym wspólnym forum, finałem i wg nie mam ochoty na spanko xd