http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
Może ta strzelanina to z Chuckiem i tymi facetami.Ale od razu strzelanian?I co to za faceci?!
Haaa, oglądam właśnie ten wywiad z Taylor Momsen.
1. Jenny sfotografowała Serenę & Dana. I dobrze! :D
2. Oj, Blair się za nią wzięła, i mówi jeszcze takim słodkim głosikiem przy tym.
3. Ktoś ją tam "głaszcze" po twrzy, ale nawet jak przewijałam klatka po klatce to nie rozpoznałam, równie dobrze może to być Chuck jak i Nate.
4. Nate zobaczył zdjęcie z S. i D. Nawiasem mówiąc ta plotka miała podobno się odbić na Danie najbardziej.
Ja wam powiem ze obejrzałam to "this Morning" czy jakoś tak ... i to będzie bardziej skąplikowane niz się nam wydaje ;p
Nie mam pojęcia.Biedny;(.To może być ta strzelanina.No,ale po co?I kim oni są?A chwila,jest tam Cameron,czy tylko mi się zdawało?
Ale coś zrozumiałam.To mój tok myślenia:Chuck chce się oświadczyć blair po tym jak przespał się z Jenny i Nate;m(może;) i przeprosić za ten hotel.Przychodzi Dan i daje mu w twarz,bo już o tym wie.I dlatego ta zdziwiona mina Blair.No i jak ona się o tym dowie,że niby Chuck i Jenny się przespali powie Jenny ze ją zniszczy jak się tu pojawi.Bo wtedy i wtedy ma ten sam zielony płaszcz.
Acha.Teraz kapuję z tą bombowa plotką która odbije się na Serenie,Danie i Nacie.
A co do głaskanej Jenny,to myślałam na początku,że to Dan.Jakoś mi tak się skojażył z tyłem i jego włosami czarnymi i troche kręconymi.Ale chyba nie.
oo bardzo możliwe z tą sytuacją z oświadczynami. Blair dowiaduje się dopiero jak Dan daje w twarz C. no i wtedy wszystko się sypiee
Blair nie przyjmie pewnie zaręczyn. Ludzie znów by narzekali, że nudno jest.
Ufff...
Hurra!!!! Jenny prześpi się z Natem, to znaczy, że nastąpi koniec Sereny & Nate'a!
Teraz pozostaje tylko czekać, czy prześpi się z Chuckiem (może się tylko pocałują). A tego nam pewnie nie zdradzą przed finałem.
strzelają tymi informacjami dzisiaj nieźle xd
widać ogólnie, że B się cieszy z tego spotkania i w ogóle, że się pogodzą. Jak wysiada z auta, to patrząc na górę się cieszy, jak Chuck jej się oświadcza się cieszy, no i potem przychodzi Dan i kończy się uciecha.
Mam nadzieję, że C jednak nie zrobi niczego głupiego z Jenny. Tzn. pocałują się na pewno. No ale co to jest jeden pocałunek ;p
tak szczerze to wiem, że jenny jest suką, ale ubarwia serial i nie chciałabym, żeby jej się pozbyli (tzn sama taylor chyba potrzebuje przerwy)
mogłaby się uspokoić przy Nate'cie
Serena &Dan Boże oni oboje są beznadziejni, ale jeśli znów będą razem....przegięcie.
WOW!Więc Jenny prześpi się z Natem,a nie z chuckiem!OMG jak się cieszę!Może wróci para Dan&Serena?!
No to wiadomo już,że Blair pojdzie na dach Chuck będzie chciał się oświadczyć,Dan przyjdzie i Chuck dostanie od niego w twarz,za to ż prawdopodobnie przespał się z Janny.Chuck chciał się ośwaidczyć Blair na tym dachu,ale super.Tylko ona pewnie po tym co "podobno zrobił Chuck" się nie zgodzi i ucieknie.Chuck zostanie oskarżony o coś czego nie zrobił.A Blair pojedzie do
Paryża,pewnie Chuck za nia i koniec sezonu.Ach...co to będzie.No,no..
Ja też lubię Jenny.No,ale potym co zrobiła w serialu przyda jej się przerwa,wróci.No i też Taylor jej potrzebuje.
Jeeee! Jeśli to prawda, że Jenny prześpi się z Natem to ogromnie się cieszę i... nie mogę się doczekać finału! Dan i Serena, również ciekawe... No i oczywiście zaręczyny naszych boskich C & B. To będzie niesamowity odcinek!
z jednej strony już bym chciała ten odcinek, ale z drugiej to już ostatni, szkoda ;]
wracając do spojlerów, to z wszystkiego idą jakieś domysły, ale Georginy się nie da rozszyfrować, nic nie wiadomo o niej i jej "działaniach" xd
chuck nie dostanie od dana przypadkiem za to, że pocałował J? niby pocałunek, ale nate mówi coś w stylu 'kiss is not nothing'
jak dla mnie, to Nate mówił "kiss is not nothing" do Sereny, bo może okazało się, że pocałowała się z Danem, a poza tym widział to zdjęcie.
Ja też obstawiam,że to było do Sereny.No w końcu zobaczył ich zdjęcie i myslał pewnie ,że do czegoś doszło.Ja myśle,że do niczego(może jak na razie).Jak już to może do pocałunku.Ale Nate nie okaże się też lepszy,nawet gorszy.
Georgina to po prostu jedna,"jasna" teraz,wielka tajemnica.Co ona szykuje?!W promo Dan się jej pyta co robi w mieście,a ona,że ma wielkie kłopoty.No ciekawe co z nią.I potem idzie do Chucka,tak wynika ze zdjęć.Ciekawe to wszystko.
No masz racje simetra...Prawei każdy chce już zobaczyć ten najważniejszy odcinek,a to juz koniec.Szkoda...Będziemy musieli czakać jakieś 3-4 miesiące do tego nowego 4 sezonu.We wrześniu,i całe lato,wakacje bez PLOTKARY.Chyba się poryczę...;)
Taaaaaaak.Pewnie za to,że podobno przespał się z jego siostrą.Piszemy i pisalismy o tym już;)
Kurde!Już mi się to całe spanie myli...Kto z kim!
Sorry dostanie za to,że pocałue Jenny.
Ej, ale czy Nate zarzucałby tak Serenie, że (NIBY) pocałowała się z Danem jeśli przespałby się z Jenny?
A jeśli chodzi o to odgrażanie się Blair do Jenny to mogłoby być z powodu J&N, w końcu Serena to przyjaciółka Blair. Wszystko zależy od tego z kim spała - jeśli z N. to B. kazała jej się wynosić ze względu na S., jeśli z Chuckiem to wiadomo dlaczego. Ale jeśli z obojgiem to chyba i to i to xD Chociaż trójkąt Chuck-Jenny-Nate jest mało prawdopodobny jak dla mnie bo:
1. Trójkąt już był i to taki "odgrzewany kotlet" xd
2. Mi się to kojarzy z napastowaniem xD Pojedynczo jeszcze ujdzie, ale z oboma? Niby nie są od niej o wiele starsi, ale jednak xd
"Ej, ale czy Nate zarzucałby tak Serenie, że (NIBY) pocałowała się z Danem jeśli przespałby się z Jenny?"
Ale może zarzucił jej to, a potem się przespał z Jenny. (:
Też o tym myślałam. Chociaż koniec 21 odcinka wyglądał jak wyglądał, chyba, że wtedy się nic nie stało, a dopiero później... (to w sumie jest prawdopodobne, bo J. jest na Brooklynie a S. i D. musieli zasnąć razem w tym łóżku po 21 odc. po tym całym zamieszaniu z policją i ojcem. W sumie to co ona tam robi rano (bo w południe raczej nie spali) gdy mieszka u N. i C.?
Może po prostu Nate myślał,że to nie był tylko pocałunek i z racji czystego konta i zemsty na S przespi sie z Jenny.
No co jak co,ja myślę,że tego całego trójkątu nie będzie.Chuck pewnie nie prześpi sie z Jenny,tylko Nate.Dan pobije Chucka bo dowie się o tym całym zamieszaniu,że niby Chuck przespał się z jego siostrą,a to Nate.Pobije sie w tym momencie z Chuckiem,gdy ten będzie chciał ośwaidcyć się Blair.A ta w to uwierzy(jak narazie).I koniec pary S&N,pewnie.
Ja tak myślę,że to tak będzie.
No i oczywiście ze zdjęć wynika,że Blair i Dan "odprowadzają" Dorote do szpitala,gdy ta zaczyna rodzić.Jenny wyjedzie po tym wszystkim.I wraca Georgina z kłopotami na Upper East Side i pewnie z jakimś planem.Tylko jakim i czy kogoś on zniszczy?!
Ech, wcześniej się cieszyłam, że Jenny wyjedzie, bo już zepsuli tę postać, a teraz chciałabym, żeby została. Ale w sumie to nie mam ochoty patrzeć na Serenę, która się na nią wścieka.
czy ten odcinek bedzie mial tylko 40 minut? bo sie zapowiada na taka akcje na chyba jakos 2 godziny ; P
Jak film pełnometrażowy xD Ta cała akcja z Natem i Jenny coraz bardziej się robi prawdopodobna :P Może ekipa serialu dostrzerze jakie z nas cwaniaki xD
No nie;)40 minut nie starczy...Nawet nie ma mowy.Ale to już ostani odcinke tego sezonu,szkoda.
w sumie to chciałabym powrotu SerenaxDan, gdy S. spotykała się z D. była taka normalna, znośna, ba nawet ją wtedy lubiłam
Ja lubięam Serenę tylko w 1 sezonie.Właśnie kiedy spotykała się z Danem.Była normalna i była sobą.Fajna była z nich para i kto wie,może powróci?!
jak dla mnie pierwszy sezon był totalnie sezonem Sereny, drugi Blair i Chuck, po części Jenny, a trzeci Jenny. w 3. sezonie B. zrobiła się jakaś taka niewyraźna
'3. Ktoś ją tam "głaszcze" po twrzy, ale nawet jak przewijałam klatka po klatce to nie rozpoznałam, równie dobrze może to być Chuck jak i Nate. ' a to nie jest czasem scena z 15. odcinka u Damiena w pokoju hotelowym? Mnie się od początku wydaje, że to właśnie Damien ją głaszcze
oczywiście, że to Damien ;D przecież sceny są pomieszane z wcześniejszych odcinków też są, a to jest ewidentnie moment z 15 odc ;]
Ja tam i tak myślę że Jenny prześpi się z Chuckiem, z Natem było by to takie moim zdaniem "normalne. Każdy się tego spodziewa. A jeśli J zrobi to z C będzie to powodem wielu konfliktów i będzie czymś w stylu plotkary, czyli wielkim OMG!
ooo, czyli nasza teoria spiskowa nate + jenny --> sex w zemście robi się coraz bardziej sensowna. nate na 100% mówił do S. "kiss is not nothing". ale się porobiło ;p a co do Dana i Sereny to parą nie będą, normalna między nimi atmosfera jest, żadnych takich napięć... tylko j. wszystko schrzani...;/ już mi jej nie żal, w 21 odc. trochę było mi szkoda jej jak wszyscy ją zostawili..
!!!! (podniecam się, ale nic nie poradzę xD)
Damien! Czytałam o tym, że Jenny będzie musiała się martwić, bo Damien będzie miał kłopoty z policją w związku z narkotykami i J. w sumie też. Może to dlatego wyjedzie? A rodzicom powie co innego? (byli cali uchachani na tym Grand Central, raczej by nie byli gdyby się dowiedzieli, że J. musi uciekać przed policją....)
!
Nie wiem czy to z Damienem to prawda, ale czytałam coś o tym.
a to nie miało już być kilka odcinków temu? były takie spojlery, ale chyba się nie sprawdziły. czy nie? ;p
łuu w sneak peeku wychodzi jednak, że S i D się całowali, usz oni! ;D
możliwe ;p w sumie to chyba tak bardzo by nie komplikowali, w końcu 40 minut to nie jest tak dużo a narobili sobie problemów trochę :P
Dobrze, że nie całowali się "bardziej" :P
I w ogóle, jeśli S i N zerwą, to z kim będzie S? Wszyscy będą już zaklepani xd
ktoś coś mówił o dwóch gościach, którzy coś robią Chuckowi. Jest jakieś promo o tym? Mogę linka dostać?
i tak w ogóle powrót Damiena jest mało realny ale ta strzelanina by najbardziej pasowała. ale to jest wielkie halo więc daliby je w zapowiedzi.
już mam ten filmik. Dobra, przepraszam, że daję tyle tych postów... ;p cały czas o czymś zapominam.
S ma być z N i koniec kropka :P
Ja się potne jak nie będą razem, scenarzyści będą mnie mieć na sumieniu XDDD [ale j tu pierdoły wypisuje idę spać XD ]
To jest na początku tego porannego show z Taylor na pierwszej stronie na początku.Sceny są z różnych odcinków,z nowych i starych.
No,no więc Serena i Dan razem spali.Ale tylko się pocałowali tak?Do niczego więcej nie doszło więc...no,ale to zdjęcie zrobione przez Jenny skąplikuje to wszystko.I pewnie Nate przez to prześpi się z J.Ja nadal myślę,że to będzie Nate i Jenny,nie Chuck.