PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

ocenił(a) serial na 9
m_0502

*angielski
Mam nadzieję, że nie będę jutro pytana, trzymajcie kciuki - mam fatalną sytuację xd dwie ndst. ale się staram xd

ocenił(a) serial na 10
m_0502

to samo z moim wypracowaniem z polskiego xd.

ocenił(a) serial na 6
m_0502

olej fizykę ;p do niczego nie jest człowiekowi potrzebna, a taka plotkara uczy jak kombinować w życiu, mścić się :D ogólnie marzyło mi się jak jeszcze chodzilam do szkoły żeby te wszystkie dziewczynki z pierwszych klas miały do mnie taki respekt jak do B. ;p

ocenił(a) serial na 9
klau

Mi też się to marzy :p A że jestem w 1LO to raczej niemożliwe, ale kto wie, w przyszłym roku może :D
Dokładnie, olałabym ją gdybym nie miała 2 jedynek i gdyby nie była połowa maja ;p chciałam mieć 3 na koniec roku ;p

ocenił(a) serial na 8
simetra

Tak zgadzam się potrzebne nam forum;)Tylko gdzie?Któraś umie założyć,bo w realu nie jest możliwe abyśmy się spotkały.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

czemu nie ?:D niech każda napisze skad jest.. ja zakopane xd

ocenił(a) serial na 9
plistek43

chociaż w sumie tutaj na filmwebie tak przyjemnie i rodzinnie :D

ocenił(a) serial na 9
m_0502

ja Jarosław, można liczyć Rzeszów, bo gdzie leży moje miasto to raczej nie wiecie ;p

ocenił(a) serial na 8
simetra

O tak,oby nas nie pytali,bo ja leże jak coś;)

ocenił(a) serial na 10
plistek43

dobraa xd. kiepski pomysł xd haha..a cxo do forum to skype i jazdaaa xd

ocenił(a) serial na 6
plistek43

ja mogę się podjąć założenia forum ; ) tylko bywam wredna jako admin ;p

ja Wadowice można liczyć Kraków

ocenił(a) serial na 10
klau

ee no to my nie tak daleko od sb mieszkamy xd

ocenił(a) serial na 8
simetra

Jasne filmweb to RODZINA,tu jest super i wszyscy tacy mili;)Na ktorą jutro macie,ja na 8.50,ale wstaje(o ile pójdę spać) o 5.30 i sciągam odcinek.
No ok,więc Zakopane,a ja Gorzów Wielkopolski.Hahahaha,nie ma szans;)

ocenił(a) serial na 10
plistek43

Ja Słupsk (pomorze) haha xd
moge wziasc sie za forum ; P tylko podkoniec tygodnia jakos piatek/sobota. ; D bo wtym tygodniu mam maly zapiernicz ; P

ocenił(a) serial na 10
VeLkA02

nie no okok.. tylko tu rzeczywiście jest tak swoisko xd

ocenił(a) serial na 9
plistek43

no, tu jest fajnie :P tylko żeby żadna menda się tu nie dostała i nie zaczęła tego psuć xd bo czasami ludziom się nudzi i się czepiają.

ocenił(a) serial na 6
m_0502

mi tu jest fajnie, ale szczerze powiedziawszy przelotni userzy robią straszny burdel

ocenił(a) serial na 10
klau

no to ja już nie wiem.. mi to obojętne.. grunt żebym się miałą jutro komu wypłakać jak mi C postrzelą. ;|

ocenił(a) serial na 10
m_0502

ja kiedys forum prowadzilam na temat JT ; P no problemos ;d

ocenił(a) serial na 9
VeLkA02

Ja jutro mam na 8:55, ale muszę rano jechać do babci, bo tato podrzuca siostrę do szkoły i ja się zabieram, a mieszkam trochę daleko od szkoły.
Więc budzę się o czwartej :D Założyć temat nowy jak pooglądam? ;p

ocenił(a) serial na 10
m_0502

no teoretycznie teraz można założyć tylko napisać jasno i wyraźnie, że piszą tylko ci, którzy oglądneli już odcinek.. i od jutra dopiero ;) jestem genialna. wiem xd

m_0502

ale by było faaajnie, gdyby założyć takie forum ;D od razu byłaby frekwencja bo nas tu trochę jest ;D dziewczyny! przed nami cały sezon, gdzieś trzeba gossipować ;D tu jest fajnie, lubię tu pisać, ale wiecie, co forum to forum ;D

simetra

jakby co ja mówię o forum, nie o nowym temacie ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Tak trzeba się będzie podzielić naszymi wrażeniami o finale.Ale tu robimy ten temat,tak?Zanczy nowy.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

OK,ty wstawaj o 4.00 ja o 5.00 i jak obejrzę zaraz coś tam napiszę w tym temacie.Musi być nowy.

ocenił(a) serial na 6
plistek43

ja się też zastanawiam czy nie wstać rano i obejrzeć, albo w ogóle nie iść spać też w sumie opcja

ocenił(a) serial na 10
plistek43

dobra plotkary.. nowy teamt jutro z samogo rana.. a potem forum ;d. i jazda.. to która umie i ma ochotę założyć ?

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Napewno wstanę. Tylko ściągać się będzie godzinę więc nie wiem po co mam siedzieć ten czas. Jeśli położę się spać na godzinę to jest ryzyko że nie wstanę nawet mimo budzika. Ale ostatnio jak wiedziałam czemu mam wstać to wstałam w 5 sekund :D Więc od 5 do 6 sobie pooglądam i założę pewnie o 6, albo założę w chwili oglądania i będę co chwila pisać co do różnych fragmentów :P Będzie długi post :D

ocenił(a) serial na 10
m_0502

idealnie xd. streścisz nam xd

ejj a skad wy to sciągaciee ?:(

ocenił(a) serial na 9
laszczanka

z precyla ;p czasem z chomikuj.
.....
.....

ocenił(a) serial na 8
simetra

Forum by było dobrym rozwiazaniem.
Ale ja nie mogę!Wszystkie jak tu jesteśmy podniecamy się takim niby zwykłym serialem;)I jak to kiedyś simetra napisała "przeżywamy to jak mrówka okres".Coś w tym jest,ale super.Plotkować i gossipować gdzieś trzeba.

ocenił(a) serial na 6
plistek43

ja założę ;p szukam właśnie jakiegoś dobrego serweru

ocenił(a) serial na 9
plistek43

taka nasza natura :D
Wróćmy na sekundę do Plotkary, bo nam ktoś zarzuci, że zaśmiecamy forum, chociaż w sumie to bzdura, powinni się czepiać tych, którzy kłócą się z innymi na innych tematach xD)
Ale ta ciąża i Georgina... Trudno mi wyobrazić ją sobie jako matkę xd

ocenił(a) serial na 8
simetra

Masz rację klau,poco własciwie iść spać?Bede nieprzytomna na lekcji,ale mam to gdzieś.Od razu za ok.30 minut zagłosuje w grze i już,nawet nie wiem czy iść spać;)

ocenił(a) serial na 10
plistek43

klaus więc na 100& ?!.. w takim razie ja też was nie opuszczę.. a co mi tam ;d. haha siedzimy do rana

ocenił(a) serial na 9
laszczanka

Nieee, ja idę spać xD Ale jeszcze nie teraz

ocenił(a) serial na 10
laszczanka

klau ** hahah xd

............................

ocenił(a) serial na 6
laszczanka

no podejmę się :D dla was wszystko gossipmaniaczki :D

ocenił(a) serial na 10
klau

sprawa forum załatwiona xd..

juhaa..

G mamusią ?! no błagam Cię.. Ale ja naprawde mam jakieś dziwne przeczucie, że to dziecko D xd

ocenił(a) serial na 9
klau

Ja bym chciała was mieć w swojej klasie :D Wyobrażacie sobie jakbyśmy chodziły do jednej i jakbyśmy jutro przyszły do szkoły z pooglądanym odcinkiem? Nie uciszyliby nas xD

klau

klauS to było dobre XDD

ale tak na serio klau, to normalnie dzięki ;D doceniamy to ;D

simetra

Jak to beznadziejnie kiedy nie ma cię cały weekend. Tutaj takie rozmowy poważne a mnie wszystko ominęło.

Musze się wepchnąć w rozmowę XD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

A przeczytałaś poprzednie posty? ;p na 5 lub 6 stronie są filmiki (szokujące!!!!), już wszystkie je pooglądałyśmy ;p

ocenił(a) serial na 8
alkamb

SZOKUJĄCE I TO PRZEZ DUŻE S!Tak tak,jak nie możesz sie doczekać to zerknij,ale uprzedzamy,to jest masakra,OMG i koszmar.Lzy,strach i współczucie.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Siedzimy do rana?!!;)Hahahaha...Nie wyrobie.Ja teraz piszę i mam włączone radio i jest git.Zaraz zagłosuje w grze więc nie idę spać.Właściwie to i się nie chce i nie mam ochoty;)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

alkamb,nadrobisz spoko;)
Niedługo już nowy odcinek i nowy temat ale podnieta.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

no mi teżą ... troche się podjarałam tym naszym wspólnym forum, finałem i wg nie mam ochoty na spanko xd

ocenił(a) serial na 6
laszczanka

dobra mam serwer :D nazwa standardowo gossipgirl ;)

ocenił(a) serial na 6
klau

ja się w końcu muszę iść umyć xD i otworzyć okno xD

ocenił(a) serial na 9
laszczanka

ja też teraz nie mam, ale wiem że jak nie pójdę spać to to się źle skończy :D Na przykład zasnę przy biurku sekundę przed czwartą i nie pooglądam Plotkary.